Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendeki nodülden biyopsi flan aldılar zaten herşey temiz çıktı çok şükür. ama dediğim gibi 2.62 normal bi değer deyip gönderebilirde 2 nin altına düşmesi için ilaç yazdığında fazla düşermi ondanda korkuyorum ama bilmiyorum:KK14::KK14:
Zaten 3 ayda bir kontrole gideceksin. Fazla düşerse tekrar doz değiştirir. Benim alt sınıra geldi dayandı hala müdahale etmiyorlar..

Ben
Bi hamile kalırsam inşallah dicek çok şey bulurum da :KK70:
Yok kuzum yaa söylemek istemiyorum şu aşamaları öğrenmesinler yani sonra senn testin nası cıktı yok bi dahaki test ne zaman aaa ölemiymiş vs vs beni sıkıntıya sokmasnlat oğullarıyla uğraşıyorum yeterince :)
haklısın canım ne diyeyim:)

Sağol canım o senin tatliligin :KK200: hepimizin aynı dönemlerden geçmenin verdiği empatiyi kullanıyorum sadece deneyip farkına varabildiklerim bunlar daha çok yolumuz var inşallah en kısa zaman da bizde bi evlat sahibi oluruz mücadeleyi bırakma kendinede bunu büyük bi sorun haline getirip piskolojini bozma diye diyorum vardır her serde bir hayır rabbim gönlüne göre versin canım :KK37:
Aminnn aminn canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Eğer ki anne olmayı bu kadar istemesem evlenmezdim.
Hee kocamı sevmiyomuyum çok seviyorum ama evliliği düşünmezdim yani.
O kadar rahattım ki bekarken aklı olan benim gibi rahat bi hayatı bıtakmazdı. Bi anamla beraber kalıyoduk evden işe işten eve sosyaldim arkadaslarm evime gelirdi ben giderdim aldığıma yediğime karısan olmazdı kazanır kazanır harcardm
Yani tek isteğim anne olmak ve huzurlu mutlu bi evliliğe sahip olmaktı. Rabbim kimaeyi evlat hasretiyle sağlıkla sınamasın. Zaten eğer ikimiz de de sorun yok derse doktor beklicem artık düşmicem üstüne Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah

inşallah henüz erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım dennisgocum napalım. bakalım test ne gösterecek :)
Olsun canım.. yapmak istediysen yap. Sonuç ne olursa olsun zaten gününü bekliyorsun. Bu konuda kesin katı olmak yersiz. Dayanabilsen zaten dayanırdın. Umarım çift çizgi görürsün canım benim. Gelecek ay bizim bat lar senin hamilelik telaşına karışsın :)

Olsun canım.. yapmak istediysen yap. Sonuç ne olursa olsun zaten gününü bekliyorsun. Bu konuda kesin katı olmak yersiz. Dayanabilsen zaten dayanırdın. Umarım çift çizgi görürsün canım benim. Gelecek ay bizim bat lar senin hamilelik telaşına karışsın :)
inşallahhh kuzum saol güzel dilekleerin için teşekkür ederim.

Saol canim.peki dahiliye arada dozunu ayarliyor mu?

En güzelini yapiyorsun
Varsa ins kanda görürsun.

Hic sorma essek bu doktorlar.ben korunmayi birakip hamile kalmak icin 1 ay uğrasmistim olmadi.hastaneye gittim.kadin dogumcuya neden hamile kalamadigimi sordum.tahlil yaptirdi.bisey yok dedi.tabi ben aylar sonra tahlilime yine baktim.sok oldum.ben niye hamile kalamiyorum diyorum hisey yok diyor dr.
Insallah canim cok sagol :)

Aminnn aminn canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Eğer ki anne olmayı bu kadar istemesem evlenmezdim.
Hee kocamı sevmiyomuyum çok seviyorum ama evliliği düşünmezdim yani.
O kadar rahattım ki bekarken aklı olan benim gibi rahat bi hayatı bıtakmazdı. Bi anamla beraber kalıyoduk evden işe işten eve sosyaldim arkadaslarm evime gelirdi ben giderdim aldığıma yediğime karısan olmazdı kazanır kazanır harcardm
Yani tek isteğim anne olmak ve huzurlu mutlu bi evliliğe sahip olmaktı. Rabbim kimaeyi evlat hasretiyle sağlıkla sınamasın. Zaten eğer ikimiz de de sorun yok derse doktor beklicem artık düşmicem üstüne Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah
Araştır mücadele et bir sorunun var mi yokmu bilerek bilinçli hareket et tabiki canım bunu kendini yormadan yıpratmadan yap tabi ki bu pek elimizde olamıyor ama kendine güzel bi yol çiz esinede açıkla sor ne düşünüyor ne kadar iştekli sonuçta sen çok istiyorsun evet ama o hazır değildir belki emin değildir birde yeni evlenmişsiniz anca kabulleniyordur olur mutlaka vaktini bekliyordur ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sanıyordum ama öyle olmadı olur vakti gelince inşallah 5. Ayda kisirmiyiz düşüncesiyle bir sürü doktora gittim benim ne yazıkki rahim anomali var hamile kalmama engel değilmiş ama düşük yada erken doğum riskim varmış öğrenmiş oldum sende öğrenmiş olursun ne kadar sagliklisiniz hamile kalırsan seni neler bekliyor ben bilmiyor olsaydım çok bilinçsiz bi gebelik geçirirdim eminimki

Dayanamadin gidip aldin demi testi :-) iki saat yoktum bak istifade etmissin hemen test almaya :-) hadi bakim hayirli haberle gel insallah bekliyoruz
Bende test zaten var evde ama ben hamile değilim yeni ameliyat oldum ya :) yarın öbür gün regl olup bir dahaki ay test yapmam gerekir :)

Testim :110: hayırlısı bakalım çıkmadı bişe

Eklentiler

• IMG_20171228165155.jpg
    IMG_20171228165155.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 59
Aman aynen kuzum bugün aradı kayınvalidem konustuk dur smdi onu da arıcam dedi o kapattı aramadan hemen ben arayıp eşimi tembihledim sakın söyleme bugün test falan yaptırdıgımızı bilmesnler dedim :)
ya daha 2 aylık evliyim hemen ne bu acele sinir oluyorum öle olunca

Aynen canım söylemeyin bizde herkese düşünmüyoruz diyoruz yoksa sürekli sorarlar psikolojimizi bozarlar :KK43:

X