Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay hemen bir test yap bebek falan varsa önlemini alırsın canım
doğru diyorsun canım geçen ay bebeğimi aynı böyle düşürmüştüm önlem almakta fayda var. Şuan kan gelmiyo durdu galiba. Geç döllenme olsa testte çıkarmı canım

İşleri güçleri keyif aldığın uğraşları ön plana çıkarıp stresten uzak sakin sakin şanslı günleri mutlaka değerlendirip ısrarsız bir şekilde ama inatla beklemek en keyiflisi.. hepimiz bunu yapmalıyız. Gece uyurken bile bunu düşünüyorsanız buraya yazmış yazmamışsınız bence çok önemi yok.

doğru diyorsun canım geçen ay bebeğimi aynı böyle düşürmüştüm önlem almakta fayda var. Şuan kan gelmiyo durdu galiba. Geç döllenme olsa testte çıkarmı canım
bilmiyorum ki çıkmazsa seni yanlış yönlendirmek istemiyorum :/
düşük yaşadığın için baya karışık senin durumun... :/

Kızlar bu arada bazı dualar var ben onları okuyorum. Duanın gücüne de çok inanırım.

Birincisi çok estağfurullah çekmek. Günahlar çocuk sahibi olmayı engellermiş. Peygamberimiz bi hadisinde yalandan yere yemin etmek kadında da erkekte de kısırlığa neden olur, nedenini bilemez diyor. O yüzden bol bol estağfurullah demek lazım.

İkincisi bi ayet. Bu ayet ile bir peygamberimiz evlat sahibi olmuş. O dua da : " Rabbi heb li minessalihin"
Anlamı da çok güzel. "Rabbim bana katından hayırlı bir evlat nasip et. "

Üçüncüsü de "rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr"
Bunun anlamı da : "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır."

Sayısı önemli değil aklınıza geldikçe söyleyin. Özellikle ikinciyi elimi karnıma koyarak çok söyledim. Bakalım sonuç ne olacak :)

canım çok treşekkür edrim bunları bizimle paylaştığın için

Ben hissetim diyen negatif sonuca rağmen hamileyim diyen ve hamile olan insanlar var. Umarım hissettiğin gibidir canım. Geç döllenme olmuştur ve çıkmamıştır ve ileriki günlerde güzel haberler alırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…