Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım eşime diyorum bak tam şu açıdan tutunca bişeler görünüyor gibi oluyor diyorum... şaşı olacaktım neredeyse ama mafiles
Normal gebelik testinin hassasiyeti daha düşük oluyor varsa görülmeyebilir daha erken canım bekle bakalım bat i varsa çıkar ovulasyon testi yaptın mı onda erken çıkıyor diyorlar ama

Hepsi değil ama bazıları hiç ilgilenmiyor ne zararımız varsa onlara
Bana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.

Tabiki belli aralıklarla gidiyorsun. 3 Ayda bir çağırabilir. Benim çok sabit ilerlediği için 6 ayda falan gidiyorum. Ama sende bir doz başlayacak etkisini görmek için 3 ay sonra çağırır gibi geliyor bana. Benim doktor hamileyken de gideceksin diyor yurtdışındayım ya, hamile olduğunu öğrenirsen orada mutlaka git diyor, çünkü bu doz sana yetebilir ama bebek ve annede bazen yetersiz kalıyor diyor.
Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.

Kesinlikle bırakma.. bende 0,38 çıktı burada son tahlilim baktım doktor yanına içtiğim ilaç dozunu not almış. Öyle takip ediyor. Sana denk gelen gerek yok diyor sorarsan ikisi de doktor.ikisi de işini yapıyor.
Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.
Testim :110: hayırlısı bakalım çıkmadı bişe
Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.

Bana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.

Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.

Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.

Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.
İlgisiz olduğunu farkedince değiştiriyorum doktoru uğraşamam onların tripleriyle

Kız adete yakın bi ay bende koyu gibi cıktı bayılacaktım heycandan hamile miyim diye adet oldum değil misim birde öyle bir durum var :)
Gebelik testiyle ovülasyon testi farklı hormonları ölçüyor. Aynı gibi düşünmek pek doğru değil. yanıltır.

X