Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nazz benim akintim hic durmadi ve beyaz İki gun önceye kadar cok yogun geliyordu. Bugün yine beyaz ama 100/20 azalma var. Gecen aylar da kadete yakin sarı olurdu daha bir haftam var Ben bisi anlamıyorum bu islerden anlamda cikaramiyorum okudugum forumlarda sari gelenin sonucu hamile beyaz cikanin hamile. yada beyaz di sariydi olanlar da hamile degilmisler. Ne karisim isler bunlar :kızgın::skandal:
He iste benimki de sarı ;/

Ayy bilmiyorum ki ya... offf boşa umutlanmak cok kotu koyuyor insana...
Gerçekten bir ay daha şans verip siringayla deneyeceğim. Bana çok mantıklı geldi 12 saat kazandırması ne demek ya? Uyuz spermler :KK34:

Sen ne diyorsun :halay:
Çatladı, yumurtladı diye diye her gün dus almaktan beyazladik yaa.. bunda duşa da gerek yok:halay: Gerçi bir fetva almak şart bu iste.. hocam gusül gerekir mi ? Gerekmez mi?

He iste benimki de sarı ;/

Hamile olduğunda alıntın varmıydı? Benim yoktu mesela.. Ben akıntıyı baz alamıyorum o yüzden. Yerleşme kanaması oldu mu sende? Bende olmamıştı hoş tutunamadık için yerlesememesi de normal..

Bana çok farklı bir akinti gelmediği sürece çok akıntıya inanmiycam..

Adetten önce yerleşme kanaması olurmuş, var mı aramızda bunu yaşayan arkadaşlar?

Offf canim valla bugün çoğunuzun adet olacakmış gibi sancisi var.
Ya hep beraber batacaz ya hep beraber cikacaz:oops:

Inşallah beraber cikariz canım..
Ama bana batacaz gibi geliyor :bicak:
Tek bir belirtiye guveniyorum.. Bu ay olmazsa eğer belirti takibini birakicam artık..

Inşallah beraber cikariz canım..
Ama bana batacaz gibi geliyor :bicak:
Tek bir belirtiye guveniyorum.. Bu ay olmazsa eğer belirti takibini birakicam artık..
Ben de birakacam biliyir musun hatta kk yi da bırakacağım ve kendime süre taniyacagim bebeği de atacağım kafamdan

Sen ne diyorsun :halay:
Çatladı, yumurtladı diye diye her gün dus almaktan beyazladik yaa.. bunda duşa da gerek yok:halay: Gerçi bir fetva almak şart bu iste.. hocam gusül gerekir mi ? Gerekmez mi?
Hahahahaha :):):):) bizim ki özel duruma girer mi hocam mahvolduk ha bugün çatladı ha yarın diye diye :KK70:

Hamile olduğunda alıntın varmıydı? Benim yoktu mesela.. Ben akıntıyı baz alamıyorum o yüzden. Yerleşme kanaması oldu mu sende? Bende olmamıştı hoş tutunamadık için yerlesememesi de normal..

Bana çok farklı bir akinti gelmediği sürece çok akıntıya inanmiycam..

Adetten önce yerleşme kanaması olurmuş, var mı aramızda bunu yaşayan arkadaşlar?
Ben öyle bir yerlesme kanamasi yaşamadım sadece tam adet gunum şeffaf bir akıntının ucunda bir damla kan vardı.
Akıntıya gelecek olursak sanırım bu hamile olduğum zaman da vardi. Yabi bir tuhaf akinti gelmişti

Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuşuz. Kaçımız hamile çıkıcak acaba. Yada kaç kişi suan hamile olduğunu bilmeden acaba diyip kendini boşa yormuş olucak.. umarim hepmiz ama, kimilerimizin mujdesi de baska aylara kalıcak ah ahh ve biz bunu henüz bilmiyoruz:KK43:

Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuşuz. Kaçımız hamile çıkıcak acaba. Yada kaç kişi suan hamile olduğunu bilmeden acaba diyip kendini boşa yormuş olucak.. umarim hepmiz ama, kimilerimiz mujdesi de baska aylara kalıcak ah ahh ve biz bunlari daha bilmiyoruz:KK43:
Evet canim... bakalım kac kişi hamile ayrılacak buradan... insallah hepimiz ama pek mümkün değil degil mi istatistiki olarak. Hayirlisi bakalım.
Allahım hayırlısıyla versin bekleriz no problem :) :)

Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuşuz. Kaçımız hamile çıkıcak acaba. Yada kaç kişi suan hamile olduğunu bilmeden acaba diyip kendini boşa yormuş olucak.. umarim hepmiz ama, kimilerimizin mujdesi de baska aylara kalıcak ah ahh ve biz bunu henüz bilmiyoruz:KK43:
Aynen canım benim de 1 ocak bat ve şuan uyukluyorum karnım ağrıyor bu ay da tutmadı diyorum kendime gerçi bugün hava çok soğuk

Aynen, yorulunca.. evde oturanların bu kadar ağrısı olmuyordur. Naz teyzesi sağ kasigim batıyor, bak çocugum tasdikledi :))) hahahaa kasigimla konusmaya basliycam yakinda..
Ahahaha bizim bu kaşık agrisini belirti olrak kafamizdan atmamız lazım gerçi bu ay zaten olumsuz sonuçlanırsa ki Allah korusun da. Zaten kesin atacağız aklımızdan...
Kasım agrisi başlayınca had lan ordan diyecez :KK70:

X