Hahaha benim de eşim bana inanmıyordu ben çift çizgi görüyordum o görmüyordu kööörr :) :) :) :) :)
Ya bu erkekler hiç inanmıyor.
Deli oluyorum.seninki hic olmazsa çigi gormemis.benimki tahlil sonicunda hcg 123.1 yaziyor.hala inanmiyorum.doktor hamile derse inanırim diyor.benimkisi de körün feriştahı.
Ben prolaktinime baktırdım. Öyle başladım. Yükselttiğini biliyorum çünkü. 14.03 ile başladım. Yükselmiş olsa bile sınırı geçmiş olamaz o kadar bariz bi artış yapmaz. Ben 21 gün boyunca sabah akşam aç karnına yemeklerden 15-20 dk önce içtim. Sabahtan yarım litreden biraz fazla içme suyunu kaynattım içine 5-6 kuru inciri yarıdan kırıp attım 15 dk kaynattım. Ama bu yumurta geliştiriyor çatlaması için bi de havuç kürü yapmak gerekiyor bunun 4üncü 5nci gününde.Bu ıncir kurunu bende merak ediyorum. Ama prolaktino yükseltiyomus galiba. Eğer o değer yüksekse sende o zaman zararı var diyorlar. Tahlil sonucuna göre mi hareket ettiniz. Birde nasıl yapılıyor. Ne kadar kullanılıyor.
Normalden sık çıkıyorum. İnşallah canım yaa. Hayırlısı artık.Hamile olabilirsin. Herkes bir akıntıdan bahsediyor.. idrar köyü ve şık idrara çıkıyorsan olabilir..
Ayy çıkar mı diyorsun ya. Çıkmazsa bu sefere döllenme geç mi oldu acaba diye stres yapacam :) neyse şimdilik olma ihtimalini düşünüp bi test alayım yarın sabah :)
Bak onu bilmiyordum canım. Öğrenmiş oldum. Vesile tabi bunlar. Olacağı varsa nasipte varsa olur bi şekilde.Varsa çıkar bence.. yok geç döllenme olsa adete bişey kalmadı o zamana anlaşılır, çok beklemezsin.. Ama varsa hemen doktora git önlemini al bence.. kan testinden sonra doktora gitmek için bekledim. Tutunma için ilaç veriyorlarmış, belki gitseydim onu verirlerdi tutunurdu bebeğim.
Hadi yine iyisin batta indirim oldu senin :) :)Aynen benimki de görmedi. O da çok zor görünüyordu ki.. Biz zorlarında gördük:)))
Seninki inanamamış bence.. :)))
Yok canım ben konuyu açtığında 29 aralık biliyordum o yüzden aralık sonu Ocak başı dedim. Ama batım 26 Aralikmis geçen ovulasyon programında gördüm. 29 kasım satmış onla karıştırmışım:))) yani 4 gün var cikmasi lazımdı olsaydı.
Kaç günde bir adet oluyorsun ve kaçıncı gün başlıyorsun teste canımselamlar
bende gecen.ay ovulasyon testi.denedim ama hic cift cizgi olmadi bir bende ise yaramiyor yahu.bu ayda aldim deniyorum bakalim 13.gun bugun.zamaNiNi mi yanlis yapiyorum acaba ne dersiNiz
Ben prolaktinime baktırdım. Öyle başladım. Yükselttiğini biliyorum çünkü. 14.03 ile başladım. Yükselmiş olsa bile sınırı geçmiş olamaz o kadar bariz bi artış yapmaz. Ben 21 gün boyunca sabah akşam aç karnına yemeklerden 15-20 dk önce içtim. Sabahtan yarım litreden biraz fazla içme suyunu kaynattım içine 5-6 kuru inciri yarıdan kırıp attım 15 dk kaynattım. Ama bu yumurta geliştiriyor çatlaması için bi de havuç kürü yapmak gerekiyor bunun 4üncü 5nci gününde.
Hadi yine iyisin batta indirim oldu senin :) :)
Allah allah ben de o markayı kullanıyorum.. Dağılmıyor.. Ama ben hiç sarsmıyorum testi onu söyleyimYa kızlar son kullanma tarihi de geçmemiş neden dağılıyor bu test sonucu ya
Hahaha süper yaa... Ama inş topikten hamile olarak ayrılırsınYani yumurtlama zamanida iciyorsun. Peki başlama zamanı bırakma zamanı ne zaman. Yarım litre suyu aynı gün içiyormusun yoksa iki gün mu iciyorsun. Prolaktin afetin 3.günü mü ölçülüyor acaba? Ne kadardır bebek istiyorsun canım.
Evertt indirimli batim var :)) efulim'le pes peşeyiz. Yanı eğer adet olursam gene bat m ocak olacak, gene topigindeyim :)))
Yani yumurtlama zamanida iciyorsun. Peki başlama zamanı bırakma zamanı ne zaman. Yarım litre suyu aynı gün içiyormusun yoksa iki gün mu iciyorsun. Prolaktin afetin 3.günü mü ölçülüyor acaba? Ne kadardır bebek istiyorsun canım.
30gunde bir oluyorum.gecen ay 10.gunden yirminci gunr kadar yaptim cizgi yok haliylr gebelikte olmadi bu ay 12.gun basladim bakalim 20test aldim daha napim anlamadimKaç günde bir adet oluyorsun ve kaçıncı gün başlıyorsun teste canım
Hiç mi çizgi çıkmıyor30gunde bir oluyorum.gecen ay 10.gunden yirminci gunr kadar yaptim cizgi yok haliylr gebelikte olmadi bu ay 12.gun basladim bakalim 20test aldim daha napim anlamadim
Yumurtlama günün ne zaman dıKizlar uzuuuun bi sure sonra yeniden buraya katildim:)1hafta var regl olmama ama zor bekliyorum kan testi yaptirsam cikarmi acaba
Adet başlayınca başlıyorsun. 21 gün yapıp 7 gün ara verip 21 gün daha yapıyorsun. İlk 21 de 4-5 gün sonra havuç kürü de yapıyorsun yanında.
Yarım litreyi bir bardak sabah bir bardak akşam içiyorum. Ertesi gün tekrar yapıyorum. Ben 3ncü gün verdim tahlil. Prolaktin duruma göre değişkenlik gösteren bi hormon. Farklı günlerde yanıltıcı sonuç verebilir. 6 aylık evliyim ilk bir ay korunduk sadece. 5 aydır istiyoruz yani.
Arminch temizliğe verdi kendini@arminch yoksun buralarda, eşinle çok dert etmeyin test mevzusunu, kendini de üzme.. stres yok, stresi kaldıracağız hayatımızdan.