- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Yani bunun görev haline gelmesi işleri tabiki zorlaştırıyordur. Ama iş nedeniyle yumurtlamayı kaçıracak olmak da mecburen işe görev bilinci yükler sanırım. Biraz zor bir durum ama sonuçta bebek istediğinize göre bir orta yol bulunacaktır ikinizin de kafasını rahatlatacak şekilde. Çünkü herşeyin başı stres..Çok haklısın ben de öyle söylüyorum ama o da elimde değil diyo bu sanırım psikolojik bi rahatsızlık onun hafta içi ilişki yapması için ya ertesi gün iş olmıcak ya da çok isticek ki yapsın. Yani öyle bişi ki sanırım istemesi bile ertesi günki iş psikolojisini atamıyo
Bilmiyorum yaa bu konuda da skntım var zaten ben de çalışıyorum ben de 6 da kalkıyorum ama katlanıyorum ama o yapamıyo
Hele ki bi de göreve dönüştürürsen onu ilişki anında da çok sorun oluyo
Perhizden dolayı pzt ilişki olması lazımdı inanın o kadar zor oldu ki anlatamam görev olarak gördüğü anda adam otomatik kapatıyo kendini
Bunun içşn sanırım böyle devam ederse psikolog a gitmesini isticem
Bugün 25.günümU umudumbitmedi canim senin bat gunu ne zmandi.
Regl olmadan önce yapılan testler sabah ilk idrarla yapılır diye birşey var aklımda. Yanlış mı biliyorum ?Simdi yapacam.heyecandan gelmezmis bi de:)
ben de almaya gidiyorum ama idrara sıkışık olmak gerektiği için hemen yapamamHic bisey yok
Eki Görüntüle 2085709
Bilmem ki.Regl olmadan önce yapılan testler sabah ilk idrarla yapılır diye birşey var aklımda. Yanlış mı biliyorum ?
Öylr mi olmasi gerekiyor.benim azdi.ben de almaya gidiyorum ama idrara sıkışık olmak gerektiği için hemen yapamam
O zaman morelini bozma boşuna canim belkide erken yaptin adet gunu gecince cift cizgi goren var deneme olmus demekki daha bata cok var.Bugün 25.günüm
Batım belli değil.
daaha garanti olur kuzummmÖylr mi olmasi gerekiyor.benim azdi.
Ben herseye rağmen mutluyum.Rabbim dert vermesin yeterki.icimde tarifsiz bir mutluluk var.
Birde sabah idrari ile yapman dogru sonuc verir sbaaha kadar depoluyorsun idrari yogun oluyor icinde ki hcg daha yuksek olur.Bugün 25.günüm
Batım belli değil.
Ya sonuçta bu duygusal yakınlıktan çok ihtiyaç haline dönüşüyor çocuk düşünmeden önce bizdede haftada 1 bazen 2 oda en fazla öyle oluyordu 1.5 yillik evliyim ama 8 aydır olmayınca çocuk isteyince insan çocuk için istiyor zevk için değil yoksa hergun zaten zannetmiyorum hep isteyip düşünsünler kadinve erkek icin soyluyorum ovulasyon cif çıkınca her güne deniyoruz eşime seni çocuk için zorlamak istemiyorum üzerinde baskı hissetme bosver dedim oyle dusunme bu is ya zevk icin olur yada bebek istediğin için evlat istiyorsak bu baskı değil dedi çok şaşırmıştım böyle düşünmesine insan çocuk isteyince bir görev haline ister istemez getiriyor esin evlat sahibi olmak isteyince kendini hazır hissedince seni dinleyecek anlayacaktır şuan böyle düşünüp kendini üzme daha cok yeni evlisiniz tadini cikar ilk 1 yılınYok canım yaa öyle bişi değil bunun ki duş almakta skntı yok zaten o şekilde yatmasını ben de istemiyorum o da yatmıyo ama bu baska bişi yaa anlayamıyorum onu bu konuda psikolojik işte adam nası bi psikolojiyse istemesine bile emgel oluyo istemiyo yani
Biz ne zaman balayımız bitti iş basladı bizim o.işte sadece hafta sonlarına kaldı
2 aylık evliyiz hafta içi olan sayı sanırım 5 parmagın 5 ini geçmez saysak
Değişik yaaa ne bilim işim zor
Naz bence sabah ilk idrarla yapben de almaya gidiyorum ama idrara sıkışık olmak gerektiği için hemen yapamam
İşte bu yumurtlama zamanları da işi hepten göreve çeviriyo düşünsene canın istemiyo ama o akşam şamslı gün die mecbur yapıosun ne kadar insanı tatmin eder kiYani bunun görev haline gelmesi işleri tabiki zorlaştırıyordur. Ama iş nedeniyle yumurtlamayı kaçıracak olmak da mecburen işe görev bilinci yükler sanırım. Biraz zor bir durum ama sonuçta bebek istediğinize göre bir orta yol bulunacaktır ikinizin de kafasını rahatlatacak şekilde. Çünkü herşeyin başı stres..
Tamam canim.uzülmedim zaten.bebek sahibi olamamak degil bebek kaybetmek en ćok üzücudürO zaman morelini bozma boşuna canim belkide erken yaptin adet gunu gecince cift cizgi goren var deneme olmus demekki daha bata cok var.
YaptinmiBen herseye rağmen mutluyum.Rabbim dert vermesin yeterki.icimde tarifsiz bir mutluluk var.
Ben öyle biliyorum dur bakacağım kullanma kılavuzuna.. yazacağım sana :)Bilmem ki.
haklısın canım ben de sana katılıyorum ama dayanamayacağım.Naz bence sabah ilk idrarla yap
Ya da kullanma klavuzunu bir oku ben regl öncesi ilk idrarla baklalı gerekiyor diye biliyorum.