- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
Ayyyy bunlar güzel haberlerKasiklarim ve gobek arasında ama kasiklara daha yakin usutmus olmaktan da korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy bunlar güzel haberlerKasiklarim ve gobek arasında ama kasiklara daha yakin usutmus olmaktan da korkuyorum
Slm kizlar.benim dikkatimi bisey cekti.hamile kalip bebek kaybedenler kürtaj olanlar ilk denemesinde hamile kalanlar oluyor.nerde okuduysam ilk denemede hamile kalmistım diyorlar.çok garip ya.
İnşallah yaa inşallah sende hamilesndir bu ay fazla dusunmemeye çalışıyorm dusununce psikolojik olarak belirtiler yasiyom :)))Benim de 3 gün sonra kasıklarım da ağrı olmaya başladı. İnşallah hamişsindir
Valla fazla umitlenemiyorum canim ya gecen ay yum. Gununden sonra bi agri basladi adet zamanina kadar hep dinledim kendimi acaba mi dedim sonra 2 gun kala ağrılar daha da değişti adet ağrısına dönüştü anladim tutmadığını ama insallah vardır inşallah hepimiz guzel haberler alırızAyyyy bunlar güzel haberler
İnşallah canımmm şu an bir belirtim yok da. Ayy ne olacak bu çocuk işleri :) :)İnşallah yaa inşallah sende hamilesndir bu ay fazla dusunmemeye çalışıyorm dusununce psikolojik olarak belirtiler yasiyom :)))
Aynen ya Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin canim ya ama zormus yani ha deyince olmuyo evlenmeden once çok kolay oluyomus gibi geliyordu ama evlendikten sonra oyle olmadığını anladım. Nasipse yakin zamanda doktora gitmek istiyorum kontrol amaçlı varsa bisey onlemini alırız adetlerim duzenli ama olmaynca olmuyo eşimle de alakalı olabilir bilemiyozİnşallah canımmm şu an bir belirtim yok da. Ayy ne olacak bu çocuk işleri :) :)
Bence de bu ay olmazsa bir doktora git genel bir muayene olursunAynen ya Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin canim ya ama zormus yani ha deyince olmuyo evlenmeden once çok kolay oluyomus gibi geliyordu ama evlendikten sonra oyle olmadığını anladım. Nasipse yakin zamanda doktora gitmek istiyorum kontrol amaçlı varsa bisey onlemini alırız adetlerim duzenli ama olmaynca olmuyo eşimle de alakalı olabilir bilemiyoz
Aynen cnim oyle düşünüyorum 7 aylik evliyim doktor yaparmi genel kontrol üBence de bu ay olmazsa bir doktora git genel bir muayene olursun
Yapar canımAynen cnim oyle düşünüyorum 7 aylik evliyim doktor yaparmi genel kontrol ü
Hoş geldin canımkızlar beniide alın aranıza bat 2 ocak bakalım yılbaşına nasıl giricezz
Canım bişe merak ettim yumurtlama günün kaçıncı gündühoşbuldukk inş vurur pazartesi yumurtlama günümdü inş olmuştur. sonucu beklemek insanı sabırsızlandırıyor. bi an önce yılbaşı gelsin.
Tamam canim tam olarak nelee yapiyolar nelere bakıyorlar ve acı oluyomu merak ediyorum bu ay geçti artık kontrol icinde eger adet olursam o zaman giderim ama inşallah doktora gidism bundan olmazda hamilelik ten dolayi olur :)Yapar canım
Canım bişe merak ettim yumurtlama günün kaçıncı gündü
Selam kizlar bende 5 ocak adet tarihim yarin da yumurltma gunum koyu cizgiyi gordum simdi ovulasyon testinde insallah hepimiz bu ay hamile kaliriz erkenden ogrenip supriz yapariz eslerimize bu arada bende yarini ve cumartesi aksaami degerlendircem.
Bat tarihlerimiz baya yakin insallah guzel haberlerimizi paylasirizinş. canım yaa bakalım bu ay ümitliyim ama yeni yıla hamile olarak girelim hepimiz inş.
Erken yumurtlamişsan eğer kanda çikar ama az bir miktar.idrarda çikmaz canim.belki 5 gün kala olabilir.ben diger hamileliğimde yumurtalmadan 5 gün sonra kanda baktirdim 0 çıkti.11 gün sonra gittim bu sefer de 123 çiktı.o da erken yumurtladigim halde.10.gün yumurtladım.27.gün kanda çıktı.Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) insallah hayirli haberlerinize ortak oluruz. Listeye baktim da 2 siradayım 29 aralikla Bugünu saymazsam 7 günüm kaldı bata offfff dusunme diyorum olmuyor karnima agrilar giriyor okulda tahtaya kalkinca olurdum böylegidip test alsam mı diye dusunuyorum yapsam cikar mi negatif gorursem de uzulurum offf