Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben incir kuru uygulamaya basladim adetimin ucuncu gunu anca yedi gun yapabildim benimde koyu sari akintim cok geliyodu korktum biraktim sen de yaptiysan ondan olabilir
21 gün yaptım ben 7 günlük aranın 6ncı günündeyim. Pazartesi ikinci 21'e başlamayı düşünüyorum. Ondan mıdır acaba yaa. 10 gündür sancım vardı ilk defa bugün olmadı sancım ama sarı akıntım oldu. Küre tekrar başlamasam mı ki

Mutfak dolaplarına verdim kendimi kizlar arayip duruyor ölümü gor yapma diyor abartma ya dedim nebicim laflar dogru soyle dedim yok mu hissediyorsun sen ,cevap verirsem vazgecicekmisin dedi evet dedim söz ? ilaca yeni basladim dr en az 15 gunde etkiler dedi spermleri bir hafta tam olmamisti sen yumurtladin Aglarsin bak ben de aglarim dedi sonra birdaki yumurtlamana kadar zamn da gecmez bu moralle. Belki pozitif cikicak. Ne biliyosun birak diyor belkileri beni dinle.bukadar dert ettigini bilmiyordum psikolojisi baya bozulmus sonuclari baaya takmis . Butun eneejimi aldi test yapsaydim bukadar uzulmezdim. Madem oyle al kizim eline bez sil dur

Bu süreç çok yıpratıyor insanı. Her iki tarafı da daha doğrusu. Anlıyorum o yüzden. Kendini çok yoracak işler yapma ne olur olmaz. Adet gününe kadar sabret. Bakalım, Allahtan ümit kesilmez.

Bende tam hatirlamiyorum ya.keske bi yere yazsaydim.istah varmiydi yokmuydu.
Hurma isine de geline sen bilirsin canim.zaten cok sekerli.yumurtlamayi bozuyor.pko ya sebep oluyor.

Himm aslında eşin haklı değil mi?

Ya siz baya takmışsıniz.çok problem etmissiniz.sanirim bunun senin ağlamanla ilgisi çok.lütfen eline her test aldığinda umutla alma.herşeye hazırliķli ol.hep olmaz diyenin oluyor.bi sefer de öyle yap ki esin sana test yaptiğında kizmasin.o senden çok etkileniyor.bir de problem kendisinde olduğu icin kendisini daha çok suçluyor.
Çocuk icin birbirinize yaklaşmayın.hatta çocuğu düsünmeden afedersin zevk almak icin yapin.bak göreceksin nasıl da hamile kalıyorsun.
Ve artık çocuğu derdiniz olarak görmekten çikarın.stres stres nereye kadar ya.
Kendimizi yiyip bitiriyoruz.

Canım
Benim de 2,5 üstüydü, senelerdir de ilaç kullanırım. doktorum değerin normal ama hamilelik düşününce 2,5 altı isteriz dedi ve endokrin doktorum da doz değiştirdi 1,9 A geldi son zamanlarda 0,38 oldu. Şu an böyle devam ediyor.Ben daha önce 2,5 üstü hamile kalan biliyorum. Hamile kaldıktan sonra ilaçla bu değeri düşürüldü. Çünkü normalde 2,5 tiroid hastası için iyi bir değer. Bu şekilde kalmak belki zordur ama imkansız değil bence. Umarım güzel haberler alırsın olmazsa da gelecek aylarda minik mucizen gelir seni bulur umarım

Ay canim doğru mu anladım.yani ben bu ay 4.5 değerl hamile kalabilirmiyim.hamile kalim de gerisi kolay gider hemen ilaca başlarim.
Çok tsk ederim yazi icin.
Bu arada senunle daha öne yazismistik dogru hatirliyorsam.sen yurtdisinda yasiyordun dimi?

Evet canım yurtdışındayım yazıştık daha önce. Belki zordur o değerle kalmak ama dediğim gibi kalıp değeri yüksek diye endokrine giden oluyor çünkü hamilelikte 2,5 altı istiyorlar sanırım

U Umudumbitmedi_ benim hamilelik varsa en erken idrarda haftaya cumartesi çıkıyor .. nasıl bekleyimmmm
Beklicez canim.bekleyemezsen hemen terlikle koş hastaneye.
Ay aklima ilk hamileliğim geldi.
Esim kimligimi yaninda götürmüs.o kadar çok heyecan yaptim ki esimi ögle arasi eve zorla getirttim.
Ben gidiuorum diyorum ama elim ayagim titriyor.fırladim sokağa.bi de baktim ki ayakkabimin teki yok.

Evet canım yurtdışındayım yazıştık daha önce. Belki zordur o değerle kalmak ama dediğim gibi kalıp değeri yüksek diye endokrine giden oluyor çünkü hamilelikte 2,5 altı istiyorlar sanırım
Seni burada gördüğume çok sevindim canim.hoşgeldin pimpirikliler grubuna
Ins sende bende burdaki arkadaşlarimızda teź zamanda hayırlisıyla hamile kalalim
Bende bu hipotoite rağmen.amin yareppim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…