- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
Aynen canım. 1-2 gün sonra yaparsın tekrar. Emin olursun.Aynennn neyse bi daha yaparım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım. 1-2 gün sonra yaparsın tekrar. Emin olursun.Aynennn neyse bi daha yaparım ya
Test alan alanaKizlar test aldik bende yrn sabah yapim diorum son 1gun kalio yrn erkenmi yoksa
Normal gebelik testinin hassasiyeti daha düşük oluyor varsa görülmeyebilir daha erken canım bekle bakalım bat i varsa çıkar ovulasyon testi yaptın mı onda erken çıkıyor diyorlar amaaynen canım eşime diyorum bak tam şu açıdan tutunca bişeler görünüyor gibi oluyor diyorum... şaşı olacaktım neredeyse ama mafiles
Yaptım canım onda çizgi bile çıkmadı hihihiNormal gebelik testinin hassasiyeti daha düşük oluyor varsa görülmeyebilir daha erken canım bekle bakalım bat i varsa çıkar ovulasyon testi yaptın mı onda erken çıkıyor diyorlar ama
Amaaaan yap gitsin kızKizlar test aldik bende yrn sabah yapim diorum son 1gun kalio yrn erkenmi yoksa
Bana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.Hepsi değil ama bazıları hiç ilgilenmiyor ne zararımız varsa onlara
Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.Tabiki belli aralıklarla gidiyorsun. 3 Ayda bir çağırabilir. Benim çok sabit ilerlediği için 6 ayda falan gidiyorum. Ama sende bir doz başlayacak etkisini görmek için 3 ay sonra çağırır gibi geliyor bana. Benim doktor hamileyken de gideceksin diyor yurtdışındayım ya, hamile olduğunu öğrenirsen orada mutlaka git diyor, çünkü bu doz sana yetebilir ama bebek ve annede bazen yetersiz kalıyor diyor.
Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.Kesinlikle bırakma.. bende 0,38 çıktı burada son tahlilim baktım doktor yanına içtiğim ilaç dozunu not almış. Öyle takip ediyor. Sana denk gelen gerek yok diyor sorarsan ikisi de doktor.ikisi de işini yapıyor.
Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.Testim hayırlısı bakalım çıkmadı bişe
Kız adete yakın bi ay bende koyu gibi cıktı bayılacaktım heycandan hamile miyim diye adet oldum değil misim birde öyle bir durum var :)Yaptım canım onda çizgi bile çıkmadı hihihi
16si canimTest alan alana
Hangi gün oldu yumurtlama?
Aynen canim bune ya dusun dusun valla uffAmaaaan yap gitsin kız
12 gün olmuş canim.bence hemen yap:)16si canim
Hadi yap lütfen.seni bekliyoruz.Aynen canim bune ya dusun dusun valla uff
Eczane ilk idrarla dedi canimm yrn sabah yapicam zannetmiorum zatende bakalim12 gün olmuş canim.bence hemen yap:)
Hadi yap lütfen.seni bekliyoruz.
İlgisiz olduğunu farkedince değiştiriyorum doktoru uğraşamam onların tripleriyleBana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.
Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.
Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.
Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.
Tamam canim.öyle yap.Eczane ilk idrarla dedi canimm yrn sabah yapicam zannetmiorum zatende bakalim
Kücük yerde olunca hastane ve doktor az oluyor.mecbur kaliyoruz.İlgisiz olduğunu farkedince değiştiriyorum doktoru uğraşamam onların tripleriyle
aynen kuzum beklemisken beklim bakalimTamam canim.öyle yap.
Kücük yerde olunca hastane ve doktor az oluyor.mecbur kaliyoruz.
Yarın çıkar o zaman bence.16si canim
İnşallah canım :)Ocak ayi doğum gunum var insallah bebegimde gelirrr :)
Aynen canim varsa belli olur yoksadaYarın çıkar o zaman bence.
Gebelik testiyle ovülasyon testi farklı hormonları ölçüyor. Aynı gibi düşünmek pek doğru değil. yanıltır.Kız adete yakın bi ay bende koyu gibi cıktı bayılacaktım heycandan hamile miyim diye adet oldum değil misim birde öyle bir durum var :)