Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daaha garanti olur kuzummm
Bi dahaki sefer oyle yaparim o zaman canim.ogrendigim iyi oldu.saol canim.

Birde sabah idrari ile yapman dogru sonuc verir sbaaha kadar depoluyorsun idrari yogun oluyor icinde ki hcg daha yuksek olur.
Ins bi dahaki sefere canim.ćok saol soyledigin icin.
Yaptim.resmi yükledim.eski msjlara bak.negatif.
Ben öyle biliyorum dur bakacağım kullanma kılavuzuna.. yazacağım sana :)
Tamam canim.
haklısın canım ben de sana katılıyorum ama dayanamayacağım.
U Umudumbitmedi_ mi yanlız bırakamam :KK37:
Ay olurmu öyle şey.sen biraz daha bekle.sana daha çok var.boş yere parani verme.ben yaptim diye illa sen yapacaksin diye bisey yok canim.

Tamam canim.

Ay olurmu öyle şey.sen biraz daha bekle.sana daha çok var.boş yere parani verme.ben yaptim diye illa sen yapacaksin diye bisey yok canim.

canım başka bi topikte tsh hormonunun yüksek olduğunu yazmışsın. düzelttinmi naptın. bende biraz arastrdımda 2 nin altında olması gerekiomuş sanırım benimde 2.62 çıkmış en son. yarın doktora bi sorim diyorum ama

Ya sonuçta bu duygusal yakınlıktan çok ihtiyaç haline dönüşüyor çocuk düşünmeden önce bizdede haftada 1 bazen 2 oda en fazla öyle oluyordu 1.5 yillik evliyim ama 8 aydır olmayınca çocuk isteyince insan çocuk için istiyor zevk için değil yoksa hergun zaten zannetmiyorum hep isteyip düşünsünler kadinve erkek icin soyluyorum ovulasyon cif çıkınca her güne deniyoruz eşime seni çocuk için zorlamak istemiyorum üzerinde baskı hissetme bosver dedim oyle dusunme bu is ya zevk icin olur yada bebek istediğin için evlat istiyorsak bu baskı değil dedi çok şaşırmıştım böyle düşünmesine insan çocuk isteyince bir görev haline ister istemez getiriyor esin evlat sahibi olmak isteyince kendini hazır hissedince seni dinleyecek anlayacaktır şuan böyle düşünüp kendini üzme daha cok yeni evlisiniz tadini cikar ilk 1 yılın
Ne güzel anlatmışsın yaaa evet sanırım benim eşim benim kadar çok istemiyor bebek. İnşallah dediğin gibi olur. Ama yaşım 32 ve Rabbim verirse tek cocuk istemiyorum kardeşi olsun istiyorum. Dolayısıyla da ne zaman olcagı da belli değil o yüzden de acele ediyorum. Keşke yasım biraz daha az olsaydı da ben de hemen bunları düşünmeseydim. Çalışıyorum cocuk olursa annem bakacak. E onun biraz büyümesi kreşe vs gidecek zamana gelmesi lazım ki ben ikinciyi yapabileyim. Aksi halde iki cocuga birden kimse bakmaz. E ikinci için en az 3 sene falan beklemem lazım ki yaşım 35 i geçicek e o yaştan sora da zaten riskli ve zorlaşıyo gebelik. Aralarını kısa tutsam dediğim gibi iki cocuga birden bakamaz kimse. Mecbur işten cıkmam gerekir ki bu da bizi maddi olarak çom skmtıya sokar. Yani velhasıl acelemin sebebi bu canım

Ben zaten bu ay hamile kalamam diyordum.benim hamileligimi tsh yüksekligi engelliyor.
Ikimizde de bi problem yok.ne zaman istersem o zaman gidip tiroit ilaclarina baslarim olur ins.

İnş canim.bu sefer sadece hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun demekle yetiniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin.

Ust bsldirds oldu csnim.aşagi inmedi.
Bu arada test aldın mı canim?

Tebrikler canim.Allah anali babali büyütsun.sağlıkla hayırla.

Ya nie öyle söylüyorsun.belki vardır.sıkma canıni.

Maşallah diyelim.değerler cok iyi.
Hadi bakalim ins tutar bebisleriniz.
Yok ya uzulmuyorum ki zaten nasip demeyi ogrendim kendi halinede biraktim gelen giden olmazsa ptesiden sonra ancak test yaparim artik canim :)

Tamam canim.

Benim kullandığım testte öyle yazıyor. Aşağıda ekledim.. Ben de 2 gün önce falan yaptığım için sabah yapıyorum genelde. Ama yumurtlamadan sonra yeterince zaman geçti ise belki böyle de çıkıyordur.

Eklentiler

• AB389507-B00E-41E1-AC73-62C7CCC4359A.png
    AB389507-B00E-41E1-AC73-62C7CCC4359A.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 37
Ben zaten bu ay hamile kalamam diyordum.benim hamileligimi tsh yüksekligi engelliyor.
Ikimizde de bi problem yok.ne zaman istersem o zaman gidip tiroit ilaclarina baslarim olur ins.
Canım bir an önce git, çünkü doktor sana ilaç başladığında belki onun düşmesi de bir zaman alır en azından bir sonraki yumurtlamaya kadar o normale girse gelecek ay şansın artar

canım başka bi topikte tsh hormonunun yüksek olduğunu yazmışsın. düzelttinmi naptın. bende biraz arastrdımda 2 nin altında olması gerekiomuş sanırım benimde 2.62 çıkmış en son. yarın doktora bi sorim diyorum ama
Ilac kullanmadim canim.zaten olmadi bu ay.hala 4.5 larda galiba.sen yine de doktora sor canim.

Bekleyelim biraz daha insallah biran once kavusursun terkardan bebeğine canim❤
Hayırlisi ilsun canim.sağlikli olacaksa olsun diyorum.
Yok ya uzulmuyorum ki zaten nasip demeyi ogrendim kendi halinede biraktim gelen giden olmazsa ptesiden sonra ancak test yaparim artik canim :)
Öyle yap canim.yada adeti bekle.gelen giden olmazsa kan testi yaptir.

Benim kullandığım testte öyle yazıyor. Aşağıda ekledim.. Ben de 2 gün önce falan yaptığım için sabah yapıyorum genelde. Ama yumurtlamadan sonra yeterince zaman geçti ise belki böyle de çıkıyordur.
Okudum canim.hic bilmiyordum boyle oldugunu.ben bide 3 bardak su ictim.cikolata yedim öyle yaptim testi.
Cahillik iste bidahakinde senin dedigin gibi yapacam.

Ilac kullanmadim canim.zaten olmadi bu ay.hala 4.5 larda galiba.sen yine de doktora sor canim.

Okudum canim.hic bilmiyordum boyle oldugunu.ben bide 3 bardak su ictim.cikolata yedim öyle yaptim testi.
Bundan onceki aylarda adete bi kac gun kala test yada tahlil yapardim bu ay hic icimden gelmiyor desem yeridir. Beklerim ben adeti canim zatrn sali gunu genelde sasmaz gununu

Ben de Aralık’ta 36 oldum, 1 sene denedik şimdi sol tüpüm alındı, doktorum hala 6 ay dene diyor. Yaş geçiyor hadi aşılama hadi tüp bebek demiyorsa demek ki yaş geçmiyor. Doktoradan iyi bilecek değilim ya.
Canım ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyuyorsun yaa. Hafif sağa dönük yat biraz. Yine yüksek olsun ama sağa dönük yat. Bi akrabamız da da aynı durum vardı. 37 yaşındaydı o da ameliyat olduğunda. Başka hiç bişey yapmadan o şekilde hamile kalmıştı. Peşinden bi çocuk daha yaptı hatta. Bi kız bi oğlu var şimdi :)

Bence sen şimdi hemen doktora randevu al. Varsa endokrin yoksa dahiliye de olur. Tsh için git şimdiden. Kendini bir sonraki aya hazırla.. bu arada bana doktor 2,5 altı olsun istiyoruz hamilelik için demişti.

Yok canım yaa öyle bişi değil bunun ki duş almakta skntı yok zaten o şekilde yatmasını ben de istemiyorum o da yatmıyo ama bu baska bişi yaa anlayamıyorum onu bu konuda psikolojik işte adam nası bi psikolojiyse istemesine bile emgel oluyo istemiyo yani

Biz ne zaman balayımız bitti iş basladı bizim o.işte sadece hafta sonlarına kaldı
2 aylık evliyiz hafta içi olan sayı sanırım 5 parmagın 5 ini geçmez saysak

Değişik yaaa ne bilim işim zor
İşkolik mi acaba senin kocan biraz :)
Olsun haftasonuyla da olur bu iş değerler güzel. Pazarlık yap onla, tamam senin üzerine gitmiycem ama yumurtlamam hafta içine denk geldiğinde beni kırma ay da bir defa de.

X