Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım hepimiz için güzel bir yıl olacak..
Ins canim.

Canım bu testi almasaydın keşke miratech ve bunun için hatalı çıkarıyor diyorlar ama yap bakalım ne olacak silik pembe çıkarsa güzel ama gri çıkarsa güvenme
Pisman oldum simdi ya.baska da yokmuş ki.bir tane eczane var yakinda.digerlri carsida.gitmeye üsendim.
Ne yalan söyliim bana da öyle geldi :) ama doğruluğu aşağı yukarı aynıdır.
Testi görünce icime bi öküz oturdu zaten orda.olsa da göstermez dedim.

Ben daha önce görmedim hiç ama bence test testtir. Hassasiyetleri farklı olabilir ama bu farkın çok büyük olmaması gerekir değil mi ?
Simdi denicem canim.bilmiyorum ki.venim hayatimda aldigim 4.test bu.

Kızlar ben 38 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim 2 yıl oldu siz daha yolun başındasınız umutsuzluk yok
Ben de Aralık’ta 36 oldum, 1 sene denedik şimdi sol tüpüm alındı, doktorum hala 6 ay dene diyor. Yaş geçiyor hadi aşılama hadi tüp bebek demiyorsa demek ki yaş geçmiyor. Doktoradan iyi bilecek değilim ya.

Tamam da bu ikinizin gündemi.. sonuçta sen nasıl bunlardı düşünüp planlıyorsan o da benzer şeyler düşünmeli.. malum çocukları leylekler getirmiyor :)
Çok haklısın ben de öyle söylüyorum ama o da elimde değil diyo bu sanırım psikolojik bi rahatsızlık onun hafta içi ilişki yapması için ya ertesi gün iş olmıcak ya da çok isticek ki yapsın. Yani öyle bişi ki sanırım istemesi bile ertesi günki iş psikolojisini atamıyo
Bilmiyorum yaa bu konuda da skntım var zaten ben de çalışıyorum ben de 6 da kalkıyorum ama katlanıyorum ama o yapamıyo
Hele ki bi de göreve dönüştürürsen onu ilişki anında da çok sorun oluyo
Perhizden dolayı pzt ilişki olması lazımdı inanın o kadar zor oldu ki anlatamam görev olarak gördüğü anda adam otomatik kapatıyo kendini

Bunun içşn sanırım böyle devam ederse psikolog a gitmesini isticem

Gece duş alıp yatarsın de:) bazen ben de üşeniyorum sabah okula erken gideceğim günler, duş alır yatarsın diyo ikna oluyorum. O da olur bence :):)
Yok canım yaa öyle bişi değil bunun ki duş almakta skntı yok zaten o şekilde yatmasını ben de istemiyorum o da yatmıyo ama bu baska bişi yaa anlayamıyorum onu bu konuda psikolojik işte adam nası bi psikolojiyse istemesine bile emgel oluyo istemiyo yani

Biz ne zaman balayımız bitti iş basladı bizim o.işte sadece hafta sonlarına kaldı
2 aylık evliyiz hafta içi olan sayı sanırım 5 parmagın 5 ini geçmez saysak

Değişik yaaa ne bilim işim zor

Alacakmısin peki.
Alacağım bugun şuan işten çıkamıyorum
Kızzzz bugun gidilmez kayınvalideye başka zaman gittt

Beni de ekler misiniz. 6 gün önce aşılama oldum, bat 7 Ocak
Hoş geldin canımm inş tutunur bebişin

Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi
Ben de çok fena uyku hali vardı 2 gündür

Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.
Zaten sen hala test yapmayarak rekor kırıyorsun baby
Kızlar bat 1 ocak test yapsam çıkar mı umudum yok ama işte stres oluyorum var mı yok mu diye
Aynı Durumdayız ben de 2 ocak valaaaa
Kizlar benim aldigim test bana çok dandik geldi.baska yokmuş.
20 liralik varmis inu da almadim zaten.
Bi bakin buna.daha once gören oldu mu?
Eki Görüntüle 2085695
Ben geçer sefer bundan da aldım canım doğru çıkmıştı
3 farklı markayla yapmıştım

Kızlar doktor iyi demişti ama bu testide yorumlar mısınız

Eklentiler

• 20170912_185830.png
    220,9 KB · Görüntüleme: 32

Yaaa sorma ne güzel geçen hafta gidicektik benim adam hasta gibiydi gidemedik belki 1 aydır görmüyoruz evlerimiz uzak çok sık gidemiyoruz zaten bu hafta da gelmiyoz dersek küserler artık

canım bence hemen test yapma ben dün akşam yaptım senle aynı bat tarihlerimiz değerlendirdiğimiz günlerde aynı ama bence erken

Yaaa sorma ne güzel geçen hafta gidicektik benim adam hasta gibiydi gidemedik belki 1 aydır görmüyoruz evlerimiz uzak çok sık gidemiyoruz zaten bu hafta da gelmiyoz dersek küserler artık
ertrsi gün geleceğiz deseniz... neyse vardır bunda da bi hayır bakalım

U Umudumbitmedi_ yaptınmı canım çok merak ettim heyecan bastı
Benim heyecan gitti.galiba yok.2 dak oldu hala silik cizgi yok.

Ben bu iş için cam bir çaybardağı ayarladım hep onu kullanıyorum
Plastik bardak buldum.
Ya 2 dak oldu.silik cizgi bilem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…