Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))
Yoldan çekilin bu benim bölümüm.:KK49:
Yumurtalikta yumurta folikül hücreleriyle sarilidir.bir nevi kapsül gibi.icerisinde folükül sıvisi vardir.yumurta yumurtaliktan fırlatilirken etrafindaki foliküller çatliyor ve sıvı yumurtalik ve fallopi tüplerinin arasindaki karin boşluguna dökülüyor.o sıvı kasıkta ve gobeğe yakin sanci yapiyor.

Yumurtalikta yumurta folikül hücreleriyle sarilidir.bir nevi kapsül gibi.icerisinde folükül sıvisi vardir.yumurta yumurtaliktan fırlatilirken etrafindaki foliküller çatliyor ve sıvı yumurtalik ve fallopi tüplerinin arasindaki karin boşluguna dökülüyor.o sıvı kasıkta ve gobeğe yakin sanci yapiyor.
Waaaoooww

Ozaman dogru anlamisim :KK5:

Anladim canim.ama riskli.hepsi gider.ben hep üstüne yatarim.hatta yanima kalin temiz beyaz bi bez koyarim.pet gibi kalir sabaha kadar.hamile kaldigim ay böyle yaptim.bide çalismadan once lavoboya giderim.
Canim bende oncesinde gidiyorum ama sabaha kadar tutamiyorum insallah tutar simdi ben kaciyorum bugunu de degerlendireyim gece catliycak yumurtam hazır da duralim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Bilen insanın hali de bi başka oluyor canım :super: ama senin dediğine göre her yumurta çatlıyor demektir. Ama doktorlar bazen bu ay yumurtan çatlamamış niye diyor madem öyle. :KK64:

Kızlar bugun adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Ve de afedersiniz ama sarı bir akıntım var bir kaç gündür kuru idi. Bakak görek ne olacak
Yumurtan fırlatılırken etrafında ki folikül patlamıştır. O sıvı karnına dolup ağrı yapmıştır. Bende yeni öğrendim :KK70:

Ozaman dogru anlamisim :KK5:
Evet canim.masallah zekisin.

Canim bende oncesinde gidiyorum ama sabaha kadar tutamiyorum insallah tutar simdi ben kaciyorum bugunu de degerlendireyim gece catliycak yumurtam hazır da duralim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hadi bakalim rastgele.
Bilen insanın hali de bi başka oluyor canım :super: ama senin dediğine göre her yumurta çatlıyor demektir. Ama doktorlar bazen bu ay yumurtan çatlamamış niye diyor madem öyle. :KK64:
Canim ben her yumurtan catlamis demedim ki.her ay bir tane yeterli büyüklüge geldiginde catlar.bazi kadinlarda 1 den fazla olur.demekki büyümemistir çatlamaz.zatrn klomen benzeri ilaclar yumurta büyütücü etkiye sahiptir.onun icin doktor yazar.hormonlar bazen yumurtanin büyümesini engeller.bunun icin yumurtlayamazsin.

Canim ben her yumurtan catlamis demedim ki.her ay bir tane yeterli büyüklüge geldiginde catlar.bazi kadinlarda 1 den fazla olur.demekki büyümemistir çatlamaz.zatrn klomen benzeri ilaclar yumurta büyütücü etkiye sahiptir.onun icin doktor yazar.hormonlar bazen yumurtanin büyümesini engeller.bunun icin yumurtlayamazsin.

Şimdi anladım canım :super:

Işte bilmiyorumki sanki adet oluyor musum gibi sağ belim ağrıyor bir de sağ kasigim yarın adet gunummus gibi

Çalışma var :))

Senella senellaaa:) benim her ay batiyor bisiler adet oluyorum kimine batiyor hamile cikiyor:) yine inceden alta vurmalar basladi mesela ve ben birseye yoramiyorum:temizlik:

Ben şuna yordum o batmalar adet olacağına işaret gibi geliyor.

Haha alemsin çok mantıklı. Diyor ki internet te Spermlere 12 saat kazandırıyormuş bu aşılama yöntemi var gerisi sen düşün :KK70:

Oooooo oooooo
Spermlerin gitmesini kim bekliycem, verelim şırıngaları sipariş.. Ağrı olunca vur şırıngayi:))))

Bugünkü belirtilerim adet olacakmışım gibi karnımın her tarafı ağrımakta.. akıntı varla yok arası sulu gibi bazen.. her tarafımı sivilce bastı.. kolumda bile kocaman ( Armin Armin ) ıri bir sivilce gördüm..

Çalışma var :))

Ben şuna yordum o batmalar adet olacağına işaret gibi geliyor.

Oooooo oooooo
Spermlerin gitmesini kim bekliycem, verelim şırıngaları sipariş.. Ağrı olunca vur şırıngayi:))))
Ayy bilmiyorum ki ya... offf boşa umutlanmak cok kotu koyuyor insana...
Gerçekten bir ay daha şans verip siringayla deneyeceğim. Bana çok mantıklı geldi 12 saat kazandırması ne demek ya? Uyuz spermler :KK34:

Nazz benim akintim hic durmadi ve beyaz İki gun önceye kadar cok yogun geliyordu. Bugün yine beyaz ama 100/20 azalma var. Gecen aylar da adete yakin sarı olurdu ama daha bir haftam var Ben bisi anlamıyorum bu islerden anlamda cikaramiyorum okudugum forumlarda sari gelenin sonucu hamile beyaz cikanin hamile. yada beyaz di sariydi olanlar da hamile degilmisler. Ne karisik isler bunlar :kızgın::skandal:

Bugünkü belirtilerim adet olacakmışım gibi karnımın her tarafı ağrımakta.. akıntı varla yok arası sulu gibi bazen.. her tarafımı sivilce bastı.. kolumda bile kocaman ( Armin Armin ) ıri bir sivilce gördüm..
Offf canim valla bugün çoğunuzun adet olacakmış gibi sancisi var.
Ya hep beraber batacaz ya hep beraber cikacaz:oops:

Ayy bilmiyorum ki ya... offf boşa umutlanmak cok kotu koyuyor insana...
Gerçekten bir ay daha şans verip siringayla deneyeceğim. Bana çok mantıklı geldi 12 saat kazandırması ne demek ya? Uyuz spermler :KK34:
Naz nazzzz :confused: insallah gerek kalmaz ama olmassa yapalimmmmmm ben varım yavrum:KK5:

X