Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selamlar
bende gecen.ay ovulasyon testi.denedim ama hic cift cizgi olmadi bir bende ise yaramiyor yahu.bu ayda aldim deniyorum bakalim 13.gun bugun.zamaNiNi mi yanlis yapiyorum acaba ne dersiNiz
Canim bende 30 gun 16 gun koyu cikiyor 17 de koyu cikiyor gecesine catliyor akintini filan takip et bakalim arttigi gunler yap testleri

Hormonlar çok önemli canım haliyle. Doktor kontrolünde olmayacaksak mecbur biz kontrol edicez takip edicez. Bende e2 düşük mesela. O yüzden incir kürü yaptım zaten. Yumurtaların gelişiminden sorumlu hormonmuş o da. Çok mühim bir hormon yani :))

Canim bende 30 gun 16 gun koyu cikiyor 17 de koyu cikiyor gecesine catliyor akintini filan takip et bakalim arttigi gunler yap testleri
Valla bilemiyorum bir kac sene oncede denedim yine hic cift cikmiyordu en kalitelisini aliyorum yine yok akinti bu iki aydir adet bitiyor basliyor tersine Bunlar hep

selamlar
bende gecen.ay ovulasyon testi.denedim ama hic cift cizgi olmadi bir bende ise yaramiyor yahu.bu ayda aldim deniyorum bakalim 13.gun bugun.zamaNiNi mi yanlis yapiyorum acaba ne dersiNiz
Su tüketimine ve sürelere dikkat ediyorsan ve erken yumurtlama olmadı ise aslında görmen lazım çift çizgiyi.. Hormon testlerin yapıldı mı? Yumurtlama ile ilgili bir sorun yok değil mi?

Su tüketimine ve sürelere dikkat ediyorsan ve erken yumurtlama olmadı ise aslında görmen lazım çift çizgiyi.. Hormon testlerin yapıldı mı? Yumurtlama ile ilgili bir sorun yok değil mi?
Testlerimde hic sorun yok ben ovulasyon olmadigiNi dusunuyorum artik doktor soylerdi oyle birsey olsa diyorum ama bilemiyorum bu ayda cikmazsa gidecegim yeniden.yeniden yine doktor yollari

Sizi dinliyorum. Kafamı dağıtmam lazım. 3 günüm var heyecan tavan yaptı iyice :)
Ay aman sabahlar olmasin.benim 1 hafta var.zıp zıp zıplıyorum yerimde.sen iyi dayanıyorsun.maşallah sonu pozitif olur ins.
Ay inş canım.bu sefer çiplak ayakla karda gitmeye raziyim.
e2 değerin kaç canım?

Kizlar uzuuuun bi sure sonra yeniden buraya katildim:)1hafta var regl olmama ama zor bekliyorum kan testi yaptirsam cikarmi acaba
Bence biraz daha bekle. Söylediğin gibi zor bekliyor olabilirsin ama biraz daha zaman geçerse daha net bir sonuç elde edersin gibi geliyor bana.

Ay aman sabahlar olmasin.benim 1 hafta var.zıp zıp zıplıyorum yerimde.sen iyi dayanıyorsun.maşallah sonu pozitif olur ins.

e2 değerin kaç canım?

İnşallah canım. Negatif çıkmasından korkuyorum :/
Tam değer yazmıyordu testte <20 yazıyor.

Testlerimde hic sorun yok ben ovulasyon olmadigiNi dusunuyorum artik doktor soylerdi oyle birsey olsa diyorum ama bilemiyorum bu ayda cikmazsa gidecegim yeniden.yeniden yine doktor yollari
Ben ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtlama zamanı ağrım da oluyor aslında anlıyorum ne zaman yumurtladığımı sende belirti olmuyor mu? Hormon testleri normalse zaten yumurtlama olmalı erken olabilir belki, sıvı alımını kesip 4 saat idrar bekletip yapıyorsun değil mi testi. Hiç anlamadım neden çıkmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…