Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklicez canim.bekleyemezsen hemen terlikle koş hastaneye.
Ay aklima ilk hamileliğim geldi.
Esim kimligimi yaninda götürmüs.o kadar çok heyecan yaptim ki esimi ögle arasi eve zorla getirttim.
Ben gidiuorum diyorum ama elim ayagim titriyor.fırladim sokağa.bi de baktim ki ayakkabimin teki yok.
Okurken gülümsedim nasıl bir heyecan olmuş öyle :) ben hiç kan testi yaptırmadım o gün geldiğinde ayakkabılarıma bakıp çıkacağım kapıdan :)

Seni burada gördüğume çok sevindim canim.hoşgeldin pimpirikliler grubuna:eğlence:
Ins sende bende burdaki arkadaşlarimızda teź zamanda hayırlisıyla hamile kalalim:anne:
Bende bu hipotoite rağmen.amin yareppim:dua:
Ben 3 gün önce ameliyat oldum sol kanalımda 5 cm genişleme vardı onu aldı doktorum, haftaya regl olacağım Ocak ayında ben de sizler gibi gün sayacağım. Bunlar tatlı telaşlar kendimizi çok yıpratmadan yaşarız umarım beraberce.. Sonunda da güzel haberler alırız hepimiz :) 2018 bizim yılımız olacak bence :)

Okurken gülümsedim nasıl bir heyecan olmuş öyle :) ben hiç kan testi yaptırmadım o gün geldiğinde ayakkabılarıma bakıp çıkacağım kapıdan :)
Rabbim ins o günleri görmeyi tez zamanda nasip eder sana.
Ama inan ne terliği ne ayakkabisi öyle bi emin oluyorsun ki hamile olduğuna.kafanda sadece o duygu oluyor.bian önce hastaneye varmak istiyorsun.hatta o heyecandan kosim deme sakin.ben kostum.

Rabbim ins o günleri görmeyi tez zamanda nasip eder sana.
Ama inan ne terliği ne ayakkabisi öyle bi emin oluyorsun ki hamile olduğuna.kafanda sadece o duygu oluyor.bian önce hastaneye varmak istiyorsun.hatta o heyecandan kosim deme sakin.ben kostum.
O kadar sakin bir doktorum var ki beni koşarken görse anlam veremez herhalde :) hastaneden çıkarken stres yapma herşey yolunda olmaması için bir neden yok, biz buradayız bunu unutma diye sürekli pozitif cümleler kuruyordu :) saolsun çok rahatlatıyor beni.

Ben 3 gün önce ameliyat oldum sol kanalımda 5 cm genişleme vardı onu aldı doktorum, haftaya regl olacağım Ocak ayında ben de sizler gibi gün sayacağım. Bunlar tatlı telaşlar kendimizi çok yıpratmadan yaşarız umarım beraberce.. Sonunda da güzel haberler alırız hepimiz :) 2018 bizim yılımız olacak bence :)
Geçmiş olsun canim.hayirlisıyla reglini bitir.sende katil inş hamileler kervanına.ins ikiz olur.açıgı kapatirsin.

O kadar sakin bir doktorum var ki beni koşarken görse anlam veremez herhalde :) hastaneden çıkarken stres yapma herşey yolunda olmaması için bir neden yok, biz buradayız bunu unutma diye sürekli pozitif cümleler kuruyordu :) saolsun çok rahatlatıyor beni.
Cok şanşlısın canim.ben özel gidiyorum dokyor yine ilgisiz.sessiz ağır bir adam.
Teşekkür ederim canım evet sabırsızlıkla bekliyorum :KK66: Senin bat ne zaman canım? Hangi tarihte test yapacaksın?
Benim batım tam belli degil canim.kürtaj olduktan sonra 2.adetim olacak.onun icin düzenli olur mu bilmem.ama önceden 25 yada 26 günde bir oluyordum.yine öyle olursa 30 aralık olur canim.
Bende o gün adet olmazsam hemen koşarim hastaneye.ama bu sefer ayakkabimin ikisini de giyerim.

Beklicez canim.bekleyemezsen hemen terlikle koş hastaneye.
Ay aklima ilk hamileliğim geldi.
Esim kimligimi yaninda götürmüs.o kadar çok heyecan yaptim ki esimi ögle arasi eve zorla getirttim.
Ben gidiuorum diyorum ama elim ayagim titriyor.fırladim sokağa.bi de baktim ki ayakkabimin teki yok.
Hahaha benim de eşim bana inanmıyordu ben çift çizgi görüyordum o görmüyordu kööörr :) :) :) :) :)

Hahaha benim de eşim bana inanmıyordu ben çift çizgi görüyordum o görmüyordu kööörr :) :) :) :) :)
Ya bu erkekler hiç inanmıyor.
Deli oluyorum.seninki hic olmazsa çigi gormemis.benimki tahlil sonicunda hcg 123.1 yaziyor.hala inanmiyorum.doktor hamile derse inanırim diyor.benimkisi de körün feriştahı.

Senella nasıl oldun canim. Senin bu ay hastalıktan basın kalkmadı. Inşallah iyi olursun bir an evvel

'di mi aynen oldu, bu ayda bundan olmadi derim ben :))) bağışıklık sistemi çökük bebek nasıl olsun. Çok iyi değilim ama evdeyim yatıyoruz yemek yiyoruz oturuyoruz öyle iyi gibiyim. Yarında dinleneyim iyice bari.. Kocisko bakıyor bana.. :))

Evet bugun karnimda sislik var.
Hakketen dediğin çok doğru bu hiç aklıma gelmedi:KK64:

Ben 7.gün karnımın şiştiğini hissettim. Tam o gün rahime geldi ve tam bir noktada kaldı. Ve orası bugün dahil hala batıyor, biraz iş yapsam ordan batma geliyor. Ama testte bişey çıkmadı.. olsaydı kesin çıkardı. Inşallah yoksa bebiş hemen adetimi göreyim bari.. başka bişey çıkmasında..

Yok canım. Yapmaya da niyetim yok. Benim zaten günü gününe gelir adetim sağolsun. Gelmezse şüphe edip yaparım test. İlk gün erken testte mi çıkar sadece, normal testte de çıkar mı.

Çıkar normal gebelikte bile şimdi çıkar merak etme. Erken gebelik gibi olmasa bile biraz daha silik muhakkak çıkıyor. Sabah ilk idrarla yap. Sonucu bekliyoruz.

Benim istahim da kesildi gibi. Ama hamile kaldığım ay gece kalkıp yemek yiyecek kadar acikiyordum :KK17:

Aynen bilakis masadan kalk 1 saat sonra acıkıyorsun o durumda.. Ben sabahlari aciktim diye eşimi uyandiriyordum :))

Cok şanşlısın canim.ben özel gidiyorum dokyor yine ilgisiz.sessiz ağır bir adam.

Benim batım tam belli degil canim.kürtaj olduktan sonra 2.adetim olacak.onun icin düzenli olur mu bilmem.ama önceden 25 yada 26 günde bir oluyordum.yine öyle olursa 30 aralık olur canim.
Bende o gün adet olmazsam hemen koşarim hastaneye.ama bu sefer ayakkabimin ikisini de giyerim.
Doktorun iyisine denk gelmek çok önemli. Sonuçta bu biraz da psikolojik bir mesele. Oradaki doktorum da çok iyiydi buradaki de öyle. Zaten ikisine de gidiyorum. Şimdi ameliyat oldum ya türkiyeye tatile geleceğim ocakta ona kontrole gideceğim :) hobi olarak doktor görüyorum sanki ben de. Ama ikisinin bakması da ayrı huzur veriyor bana.ikisinden de çıktığımda her zaman moralim yükseliyor bana çok iyi geliyorlar.
Kürtajdan sonra ilk adet kaç günde olmuştu canım? Gecikme olabiliyor galiba ama herkeste de farklı sanırım.

Ya bu erkekler hiç inanmıyor.
Deli oluyorum.seninki hic olmazsa çigi gormemis.benimki tahlil sonicunda hcg 123.1 yaziyor.hala inanmiyorum.doktor hamile derse inanırim diyor.benimkisi de körün feriştahı.
Erken umutlanmak istemiyor demek ki :)) bir uzman onayı istiyor :) burada direk hastaneye gidip kan veremiyorsun ev doktoru yazıyor ben de geçen ay yazdırmıştım ama kan vermedim. eşim de böyle yapma taraftarı değil hiç bir zaman. Günün geçsin şöyle 1 hafta falan sonra bakalım der hep :)

Esim aradi az önce aldim dedim test yapma diyor manyak herif beynimi yedi .yapiyosun dağılıyoruz bekle adet gunun gecsin zaten saatli bomba gibisin. Gecerse yap lutfen lütfen diye tutturdu eve gelince testi saklicakmis benden de manyak cikti

Koca sözü dinle bakiim.. bu localara söylemeden yapmak lazım. Benimki de testlere ne zaman başlıyoruz diyor, bizden stresleler galiba..

Kızlar yaa. Afedersiniz benim sarı akıntım var. İlk defa gördüm böyle bişey bugün başladı. Bi de idrarım çok koyu ne kadar su içersem içeyim. Neyin nesidir bu anlamadım :KK43:

Hamile olabilirsin. Herkes bir akıntıdan bahsediyor.. idrar köyü ve şık idrara çıkıyorsan olabilir..

Cnm ben incir kuru uygulamaya basladim adetimin ucuncu gunu anca yedi gun yapabildim benimde koyu sari akintim cok geliyodu korktum biraktim sen de yaptiysan ondan olabilir

Bu ıncir kurunu bende merak ediyorum. Ama prolaktino yükseltiyomus galiba. Eğer o değer yüksekse sende o zaman zararı var diyorlar. Tahlil sonucuna göre mi hareket ettiniz. Birde nasıl yapılıyor. Ne kadar kullanılıyor.

21 gün yaptım ben 7 günlük aranın 6ncı günündeyim. Pazartesi ikinci 21'e başlamayı düşünüyorum. Ondan mıdır acaba yaa. 10 gündür sancım vardı ilk defa bugün olmadı sancım ama sarı akıntım oldu. Küre tekrar başlamasam mı ki :KK43:

Hamile olabilirsin tekrar başlama bence.

Mutfak dolaplarına verdim kendimi kizlar arayip duruyor ölümü gor yapma diyor abartma ya dedim nebicim laflar dogru soyle dedim yok mu hissediyorsun sen ,cevap verirsem vazgecicekmisin dedi evet dedim söz ? ilaca yeni basladim dr en az 15 gunde etkiler dedi spermleri bir hafta tam olmamisti sen yumurtladin Aglarsin bak ben de aglarim dedi sonra birdaki yumurtlamana kadar zamn da gecmez bu moralle. Belki pozitif cikicak. Ne biliyosun birak diyor belkileri beni dinle.bukadar dert ettigini bilmiyordum psikolojisi baya bozulmus sonuclari baaya takmis . Butun eneejimi aldi test yapsaydim bukadar uzulmezdim. Madem oyle al kizim eline bez sil dur

Onların da psikolojisi etkileniyor, boşver sende o zaman yap.. bak gene seni düşünüyor.. Sende adama aksam tepigu bastin. En kötü tatil yapacağınız gün yaparsın, yolda dikkatli olalım diye ikna edersin. Inşaallah vardir. Agir isler yapma ne olur olmaz. Ben kimyasal gebelikte durmadan gezdim, hic sakinmadim yordum kendimi.. hala aklima ondan mi oldu doye pismanligim var.. sonra daha cok üzülürsün iş yapma 1 hafta bisey olmaz

Doktorun iyisine denk gelmek çok önemli. Sonuçta bu biraz da psikolojik bir mesele. Oradaki doktorum da çok iyiydi buradaki de öyle. Zaten ikisine de gidiyorum. Şimdi ameliyat oldum ya türkiyeye tatile geleceğim ocakta ona kontrole gideceğim :) hobi olarak doktor görüyorum sanki ben de. Ama ikisinin bakması da ayrı huzur veriyor bana.ikisinden de çıktığımda her zaman moralim yükseliyor bana çok iyi geliyorlar.
Kürtajdan sonra ilk adet kaç günde olmuştu canım? Gecikme olabiliyor galiba ama herkeste de farklı sanırım.
2 doktora görünmek her zaman iyidir.canim.iyi yapıyorsun.
34.günde oldu canım.benimkine doktor normal dedi ama ben o kadar bekleyene kadar ayılıp bayıldım.
Erken umutlanmak istemiyor demek ki :)) bir uzman onayı istiyor :) burada direk hastaneye gidip kan veremiyorsun ev doktoru yazıyor ben de geçen ay yazdırmıştım ama kan vermedim. eşim de böyle yapma taraftarı değil hiç bir zaman. Günün geçsin şöyle 1 hafta falan sonra bakalım der hep :)
Ama bayanlar bekleyemez canim.bunu kocalar anlamiyor.hiç telaş yok hiç.

Çıkar normal gebelikte bile şimdi çıkar merak etme. Erken gebelik gibi olmasa bile biraz daha silik muhakkak çıkıyor. Sabah ilk idrarla yap. Sonucu bekliyoruz.

Ayy çıkar mı diyorsun ya. Çıkmazsa bu sefere döllenme geç mi oldu acaba diye stres yapacam :) neyse şimdilik olma ihtimalini düşünüp bi test alayım yarın sabah :)

2 doktora görünmek her zaman iyidir.canim.iyi yapıyorsun.
34.günde oldu canım.benimkine doktor normal dedi ama ben o kadar bekleyene kadar ayılıp bayıldım.

Ama bayanlar bekleyemez canim.bunu kocalar anlamiyor.hiç telaş yok hiç.
Evet bizler hemen sonuca varmak istiyoruz doğamız böle demek ki. Ben de beklemekten yana değilim öğreneyim olmadı ise yola devam edeyim diye düşünüyorum. Ama zaten günümde regl olduğum için kafamda soru işareti de hiç oluşmuyor :)))
Demek bu ay da gecikme olabilir bir önceki ay olduğuna göre. Ama umarım bu kez neden farklı olur, ayakkabıları giyip yürüyerek test yaştırmaya gidersin :)

X