Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senella senellaaaa koca ulke de kimsesiz olunca koca da gec gelince isten Bi sen bi duvarlar Takmayacagini takarsin herseyi daha derin yasamaya baslarsin gozunun yasi pinarin da her an hazir aglak bisi olur cikarsin. Kafa dagitacagim kimseler yok gidicek kapi yok kafayi isle bozuyorum . Merak etme ama yavas yavas yormdan yapiyorum :)
Ben de yurtdışındayım kendine mutlaka keyif aldığın birşeyler bulmaya çalış canım. Sadece hamilelik için değil gününü daha iyi geçirmek için hayattan keyif almak için şart bence. Bu şekilde daha kolay alışıyor uyum sağlıyor insan.

Senin bu halin gülümsetiyor beni. Demek içeride parça değişimi oluyor :)
He valla.icimi birileri mıncıklıyor sanki.darısi basina:KK76:
Ben bunun için kilo verdim bence yaptığım en güzel şey buydu şimdi kafam rahat
Ben hala kilo veremedim canim.97 kiloyum.
Hala bu halimle hamile kalmaya calisiyorum.ama venim hormonlarim normla hatta düsük.

Senella senellaaaa koca ulke de kimsesiz olunca koca da gec gelince isten Bi sen bi duvarlar Takmayacagini takarsin herseyi daha derin yasamaya baslarsin gozunun yasi pinarin da her an hazir aglak bisi olur cikarsin. Kafa dagitacagim kimseler yok gidicek kapi yok kafayi isle bozuyorum . Merak etme ama yavas yavas yormdan yapiyorum :)

Zor valla. Ben cesaret edemedim uzakta bir yaşama. Oralarda kurs falan biseyler yok mu? Hobi'ye ver kendini.

Ben de yurtdışındayım kendine mutlaka keyif aldığın birşeyler bulmaya çalış canım. Sadece hamilelik için değil gününü daha iyi geçirmek için hayattan keyif almak için şart bence. Bu şekilde daha kolay alışıyor uyum sağlıyor insan.
Yurtdisinda nerdesiniz acaba merk ettim

Senden cok umutluyum :KK19:
Ben bu konuda stresimi yendim bir şekilde daha sakin olduğum için iyi sonuç alma umudum artıyor. Olmazsa da zaten dünya tatlısı bir doktorum var ve aşılama yaparız diyor kendimi çok şanslı hissediyorum bu nedenle. Moral bu işte çok önemli hepimizin yapması gereken sakin olmak tıbbi şeyleri düzeltmek doktorların işi ama stresi de biz yönetmeliyiz. Ben kendime başka ilgi alanları buluyorum onlara kafa yoruyorum bana çok iyi geliyor sen de öyle yapmaya çalış canım hiç canını sıkma 2018 bizlerin yılı olacak :)

He valla.icimi birileri mıncıklıyor sanki.darısi basina:KK76:

Ben hala kilo veremedim canim.97 kiloyum.
Hala bu halimle hamile kalmaya calisiyorum.ama venim hormonlarim normla hatta düsük.
Hormonlar normalse kiloya hiç takılma canım. Sen şimdi içindeki parça değişimine odaklan bize güzel haberler verirsin umarım :)

Ben bu konuda stresimi yendim bir şekilde daha sakin olduğum için iyi sonuç alma umudum artıyor. Olmazsa da zaten dünya tatlısı bir doktorum var ve aşılama yaparız diyor kendimi çok şanslı hissediyorum bu nedenle. Moral bu işte çok önemli hepimizin yapması gereken sakin olmak tıbbi şeyleri düzeltmek doktorların işi ama stresi de biz yönetmeliyiz. Ben kendime başka ilgi alanları buluyorum onlara kafa yoruyorum bana çok iyi geliyor sen de öyle yapmaya çalış canım hiç canını sıkma 2018 bizlerin yılı olacak :)
Aferin kız.hiç boş kalma.yapacak illaki bişeyler vardır.
Benim kaç dalda oynadigim belli degil.hicbirine tam vakit ayiramiyorum.gün nasil geciyor anlamiuorum.çok çabuk gece oluyor.

Aferin kız.hiç boş kalma.yapacak illaki bişeyler vardır.
Benim kaç dalda oynadigim belli degil.hicbirine tam vakit ayiramiyorum.gün nasil geciyor anlamiuorum.çok çabuk gece oluyor.
Ben de öyleyim günlere yetişemiyorum. Bir de fransızca öğreniyorum zaten o çok vakit alıyor. bana çok iyi hissettiriyor kendime yatırım yapıyor olmak :)

Ovulasyon ilk idrarla önerilmiyor pek diyr ben de 2 ile yapıyorum. Koyulaşmaya başlayınca sabah akşam yapıyorum. Sıvı alımına pek dikkat etmediysem 2, çizgi daha silik çıkıyor genelde. Tüm ay boyunca yapmak aslında mantıklı.
Ben bu ay kirmizi cizgiyi gorunce hemen yemekten sonra denedim yine iki cizgide ayni koyulukta cikti fakat ikiside diger yapmama gore az koyuydu ama esitti bende hep 2 idrarimla yapiyorum yakaliyorum 1 ay deniyince zaten diger aylar hangi gun koyulasmaya baslarsa o zaman yapilir gecen ay denedim hergun bu ay gunu gunune tuttu canim.

Yabanci ulkede yasamak zor ama tutunacagin birseyler varsa heryer guzel insan icin
Tabiki sonuçta sosyal hayatın olmuyor baştan kurman gerekiyor ve bu ilk başta zorluyor. Ama buraların bir iyi yanı var sıfırdan başladığın için işin çok oluyor ve bu da seni meşgul ediyor. Mesela ben üniversite diplomam için denklik yapacağım ama bunun için okula gitmem gerekiyor ama öncesinde de fransızca öğrenmeliyim. Bunları gündeme alınca yaklaşık gelecek 3 senemi planlamış oluyorum. Sonrası içine girdiğin sürecin hakkını vermeye kalıyor.

X