- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
sen hic uzulme allah büyük kolay degil biliyorum ama bak senin kalma ihtmalin daha yuksek benden en azindan kalabildiginin tesellisi var sabır..Ayy canım geçmiş olsun Allahım hemencecik doldursun yerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hic uzulme allah büyük kolay degil biliyorum ama bak senin kalma ihtmalin daha yuksek benden en azindan kalabildiginin tesellisi var sabır..Ayy canım geçmiş olsun Allahım hemencecik doldursun yerini
Yoldan çekilin bu benim bölümüm.Kiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))
Naz siringa alirsak ucuna birde serum hortumu kesip takalim :)))))))))))))
WaaaooowwYoldan çekilin bu benim bölümüm.
Yumurtalikta yumurta folikül hücreleriyle sarilidir.bir nevi kapsül gibi.icerisinde folükül sıvisi vardir.yumurta yumurtaliktan fırlatilirken etrafindaki foliküller çatliyor ve sıvı yumurtalik ve fallopi tüplerinin arasindaki karin boşluguna dökülüyor.o sıvı kasıkta ve gobeğe yakin sanci yapiyor.
Ozaman dogru anlamisimYoldan çekilin bu benim bölümüm.
Yumurtalikta yumurta folikül hücreleriyle sarilidir.bir nevi kapsül gibi.icerisinde folükül sıvisi vardir.yumurta yumurtaliktan fırlatilirken etrafindaki foliküller çatliyor ve sıvı yumurtalik ve fallopi tüplerinin arasindaki karin boşluguna dökülüyor.o sıvı kasıkta ve gobeğe yakin sanci yapiyor.
Canim bende oncesinde gidiyorum ama sabaha kadar tutamiyorum insallah tutar simdi ben kaciyorum bugunu de degerlendireyim gece catliycak yumurtam hazır da duralimAnladim canim.ama riskli.hepsi gider.ben hep üstüne yatarim.hatta yanima kalin temiz beyaz bi bez koyarim.pet gibi kalir sabaha kadar.hamile kaldigim ay böyle yaptim.bide çalismadan once lavoboya giderim.
Yoldan çekilin bu benim bölümüm.
Şu an ben şokKiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))
Yumurtan fırlatılırken etrafında ki folikül patlamıştır. O sıvı karnına dolup ağrı yapmıştır. Bende yeni öğrendimKızlar bugun adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Ve de afedersiniz ama sarı bir akıntım var bir kaç gündür kuru idi. Bakak görek ne olacak
Evet canim.masallah zekisin.Ozaman dogru anlamisim
Hadi bakalim rastgele.Canim bende oncesinde gidiyorum ama sabaha kadar tutamiyorum insallah tutar simdi ben kaciyorum bugunu de degerlendireyim gece catliycak yumurtam hazır da duralim
Canim ben her yumurtan catlamis demedim ki.her ay bir tane yeterli büyüklüge geldiginde catlar.bazi kadinlarda 1 den fazla olur.demekki büyümemistir çatlamaz.zatrn klomen benzeri ilaclar yumurta büyütücü etkiye sahiptir.onun icin doktor yazar.hormonlar bazen yumurtanin büyümesini engeller.bunun icin yumurtlayamazsin.Bilen insanın hali de bi başka oluyor canım ama senin dediğine göre her yumurta çatlıyor demektir. Ama doktorlar bazen bu ay yumurtan çatlamamış niye diyor madem öyle.
Akıntı olayı beni bitirdi artık her ay olan akıntı takip edince gelmediKızlar bugun adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Ve de afedersiniz ama sarı bir akıntım var bir kaç gündür kuru idi. Bakak görek ne olacak
Canim ben her yumurtan catlamis demedim ki.her ay bir tane yeterli büyüklüge geldiginde catlar.bazi kadinlarda 1 den fazla olur.demekki büyümemistir çatlamaz.zatrn klomen benzeri ilaclar yumurta büyütücü etkiye sahiptir.onun icin doktor yazar.hormonlar bazen yumurtanin büyümesini engeller.bunun icin yumurtlayamazsin.
Işte bilmiyorumki sanki adet oluyor musum gibi sağ belim ağrıyor bir de sağ kasigim yarın adet gunummus gibiAkıntı olayı beni bitirdi artık her ay olan akıntı takip edince gelmedi
Işte bilmiyorumki sanki adet oluyor musum gibi sağ belim ağrıyor bir de sağ kasigim yarın adet gunummus gibi
Senella senellaaa:) benim her ay batiyor bisiler adet oluyorum kimine batiyor hamile cikiyor:) yine inceden alta vurmalar basladi mesela ve ben birseye yoramiyorum
Haha alemsin çok mantıklı. Diyor ki internet te Spermlere 12 saat kazandırıyormuş bu aşılama yöntemi var gerisi sen düşün
Ayy bilmiyorum ki ya... offf boşa umutlanmak cok kotu koyuyor insana...Çalışma var :))
Ben şuna yordum o batmalar adet olacağına işaret gibi geliyor.
Oooooo oooooo
Spermlerin gitmesini kim bekliycem, verelim şırıngaları sipariş.. Ağrı olunca vur şırıngayi:))))
Offf canim valla bugün çoğunuzun adet olacakmış gibi sancisi var.Bugünkü belirtilerim adet olacakmışım gibi karnımın her tarafı ağrımakta.. akıntı varla yok arası sulu gibi bazen.. her tarafımı sivilce bastı.. kolumda bile kocaman ( Armin ) ıri bir sivilce gördüm..
Naz nazzzz insallah gerek kalmaz ama olmassa yapalimmmmmm ben varım yavrumAyy bilmiyorum ki ya... offf boşa umutlanmak cok kotu koyuyor insana...
Gerçekten bir ay daha şans verip siringayla deneyeceğim. Bana çok mantıklı geldi 12 saat kazandırması ne demek ya? Uyuz spermler