Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi çalışma yapın canım. Fındık fıstık bişeyler yedir işten gelince. Bi de yatak odasına geçmeden hemen önce bi Türk kahvesi içir ohhh mis. 3 gün yeter o sana. En azından keşke yapsaydık demezsiniz. :)şimdi aklıma şu geldi. Hani benim yumurtlama zamanım geldi geliyo ya.
Yarın akşam da kayınvalidemde kalıcaz ilişki yapamayız ya.
Ben diyorum ki acaba bu akşam ilişki yapsak hani spermler üç gün yaşıyor ya beni cumartesiye kadar yumurtlamam olsa da idare eder en azından.
Ama bugün sperm testi için örnek verdi ya acaba akşam ilişki olsa kaliteden yana faydası olur mu hani en iyisi gün aşırı ya
Ay ne çok sordum yahu
Hoşgeldin canım. Güzel haberlerini alırız inşallah. Az var.Beni de ekler misiniz. 6 gün önce aşılama oldum, bat 7 Ocak
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın.Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)
Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef
Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤
Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin bat 1 ocakmış benimde 1-2 ocak gibi gelecek acaba elinizde ovulasyon testi var mı yapabilirmisiniz diyecektim? Merak ediyorum nasıl çıkacak ikinci çizgiHatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Hadi inşaAllah hamileyizdir ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum iğnemin ve ilişkinin 8. Günü başka ilişki olamadı iğnede hcg var ama geçen ay hiç böyle şeyler yaşamadım hayırlısı bakalımBende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.
Maalesef canım ben hiç ovulasyon testi yapmadımHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin bat 1 ocakmış benimde 1-2 ocak gibi gelecek acaba elinizde ovulasyon testi var mı yapabilirmisiniz diyecektim? Merak ediyorum nasıl çıkacak ikinci çizgi
Zaman öyle hızlı geçiyor ki geliyor geçiyor tekrar geliyor ve anlamıyoruz bile.. gelsin ocak da şubatta. Ama güzel haberlerle gelsin :)Ah ah benim daha yumurtlamam gelmedi bile bat 16 ocak gelir mi o günler gelse de nasıl olsa olmayacak diyorum şimdiden ve şubat ayını bekliyorum
Ayy canım hamilesin çok mutlu oldum sizi görünce kendim gibi mutlu oluyorum sakın stres yapma herşey çok güzel diye düşün hep inşaAllah sağlıkla al kucağınaTatlim ben dün verdim bugün bitti yarın vereceğim inşaAllah katlanır ☺
Su anlık tedavi durumum yok doğurganlığımın iyi olduğunu söyledi zaten doktorum siz görüyor musunuz tedaviBi tedavi görüyomusun cnm
Hadi bakalım sonunda:)
Ama umidum yok gibi.meraktan gidiyorum.duramadim yerimde.kudurdum:)Hadi bakalım sonunda:)
Selam canımBat 3 ocak aynı olan varmı
Sis haklı olarak merak ediyorsunuz hayır bizde burda catliyormus:)Ama umidum yok gibi.meraktan gidiyorum.duramadim yerimde.kudurdum:)
Tabiki pes etmek yok.. şimdi güzelce kafa dinleme zamanı, yumurtlama zamanı gelince kaldığın yerden devam.. güzel haberler çok bekletmeden gelir umarımGünaydın naz 29 aralık syavrum adet oldum birgun erken oldum beni 24 ocak batina da ekle pes etmiyorum
Ins canim 14 gün sonra sende gider test alirsin ve pozitif ćikar.simdi yuruyorum.yol bitmiyor.Sis haklı olarak merak ediyorsunuz hayır bizde burda catliyormus:)