Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bi çalışma yapın canım. Fındık fıstık bişeyler yedir işten gelince. Bi de yatak odasına geçmeden hemen önce bi Türk kahvesi içir ohhh mis. 3 gün yeter o sana. :halay:En azından keşke yapsaydık demezsiniz. :)
Benim adama hafta içi iş yaptırmak bile zorken sen kahve falan diyosun peehh
Benim kocada malesef iş psikolojisi var sabahlaro 5 de kalkıyo o yüzden hafta içi çok istemediği sürece pek yanaşmıyo
Cins anam benim koca
Bu aksam bi şekilde kandırmam lazım onu yoksa ay bosa gidicek :/

Benim kocada malesef iş psikolojisi var sabahlaro 5 de kalkıyo o yüzden hafta içi çok istemediği sürece pek yanaşmıyo
Cins anam benim koca
Gece duş alıp yatarsın de:) bazen ben de üşeniyorum sabah okula erken gideceğim günler, duş alır yatarsın diyo ikna oluyorum. O da olur bence :):)

Evet ama merak ediyorum 10 aydır umut kalmadı bitti ama her ay acaba mı diyorum yine erken gebelik testi çıkar mı
Ben clearblue kullanıyorum. Hiç yanılmadı, hep regl olacaksın dedi hep oldum :)
Umutsuz olma.. canın sıkılsın, üzül o an ne bileyim içimden geliyorsa ağla rahatla.. ama umut etmeye devam et.. herşeyin başı o umut, seni ayakta tutacak şey de o..

Umutsuz olma.. canın sıkılsın, üzül o an ne bileyim içimden geliyorsa ağla rahatla.. ama umut etmeye devam et.. herşeyin başı o umut, seni ayakta tutacak şey de o..
Nerden temin ettin canım. Eczanelerde göremiyorum. İnternetten mi aldın?

Kizlar benim aldigim test bana çok dandik geldi.baska yokmuş.
20 liralik varmis inu da almadim zaten.
Bi bakin buna.daha once gören oldu mu?
Eki Görüntüle 2085695
Ben daha önce görmedim hiç ama bence test testtir. Hassasiyetleri farklı olabilir ama bu farkın çok büyük olmaması gerekir değil mi ?

Umudum yok desem de var içimde. Umut edince belirti arayınca sanki kendime kötülük ediyorum gibi geliyor adet olunca çok kötü oluyorum eşim kötü oluyor benim o halimi görünce üstüne milletin laf araması

Cins anam benim koca
Tamam da bu ikinizin gündemi.. sonuçta sen nasıl bunlardı düşünüp planlıyorsan o da benzer şeyler düşünmeli.. malum çocukları leylekler getirmiyor :)

Umudum yok desem de var içimde. Umut edince belirti arayınca sanki kendime kötülük ediyorum gibi geliyor adet olunca çok kötü oluyorum eşim kötü oluyor benim o halimi görünce üstüne milletin laf araması
Kızlar ben 38 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim 2 yıl oldu siz daha yolun başındasınız umutsuzluk yok :KK66:

Yok canım hamile değilim çatlatma iğnesinin 4. Günü yapmıştım denemek için nasıl göründüğünü anlamak için hem hcg hem de lh testi pozitif çıkmıştı
İğne etkisi ile öyle çıkıyormuş duymuştum onu canım. Bat günü hamileysen çift çizgi çıkıyor onu yapan arkadaşlar olduda benim merak ettiğim bata 4-5 gün kala nasıl çıkıyor? Acaba bat günü mü sadece çift çizgi çıkıyor :)

Bence öncelikle dışarıya kulaklarını tıkamalısın. Umut etmek güzel şey, umudu yönlendireceğin düşünceyi değiştirebilsen belki bu söylediğin hayal kırıklıkları olmaz. Umut ediyorsun diye belirti aramamaya çalışsan? Ya da baktın kendini çok dinliyorsun , hemen o an kendi düşüncelerinin yönünü değiştirip ne bileyim umut ettiğin şeye ait hayaller kurup stresten kurtarabilsen kendini. Şimdi böyle söylemesi kolay tabiki, bir de bu benim aklıma gelen şey sen farklı bir şey de geliştirebilirsin. Önemli olan kendini dinlemek yerine, tek gündem buymuş gibi yaşamaktan vazgeçmek..

İğne etkisi ile öyle çıkıyormuş duymuştum onu canım. Bat günü hamileysen çift çizgi çıkıyor onu yapan arkadaşlar olduda benim merak ettiğim bata 4-5 gün kala nasıl çıkıyor? Acaba bat günü mü sadece çift çizgi çıkıyor :)
Onu bilmiyorum ama hcg den daha erken pozitif çıkıyor ama kaç gün önce tam bilgim yok canım

X