- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Hayirlisi olsun su gibi gecsin insallah senin icin zmaan :)Bende test zaten var evde ama ben hamile değilim yeni ameliyat oldum ya :) yarın öbür gün regl olup bir dahaki ay test yapmam gerekir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun su gibi gecsin insallah senin icin zmaan :)Bende test zaten var evde ama ben hamile değilim yeni ameliyat oldum ya :) yarın öbür gün regl olup bir dahaki ay test yapmam gerekir :)
Iyi yapmissin canim erken gebelik testimiydi buAynen dayanamadım canımmm
Yok değil hatta ooncomede diye bir markaIyi yapmissin canim erken gebelik testimiydi bu
Erken gebelik testi degilse cikmaz zaten canim keske yapmisken erken gebelik testi yapsaydin ya o biraz pahali ama ben buna guvenmiyorum cok yaniltici oluyorYok değil hatta ooncomede diye bir marka
Benim gözüme güven olmaz ben bu testlerde hayalet çizgi çok görüyorum ondan clearblue kullanıyorum zaten :)Ben göremedim kuzum biraz bekleyim kuruyunca çıkar inş
Bak bu daha net bi foto
Bunda flaş patlamış göremedim..Ben göremedim kuzum biraz bekleyim kuruyunca çıkar inş
Bak bu daha net bi foto
canım bilmiyorum ki zaten henüz erken belki de vardırErken gebelik testi degilse cikmaz zaten canim keske yapmisken erken gebelik testi yapsaydin ya o biraz pahali ama ben buna guvenmiyorum cok yaniltici oluyor
ışık teste düşmüyor canımm testin üst bölümüne düşüyor o kısım net yani. biliyorum benim için çizgi arıyorsun amaBunda flaş patlamış göremedim..
Insallah vardir icini ferah tut sen canim. Erken gebelik testi bile degilmis batimiza 5 gun var daha :)canım bilmiyorum ki zaten henüz erken belki de vardır
öyle canım bakalım beklemekten başka yapacak bişe yok zatiInsallah vardir icini ferah tut sen canim. Erken gebelik testi bile degilmis batimiza 5 gun var daha :)
Aynen beni ornek al beniöyle canım bakalım beklemekten başka yapacak bişe yok zati
seni örnek alamıyorum canım ya maşallah sana sen bu konuda baya iyisin ben galiba bat a kadar dayanamam gene test yaparımAynen beni ornek al beni
Kızlar benimde 4.4 tu ilaç kullanıyorum aman hamile kalirsanizda önemsememezlik yapmayin bana doktorun dediği hem hamileligi engeller hamile kalirsa yüksek te bebekte zeka geriligine yol açar dedi6.1 zaten hamilelik düşünmesen de düşürülmesi gereken bir değer sanırım bahardan beri bu nedenle kullandın. Ben de senelerdir kullanırım 3,5 gibiydi endoktrin o değerde sabit tutuyordu. Hamilelik planlayınca doktor 2,5 altı istiyoruz dedi endoktrin doktorum da doz değiştirdi ve düşürdü.
10 gün geçmişmiydi ki normal gebelik testi bu.Testim hayırlısı bakalım çıkmadı bişe
Nasıl bir umut etmekse biz işte gözüken bi çizgi yok canım daha olir inşallah silik mi hayale mi acaba ışık mi o nedir diye görmek için olmayan çizgiye kafamızdan element uyduruyoruz :)Ben göremedim kuzum biraz bekleyim kuruyunca çıkar inş
Bak bu daha net bi foto
bugun çatladığının 10. günü canımm10 gün geçmişmiydi ki normal gebelik testi bu.
aynen canım eşime diyorum bak tam şu açıdan tutunca bişeler görünüyor gibi oluyor diyorum... şaşı olacaktım neredeyse ama mafilesNasıl bir umut etmekse biz işte gözüken bi çizgi yok canım daha olir inşallah silik mi hayale mi acaba ışık mi o nedir diye görmek için olmayan çizgiye kafamızdan element uyduruyoruz :)
Öyle sınırda yapmışsın ki canım :) 1-2 gün daha duramadın :)bugun çatladığının 10. günü canımm
Aynennn neyse bi daha yaparım yaÖyle sınırda yapmışsın ki canım :) 1-2 gün daha duramadın :)
Ahahhaaa Allah seni kiz eninde sonunda belli olmicakmi ha iki gun once ha iki gun sonra kesin sonuc. Gene kesinlessin diye bekliceksin yani :)seni örnek alamıyorum canım ya maşallah sana sen bu konuda baya iyisin ben galiba bat a kadar dayanamam gene test yaparım