- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Ins canim.Umarım hepimiz için güzel bir yıl olacak..
Pisman oldum simdi ya.baska da yokmuş ki.bir tane eczane var yakinda.digerlri carsida.gitmeye üsendim.Canım bu testi almasaydın keşke miratech ve bunun için hatalı çıkarıyor diyorlar ama yap bakalım ne olacak silik pembe çıkarsa güzel ama gri çıkarsa güvenme
Testi görünce icime bi öküz oturdu zaten orda.olsa da göstermez dedim.Ne yalan söyliim bana da öyle geldi :) ama doğruluğu aşağı yukarı aynıdır.
Simdi denicem canim.bilmiyorum ki.venim hayatimda aldigim 4.test bu.Ben daha önce görmedim hiç ama bence test testtir. Hassasiyetleri farklı olabilir ama bu farkın çok büyük olmaması gerekir değil mi ?
Ben de Aralık’ta 36 oldum, 1 sene denedik şimdi sol tüpüm alındı, doktorum hala 6 ay dene diyor. Yaş geçiyor hadi aşılama hadi tüp bebek demiyorsa demek ki yaş geçmiyor. Doktoradan iyi bilecek değilim ya.Kızlar ben 38 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim 2 yıl oldu siz daha yolun başındasınız umutsuzluk yok
[QUOTE="hayalim mucize, post: 54072680, member Umut var ama her ay aynı şeyler olunca öğrenilmiş çaresizlik oluyor.Kızlar ben 38 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim 2 yıl oldu siz daha yolun başındasınız umutsuzluk yok
Evdeyim canim.benim de aklimdan sen geciyordun.naz da gelse de oyle yapsam diye.Ayy çok heyecanlandım.
Hayırlısıyla güzel bir sonuç alırsın inşallah.
Tamam o zaman 6 ocak bat madem sağol canimDeğişiyor csnım yumurtlamadan 14 ile 16 gün arası geliyor kanama geç yumurtladıysan gecikecektir
Çok haklısın ben de öyle söylüyorum ama o da elimde değil diyo bu sanırım psikolojik bi rahatsızlık onun hafta içi ilişki yapması için ya ertesi gün iş olmıcak ya da çok isticek ki yapsın. Yani öyle bişi ki sanırım istemesi bile ertesi günki iş psikolojisini atamıyoTamam da bu ikinizin gündemi.. sonuçta sen nasıl bunlardı düşünüp planlıyorsan o da benzer şeyler düşünmeli.. malum çocukları leylekler getirmiyor :)
Simdi yapacam.heyecandan gelmezmis bi de:)U Umudumbitmedi_ yaptınmı canım çok merak ettim heyecan bastı
Ben bu iş için cam bir çaybardağı ayarladım hep onu kullanıyorumKızlar afedersiniz idarınızi neye yapiyorsunuz?
Bisey bulamadim
Yok canım yaa öyle bişi değil bunun ki duş almakta skntı yok zaten o şekilde yatmasını ben de istemiyorum o da yatmıyo ama bu baska bişi yaa anlayamıyorum onu bu konuda psikolojik işte adam nası bi psikolojiyse istemesine bile emgel oluyo istemiyo yaniGece duş alıp yatarsın de:) bazen ben de üşeniyorum sabah okula erken gideceğim günler, duş alır yatarsın diyo ikna oluyorum. O da olur bence :):)
Alacağım bugun şuan işten çıkamıyorumAlacakmısin peki.
Kızzzz bugun gidilmez kayınvalideye başka zaman gitttşimdi aklıma şu geldi. Hani benim yumurtlama zamanım geldi geliyo ya.
Yarın akşam da kayınvalidemde kalıcaz ilişki yapamayız ya.
Ben diyorum ki acaba bu akşam ilişki yapsak hani spermler üç gün yaşıyor ya beni cumartesiye kadar yumurtlamam olsa da idare eder en azından.
Ama bugün sperm testi için örnek verdi ya acaba akşam ilişki olsa kaliteden yana faydası olur mu hani en iyisi gün aşırı ya
Ay ne çok sordum yahu
Hoş geldin canımm inş tutunur bebişinBeni de ekler misiniz. 6 gün önce aşılama oldum, bat 7 Ocak
Ben de çok fena uyku hali vardı 2 gündürKızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi
Zaten sen hala test yapmayarak rekor kırıyorsun babyBende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.
Aynı Durumdayız ben de 2 ocak valaaaaKızlar bat 1 ocak test yapsam çıkar mı umudum yok ama işte stres oluyorum var mı yok mu diye
Ben geçer sefer bundan da aldım canım doğru çıkmıştıKizlar benim aldigim test bana çok dandik geldi.baska yokmuş.
20 liralik varmis inu da almadim zaten.
Bi bakin buna.daha once gören oldu mu?
Eki Görüntüle 2085695
Alacağım bugun şuan işten çıkamıyorum
Kızzzz bugun gidilmez kayınvalideye başka zaman gittt
Hoş geldin canımm inş tutunur bebişin
Ben de çok fena uyku hali vardı 2 gündür
Zaten sen hala test yapmayarak rekor kırıyorsun baby
Aynı Durumdayız ben de 2 ocak valaaaa
Ben geçer sefer bundan da aldım canım doğru çıkmıştı
3 farklı markayla yapmıştım
Alacağım bugun şuan işten çıkamıyorum
ertrsi gün geleceğiz deseniz... neyse vardır bunda da bi hayır bakalımYaaa sorma ne güzel geçen hafta gidicektik benim adam hasta gibiydi gidemedik belki 1 aydır görmüyoruz evlerimiz uzak çok sık gidemiyoruz zaten bu hafta da gelmiyoz dersek küserler artık
Benim heyecan gitti.galiba yok.2 dak oldu hala silik cizgi yok.U Umudumbitmedi_ yaptınmı canım çok merak ettim heyecan bastı
Plastik bardak buldum.Ben bu iş için cam bir çaybardağı ayarladım hep onu kullanıyorum
Ya 2 dak oldu.silik cizgi bilem yok.Alacağım bugun şuan işten çıkamıyorum
Al canim.al.
canım bence hemen test yapma ben dün akşam yaptım senle aynı bat tarihlerimiz değerlendirdiğimiz günlerde aynı ama bence erken
Benim heyecan gitti.galiba yok.2 dak oldu hala silik cizgi yok.
Plastik bardak buldum.
Ya 2 dak oldu.silik cizgi bilem yok.
Aynen kuzum yaa bu hafta kaçışımız yok bakalom hayırlısı artıkertrsi gün geleceğiz deseniz... neyse vardır bunda da bi hayır bakalım