Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi aklıma şu geldi. Hani benim yumurtlama zamanım geldi geliyo ya.
Yarın akşam da kayınvalidemde kalıcaz ilişki yapamayız ya.
Ben diyorum ki acaba bu akşam ilişki yapsak hani spermler üç gün yaşıyor ya beni cumartesiye kadar yumurtlamam olsa da idare eder en azından.
Ama bugün sperm testi için örnek verdi ya acaba akşam ilişki olsa kaliteden yana faydası olur mu hani en iyisi gün aşırı ya

Ay ne çok sordum yahu
Bence bi çalışma yapın canım. Fındık fıstık bişeyler yedir işten gelince. Bi de yatak odasına geçmeden hemen önce bi Türk kahvesi içir ohhh mis. 3 gün yeter o sana. :halay:En azından keşke yapsaydık demezsiniz. :)

Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi

Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)

Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.

Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için :KK43:

Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef :KK43:

Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi
Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.

Hatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin bat 1 ocakmış benimde 1-2 ocak gibi gelecek acaba elinizde ovulasyon testi var mı yapabilirmisiniz diyecektim? Merak ediyorum nasıl çıkacak ikinci çizgi

Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.
Hadi inşaAllah hamileyizdir ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum iğnemin ve ilişkinin 8. Günü başka ilişki olamadı iğnede hcg var ama geçen ay hiç böyle şeyler yaşamadım hayırlısı bakalım

Ah ah benim daha yumurtlamam gelmedi bile bat 16 ocak :KK43: gelir mi o günler gelse de nasıl olsa olmayacak diyorum şimdiden ve şubat ayını bekliyorum :KK43:
Zaman öyle hızlı geçiyor ki geliyor geçiyor tekrar geliyor ve anlamıyoruz bile.. gelsin ocak da şubatta. Ama güzel haberlerle gelsin :)

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin bat 1 ocakmış benimde 1-2 ocak gibi gelecek acaba elinizde ovulasyon testi var mı yapabilirmisiniz diyecektim? Merak ediyorum nasıl çıkacak ikinci çizgi
20171223_143258-1.jpg

Böyle çıkıyor canım hamileyken ovulasyon :KK66:

X