Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bunun görev haline gelmesi işleri tabiki zorlaştırıyordur. Ama iş nedeniyle yumurtlamayı kaçıracak olmak da mecburen işe görev bilinci yükler sanırım. Biraz zor bir durum ama sonuçta bebek istediğinize göre bir orta yol bulunacaktır ikinizin de kafasını rahatlatacak şekilde. Çünkü herşeyin başı stres..

Ya sonuçta bu duygusal yakınlıktan çok ihtiyaç haline dönüşüyor çocuk düşünmeden önce bizdede haftada 1 bazen 2 oda en fazla öyle oluyordu 1.5 yillik evliyim ama 8 aydır olmayınca çocuk isteyince insan çocuk için istiyor zevk için değil yoksa hergun zaten zannetmiyorum hep isteyip düşünsünler kadinve erkek icin soyluyorum ovulasyon cif çıkınca her güne deniyoruz eşime seni çocuk için zorlamak istemiyorum üzerinde baskı hissetme bosver dedim oyle dusunme bu is ya zevk icin olur yada bebek istediğin için evlat istiyorsak bu baskı değil dedi çok şaşırmıştım böyle düşünmesine insan çocuk isteyince bir görev haline ister istemez getiriyor esin evlat sahibi olmak isteyince kendini hazır hissedince seni dinleyecek anlayacaktır şuan böyle düşünüp kendini üzme daha cok yeni evlisiniz tadini cikar ilk 1 yılın

İşte bu yumurtlama zamanları da işi hepten göreve çeviriyo düşünsene canın istemiyo ama o akşam şamslı gün die mecbur yapıosun ne kadar insanı tatmin eder ki
Aman yaaa valla bilmiyorum ben de napıcam
Bakalım hayırlsıı
Sırf onun bu stresi yüzünden spermiogram kötü çıkacak die korkuyodum ama çok şükür çok iyi testi tabi bizim yorumumuz dr daha görmedi
Hakkımızda hayırlısı inş yaaa
Rabbim güldürsün hepimizi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…