Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Armin Armin yoksun buralarda, eşinle çok dert etmeyin test mevzusunu, kendini de üzme.. stres yok, stresi kaldıracağız hayatımızdan.
Yok ben daha iyyim kac saattir dolap siliyodum arada baktim size bitirdim dolaplari cok mutlu oldum bi mola verdim bide camini kapisini sildim mi deyme keyfime is yapmak bana terapi gibi geliyor :) abidin gelsin kafasina saplagi yicek sitres yaptirdi( adi abidin değil kizdigimda diyorum cok kizoyor ):))

Yok ben daha iyyim kac saattir dolap siliyodum arada baktim size bitirdim dolaplari cok mutlu oldum bi mola verdim bide camini kapisini sildim mi deyme keyfime is yapmak bana terapi gibi geliyor :) abidin gelsin kafasina saplagi yicek sitres yaptirdi( adi abidin değil kizdigimda diyorum cok kizoyor ):))

Yaa iş yapma arkadaşım, başka bişeyle oyalan, ne olur ne olmaz dikkat et kendine..

Ha gayret canim benim dolaplar da duruyor.gel bi el at.canim hiç temizlik yapmak istemiyor.
Test ne oldu bu arada

Ben ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtlama zamanı ağrım da oluyor aslında anlıyorum ne zaman yumurtladığımı sende belirti olmuyor mu? Hormon testleri normalse zaten yumurtlama olmalı erken olabilir belki, sıvı alımını kesip 4 saat idrar bekletip yapıyorsun değil mi testi. Hiç anlamadım neden çıkmadığını
Aynen dedigin gibi yaPiyorum ayni saatlerde ama yok bakalim bu ay cikacak mi.onceki aylar adet ortasinda yogun akinti olurdu tahmin ederdim ama test almamistim gecen ay test aldim bu sefer adet bitiyor akinti basliyor anlayamiyorum.

Aynen dedigin gibi yaPiyorum ayni saatlerde ama yok bakalim bu ay cikacak mi.onceki aylar adet ortasinda yogun akinti olurdu tahmin ederdim ama test almamistim gecen ay test aldim bu sefer adet bitiyor akinti basliyor anlayamiyorum.
Erken ya da geç yumurtlama olabiliyor ya bazı aylarda belki öyle bir şeye denk geldin bence bu ay daha net anlarsın

Valla bilemiyorum bir kac sene oncede denedim yine hic cift cikmiyordu en kalitelisini aliyorum yine yok akinti bu iki aydir adet bitiyor basliyor tersine Bunlar hep
Belkide erken yumurtuyorsuun bu testlerden al bolca adetin bittigi gun basla hemen mesela ben sabah 6 gibi ilk idrarimi yapiyorum sonra ki odrarimla yapıyorum gerci kirmizi cizgi 2 saat su icmesende cikiyor ovulasyon doneminde iyi dinle vucudunu atesin de yukselme olur hagif kasik agrisi olur bir ay dene eger yine gormezsen cift cizgiyi doktorla takip edersin canim.

Benim bu sağ kasiğkma biseyler oluyor.parça mı değiştiriyorlar içeride anlamıyorum.yoksa bebiş içerleri mi karıştırıyor?bence bu sefer kız.öyke hissetim.
Ben iyice kafayi yedim pardon kizlar:confused:

Belkide erken yumurtuyorsuun bu testlerden al bolca adetin bittigi gun basla hemen mesela ben sabah 6 gibi ilk idrarimi yapiyorum sonra ki odrarimla yapıyorum gerci kirmizi cizgi 2 saat su icmesende cikiyor ovulasyon doneminde iyi dinle vucudunu atesin de yukselme olur hagif kasik agrisi olur bir ay dene eger yine gormezsen cift cizgiyi doktorla takip edersin canim.
Ovulasyon ilk idrarla önerilmiyor pek diyr ben de 2 ile yapıyorum. Koyulaşmaya başlayınca sabah akşam yapıyorum. Sıvı alımına pek dikkat etmediysem 2, çizgi daha silik çıkıyor genelde. Tüm ay boyunca yapmak aslında mantıklı.

Bakalim artik insallah bu ay cikar olmazsa test test test icim daraliyor testlerden

Valla hadi insallah doktora gitmeden olsun istiyorum insallah.12.gun.basladim bu ay daha erken olma ihtimali olamaz bence yumurta ne zaman buyuyup catlicak
Ya aslında gün aşırı ilişki olursa test yapıp yapmaman da çok önemli değil bence çünkü kaçırma ihtimalim kalmıyor :)

Benim bu sağ kasiğkma biseyler oluyor.parça mı değiştiriyorlar içeride anlamıyorum.yoksa bebiş içerleri mi karıştırıyor?bence bu sefer kız.öyke hissetim.
Ben iyice kafayi yedim pardon kizlar:confused:

:))) olabilir neden olmasın..

dennisgo dennisgo arkadaşım hoşgeldin. Alıntı yapmaktan bugün yetişemedim yorumlara, çok geçmiş olsun. Tedavini olmuşsun, inşallah bebisinde en kısa sürede gelir :)

:))) olabilir neden olmasın..

dennisgo dennisgo arkadaşım hoşgeldin. Alıntı yapmaktan bugün yetişemedim yorumlara, çok geçmiş olsun. Tedavini olmuşsun, inşallah bebisinde en kısa sürede gelir :)
Teşekkürler canım tedavi oldum şimdi stres olmadan 6 ay deneyeceğiz. Tek yasak olan şey stres keyfine bak dedi doktor :) umarım 2018 bizlerin yılı olacak hepimiz güzel haberler alacağız teker teker

Yaa iş yapma arkadaşım, başka bişeyle oyalan, ne olur ne olmaz dikkat et kendine..
Senella senellaaaa koca ulke de kimsesiz olunca koca da gec gelince isten Bi sen bi duvarlar Takmayacagini takarsin herseyi daha derin yasamaya baslarsin gozunun yasi pinarin da her an hazir aglak bisi olur cikarsin. Kafa dagitacagim kimseler yok gidicek kapi yok kafayi isle bozuyorum . Merak etme ama yavas yavas yormdan yapiyorum :)

X