- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
Ayy insallah canım bu ay olmuştur. Hadi insallahCnm benide eklermisin bat 4 ocak 3 senedir olmuyo uc aydir ovu. Testiyle takip ediyorum ins bu ay olur
3 yıl korunmadin değil mi ?
Peki bu süre içinde doktora gittiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy insallah canım bu ay olmuştur. Hadi insallahCnm benide eklermisin bat 4 ocak 3 senedir olmuyo uc aydir ovu. Testiyle takip ediyorum ins bu ay olur
Arminch mesajını yeni gördüm kusura bakma. Ben olsam dayanamaz yarın yapardım o yüzden sana da bekleniyor diyemeyeceğim bence yap. Ama uzulmenden de korkuyirumYarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz Ve diger arkadaslar napim?
Benim istahim da kesildi gibi. Ama hamile kaldığım ay gece kalkıp yemek yiyecek kadar acikiyordumKızlar iştahınız nasil.benim hiç iştahim yok.bisey yiyesim yok.
Yanlış anlamayin evde herşey var.ama hiç mutfağa bile gidesim yok.normalde heo istahlı sürekli yiyen biriyim.ağzım hic bos durmaz.evde bisey birakmam.bikac gündur boyleyim.
Sizin iştahiniz nasil?bi degisiklik var mı?
Ama tup bebekte hazır döllenmiş embriyo koyuyorlar.. yani sperm yumurtayı bulacak dolleyecek dollenen embriyo gidecek tuplerden gececek rahme yerleşecek deeeeee :):):) bu süre 1 haftayı buluyorCanim benim aklima takilan bisey var.
Tüp bebek yaptiranlara hemen 1 hafta sonra test yaptiriyorlar.yani adete 1 hafta kala.nasil oluyor anlamiuorum.demek ki 1 haftada belli oluyor.o zaman varsa ćikar belki.maddi sıkintın yoksa bu testi yap.adet olmazsan bi daha alirsin yaparsin.ama kendini üzmeden çokça umut bağlamadan yap.
Bende bugün gidip test alacaktim.ama fırsat bulamadim çikmaya.benim de 5 günüm var.
İns cnm gittim iki kez klomen kullandim bide asilama yapildi negatif esimin sperm sayisi biraz dusuk doktor ilac vermedi olur diye uc senedir bekliyoriz ama insan bir sure sonra alisiyo her ay negatif olmasina takmiyorum ondan artkAyy insallah canım bu ay olmuştur. Hadi insallah
3 yıl korunmadin değil mi ?
Peki bu süre içinde doktora gittiniz mi
Yok yavrum ne kusuru ayipsin:) test yapmazdim aslinda ama tam bat günü yola cikicam fransada giricem yeni yila. ogrenim ki bisi yoksa agir islere girim bayram temizligi edasinda dalayim evim bensiz misler gibi girsin.cok cayictim yoksa yapardım testle bakışıyoruz. Sabah yapicam.Arminch mesajını yeni gördüm kusura bakma. Ben olsam dayanamaz yarın yapardım o yüzden sana da bekleniyor diyemeyeceğim bence yap. Ama uzulmenden de korkuyirum
3-4 saattir tuvalete gitmemişsen de aynı şey oluyor. Yatmana zaman varsa bekle az daha, yap sonra. Ben de heyecanlandım şimdi. Hadi inşallah görürsün çift çizgiyi.Yok yavrum ne kusuru ayipsin:) test yapmazdim aslinda ama tam bat günü yola cikicam fransada giricem yeni yila. ogrenim ki bisi yoksa agir islere girim bayram temizligi edasinda dalayim evim bensiz misler gibi girsin.cok cayictim yoksa yapardım testle bakışıyoruz. Sabah yapicam.
Klomen sonucu yumurta takibi yapıldı muı bir de catlatma iğnesi?İns cnm gittim iki kez klomen kullandim bide asilama yapildi negatif esimin sperm sayisi biraz dusuk doktor ilac vermedi olur diye uc senedir bekliyoriz ama insan bir sure sonra alisiyo her ay negatif olmasina takmiyorum ondan artk
Ayy bende çok yedim bu ay bi zararı olabilir mi ki hiç düşünmedim. Trabzon hurması diyorsun dimi.
Evet korkuyorum bilmiyorum daAyy bende çok yedim bu ay bi zararı olabilir mi ki hiç düşünmedim. Trabzon hurması diyorsun dimi.
:/ ah bu eşler :/Esim aradi az önce aldim dedim test yapma diyor manyak herif beynimi yedi .yapiyosun dağılıyoruz bekle adet gunun gecsin zaten saatli bomba gibisin. Gecerse yap lutfen lütfen diye tutturdu eve gelince testi saklicakmis benden de manyak cikti
Ben galiba herşeye bilimsel bakıyorum.çünkü 2.5 üstü hamile kalmak imkansızmiş.ancak hipotroit ilaçları alıŕsam düser.o zaman hamile kalirim.bu ay hicbir ilaç almadim.bakalim hipotroite rağmen hamile kalabilecekmiyim.bekleyip görecez canim.Bence adet olana kadar her zaman umut vardir canim kimler kimler hamile kaliyor hic belli olmaz umudumuzu kaybetmiyoruz .
Canim adete 1 hafta kala iştahin varmiydi peki?hamileliğini öğrenmeden önce yani.Benim istahim da kesildi gibi. Ama hamile kaldığım ay gece kalkıp yemek yiyecek kadar acikiyordum
Fallopi tüpündeki ilerleme de heralde baya zaman alıyor.demek ki ondan.tsk ederim canim.Ama tup bebekte hazır döllenmiş embriyo koyuyorlar.. yani sperm yumurtayı bulacak dolleyecek dollenen embriyo gidecek tuplerden gececek rahme yerleşecek deeeeee :):):) bu süre 1 haftayı buluyor
Yaaaa şimdi yap merak ettim bak simdi.grubumuzun ilk hamiş haberini senden alalim ins.Yok yavrum ne kusuru ayipsin:) test yapmazdim aslinda ama tam bat günü yola cikicam fransada giricem yeni yila. ogrenim ki bisi yoksa agir islere girim bayram temizligi edasinda dalayim evim bensiz misler gibi girsin.cok cayictim yoksa yapardım testle bakışıyoruz. Sabah yapicam.
Tam emin olmamakla birlikte hamilelikte faydali diyorlar.internetten arastirdim simdi.sen yine de herseyi dengeli ye canim.
Kocaya öyle söylenmez.Esim aradi az önce aldim dedim test yapma diyor manyak herif beynimi yedi .yapiyosun dağılıyoruz bekle adet gunun gecsin zaten saatli bomba gibisin. Gecerse yap lutfen lütfen diye tutturdu eve gelince testi saklicakmis benden de manyak cikti
Ewet yapildi iki gunde bir catlatma igneside yapildiKlomen sonucu yumurta takibi yapıldı muı bir de catlatma iğnesi?
Cnm ben incir kuru uygulamaya basladim adetimin ucuncu gunu anca yedi gun yapabildim benimde koyu sari akintim cok geliyodu korktum biraktim sen de yaptiysan ondan olabilirKızlar yaa. Afedersiniz benim sarı akıntım var. İlk defa gördüm böyle bişey bugün başladı. Bi de idrarım çok koyu ne kadar su içersem içeyim. Neyin nesidir bu anlamadım