Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iştahınız nasil.benim hiç iştahim yok.bisey yiyesim yok.
Yanlış anlamayin evde herşey var.ama hiç mutfağa bile gidesim yok.normalde heo istahlı sürekli yiyen biriyim.ağzım hic bos durmaz.evde bisey birakmam.bikac gündur boyleyim.
Sizin iştahiniz nasil?bi degisiklik var mı?
Canim 1 haftan kaldi sanirim senin istahsizlik haric baska degisiklik varmi.

Kizlar eczaneler acikmi bilmiyorum burda gidip bakicam bir test alim sizce bulursam acik bir yer. Bugun test yapsam mi bugünü saymazsam 5 gün kaldı bata???

Alma erken diyecektim.

Yarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz :KK43: Ve diger arkadaslar napim?

Almışsın. Madem aldın yarın sabah yapta rahatla.. Ben normal gebelik yaptım negatif.
Hayırlısı artık.

Evrene güzel msjlar yollamak lazim ayy bune ya kendimden soğudum başlıyorum :KK73:

Hamileyim :KK49:
Hamilesiniz :KK49:

Bedenimiz beynimiz hamileliği onayladı kabul etti uyum içerisindeyiz. :KK48:

Oooo hamikeyiız inşallah...

Ihlamurun hiç bi sakıncası yok canım. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Ballı limon da öyle. Nane limon da içilmiyor aklında olsun. Nane düşük yapıyor. Bişey olmuşsa da engel olmasın mazallah.

Teşekkür ederim, bugün yayla çorbası içtim naneli, ben hamileydim ondan oldu demeyeyim sonra.. keşke içmeseydim.

Sende durumlar nasıl, senden umutluyum. Test yapmadin mi?

Kısmet :halay: Ya mutluluktan, ya da :halay:
Şimdi evde tek başına delirmek sıkıcı olurdu, delirmekte ekip işi :halay:

Atalım o öküzleri o zaman, pozitif oluyoruz.. haydi hep beraber hanımlar nefes al nefes ver, öfke al, sevgi verrrr.. :KK200: Hem hamile olduğumuzda da her an adet olacakmis gibi hissedip lavaboya koşuyorduk.. Bu belirti de hamilelik belirtisi ki.. O halde hepimiz hamileyiz..
:KK49::KK49:

Naz öküzler kaçtı gördün mu? :KK5:

Derece de mi alıyoruz.. Ben unuturum ki.. folik asidi unutuyorum.. oyy bugünde içmeyi unuttum.. gideyim içeyim..
Senalla okuzlerimi kaçırdın :bicak:
:KK49:ama bugün biraz daha umutluyum gerçi dün ki adet gibi ağrılarım gitti :bicak:

Ya kızlar azıcık koyulaşti dediğim ov. Testi geri siliklesti normalmi
Bende de oyle oldu hatta yumuşar çatladı dedim. Ertesi gun öylesine yaptım meğerse catlamamis daha koyuydu
Iyi ki yapmsim sen de bir yapılan bakalım nasil cikacak

Kasik agrisi ates basmasi bence en belirgin belirti heycan yaptim sanki mujdeli haber gelecek gibi
Canim ben pek ümitli olamiyorum.benim yumurtlama ile ilgili sıkıntim yok.hatta doktor çok yumurtam var.çok elverisli demisti.benim sorunum tsh.troitlerim çalismiyor.4.5.bu degerde hamile kalinamiyor.döllenmeyi engelliyor.
Keza tsh 1.39 a düsünce hamile kaldim.
Sonra kürtaj oldum.
Bu ay da yüksek yine.kalamam kesin diyorum.

Canim ben pek ümitli olamiyorum.benim yumurtlama ile ilgili sıkıntim yok.hatta doktor çok yumurtam var.çok elverisli demisti.benim sorunum tsh.troitlerim çalismiyor.4.5.bu degerde hamile kalinamiyor.döllenmeyi engelliyor.
Keza tsh 1.39 a düsünce hamile kaldim.
Sonra kürtaj oldum.
Bu ay da yüksek yine.kalamam kesin diyorum.
Bence adet olana kadar her zaman umut vardir canim kimler kimler hamile kaliyor hic belli olmaz umudumuzu kaybetmiyoruz .

Senalla okuzlerimi kaçırdın :bicak:
:KK49:ama bugün biraz daha umutluyum gerçi dün ki adet gibi ağrılarım gitti :bicak:

O ağrılar yumurtlamanın etkisi bence, yumurtlamadan sonra kaç gün geçti 7 gün geçince yumurta rahme geliyor kasik ağrıları bitiyor karnın şişiyor. Karnında şişlik oldu mu?

Ben bişey merak ediyorum döllenmemiş yumurta da rahime geliyor değil mi? Tıpkı döllenen gibi..
Biri orda tutunuyor, biri öyle bekliyor.. O zaman ikisinde de karin kasik ağrısı duymamız normal yumurta hareket halinde sonuçta

Ben de saat 4 sizde Saat 6. Dön dön uyuyamiyorum Kasiklarim rahmim zonk zonk adet olmusum gibi huzursuz :bicak:vay deli kanli gönlüm vayyyyy yinemi gol degil assdjdjdk gecen aylarin tekrari Arkadaş bir ay da farklı olsun da bir heycan yapimm sitres yerine . Ya bizimki de horluyo:uykucu::rolleyes: bir vurucam teppigi saglamından Hirsimi ondan alicam :KK67:
Canimmmm dur hele kocaya hirslanmak yok adamlar ne yaptı da :):):):)
Şu an nasilsin

Ne biliyorsun belki gooool :KK76:
Adet belirtisi için erken bana demistin ki..
Benim o ağrılarım geçti, ve ben ağrının devam etmesinden yanayım. Ağrı varsa bişey var, yoksa yok..

Bizde farklı da ne oluyor, herşey yaşa hüsran sonu. Geçen ay ağrılar mide bulantısı sonuç adet.

Kocaya tepik yok :KK67: saplagi patlat.
Ne hikmettir horlamayan kocam benimde horlamaya başladı bugünlerde. Ya ben uyuyamiyorum duyuyorum, ya da nefes alamiyor

Fena halde de gribim ne içeyim, ilaç içmek istemiyorum son güne kadar (bir umut var demekki icimde) ne önerirsiniz kızlar.
Senella nasıl oldun canim. Senin bu ay hastalıktan basın kalkmadı. Inşallah iyi olursun bir an evvel

O ağrılar yumurtlamanın etkisi bence, yumurtlamadan sonra kaç gün geçti 7 gün geçince yumurta rahme geliyor kasik ağrıları bitiyor karnın şişiyor. Karnında şişlik oldu mu?

Ben bişey merak ediyorum döllenmemiş yumurta da rahime geliyor değil mi? Tıpkı döllenen gibi..
Biri orda tutunuyor, biri öyle bekliyor.. O zaman ikisinde de karin kasik ağrısı duymamız normal yumurta hareket halinde sonuçta
Evet bugun karnimda sislik var.
Hakketen dediğin çok doğru bu hiç aklıma gelmedi:KK64:

Teşekkür ederim, bugün yayla çorbası içtim naneli, ben hamileydim ondan oldu demeyeyim sonra.. keşke içmeseydim.

Sende durumlar nasıl, senden umutluyum. Test yapmadin mi?

Yok canım. Yapmaya da niyetim yok. Benim zaten günü gününe gelir adetim sağolsun. Gelmezse şüphe edip yaparım test. İlk gün erken testte mi çıkar sadece, normal testte de çıkar mı.

X