Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama adamin ağzı durmuyor.herkesin evi temiz bizimki pismis.Ahhh canım en azından şu 3 4 gün kendine dikkat et. Hem hani geçen seferden dolayı bi daha dikkat edeceğim demiştin bana
Bende umutlanayım mı benim de uzun süredir ayaklarım buz gibi hele akşamları daha fazlaTabi canim.sen ćok ciddisin.adam korkar.eline vurursun neme lazim.
Kız bu arada benim ayaklarim.buz gibi.dünde böyleydi.yarin da böyle olursa pencereye ćıkip hamileyim a komsular.duyduk duymadik demeyin dicem.
Öncekinde ayaklarim buz tutuyordu aksamlari.
Olmaz adımı söyleyemem gizem bozulurAhahahah sesli güldüm hee hadi inşallah da şu dümdüzümdür kelimesi hiç hoş değil
Bu arada senin isim ne yaaa efulimi gördükçe sabahtan beri efulim şarkısı dilimde
Başkasına dua ettiğinde meleklerden senin için dua edermiş birbirimizi dualarımızda unutmayalım. İnşallah birbirimize uğurlu gelirizHadi siz hayırlı haber verin bizede uğurlu gelin
Eviniz sıcak üsümüyorsun ama ayaklarin buz gibiyse.ayaklarin ilk defa 1 haftadir boyleyse ve adetin yakinsa umutlan bence.birde kendini iyi bilmen lazim.başka biseyden kaynaklanmiyorsa.Bende umutlanayım mı benim de uzun süredir ayaklarım buz gibi hele akşamları daha fazla
Sık birlikte olduysanız biri tutmuştur inşallah.Eşim yaptırmadı devlet yapmıyormuş burada bu ay olmazsa o da özele gidip yaptıracak. Hormon da tsh yüksekti ona ilaç kullandım hala da kullanıyorum normal seviyede .enfeksiyona da hap kullandım geçmemişti fitil kullandım doktor geçmemişse bile ilaç yazmıcam gebeliği engeller dedi kronikmiş ve zor geçermiş sıkıntı olmaz dedi .geçen ay ovulasyon testi kullandım baya stres yaptım bu ay kullanmadım sık birlikte olduk sadece
Bana işimi öğretme hiç yapmam yoksa de. Sürekli bişey mi diyecek işten gelince diye düşünmemek lazım. Nereye kadar.Ama adamin ağzı durmuyor.herkesin evi temiz bizimki pismis.
Birinin evine gitti ki bak nasil temiz diyor.ağzına vurasim geliyor.
Ya milletin salonuna bakip böyle demesi beni sinir ediyor.tabiki salon temiz olacak.diger odalara git bak diyorum.
Bizim evde gözü sürekli yerlerde.ariyor adeta.bende duramiyorum.
Ayaklarım hep üşür normalde ama sıcak tutarım geçerdi esim ısıtamıyorum diyor iki gündür ne yaparsam yapayım ısınmıyor ayağım ve sadece ayağım üşüyor adetime 1 hafta kaldıEviniz sıcak üsümüyorsun ama ayaklarin buz gibiyse.ayaklarin ilk defa 1 haftadir boyleyse ve adetin yakinsa umutlan bence.birde kendini iyi bilmen lazim.başka biseyden kaynaklanmiyorsa.
İnşallah bebegim benimledir aksi taktirde tekrar doktorSık birlikte olduysanız biri tutmuştur inşallah.
Eşinin de testini ihmal etmeyin bi an evvel yapın da vakit kaybetmeyin.
Bana da oyle geliyor canim eskiden yumurtlaman koyulascagi gun oncesi boyle cikardi diger gunler ip gibi cizgi cikardi insallah vardir birseyler.
Ben çok kızmam ona.bağirmam.kalbi kirilır.huyu bòyle.deģistiremem.düsün ki kısın bile günde 2 kere banyo yapiyor.Bana işimi öğretme hiç yapmam yoksa de. Sürekli bişey mi diyecek işten gelince diye düşünmemek lazım. Nereye kadar.
Eviniz soğuk mu?Ayaklarım hep üşür normalde ama sıcak tutarım geçerdi esim ısıtamıyorum diyor iki gündür ne yaparsam yapayım ısınmıyor ayağım ve sadece ayağım üşüyor adetime 1 hafta kaldı
Aynen benim adete bir hafta kala ayaklarım üşür yüzüm yanar mesela. Şimdi böyle birşey yaşamak hamilelik belirtisi olsa bile bende normal regl belirtisi :)Eviniz sıcak üsümüyorsun ama ayaklarin buz gibiyse.ayaklarin ilk defa 1 haftadir boyleyse ve adetin yakinsa umutlan bence.birde kendini iyi bilmen lazim.başka biseyden kaynaklanmiyorsa.
Saol canim cumlemizin.Evet canim saygi sevgi ćok önemli.
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.
Soğuk değil tam orta sıcak da değilEviniz soğuk mu?
Bi yerden tanıdık geliyor bu laflar :) Başak burcu mu :)Ben çok kızmam ona.bağirmam.kalbi kirilır.huyu bòyle.deģistiremem.düsün ki kısın bile günde 2 kere banyo yapiyor.
Yıkadıgım camasirin haddi hesabi yok.gunde 2 makine.bazi günler 4.
Dogru siyluyordun canim.bir seyin belirti olmasi icin daha once hic yasanmamis olması lazim.kisi bir gariplik var demesi lazim.ben kendimi dinlerim.degisik bisey oldu mu farkederim.oncekinde eylülun basiydi.havalar çok sicakti ama aksamlari ayaklarim buz kesiyordu.ne yapsam isinmiyordu.o zaman anladim.Aynen benim adete bir hafta kala ayaklarım üşür yüzüm yanar mesela. Şimdi böyle birşey yaşamak hamilelik belirtisi olsa bile bende normal regl belirtisi :)
Amin canim.ins yuvaniz bir bebekle taclandırılır.Saol canim cumlemizin.
Esinin ayaklari da soğuk mu?Soğuk değil tam orta sıcak da değil
Ben mi esim mi?Bi yerden tanıdık geliyor bu laflar :) Başak burcu mu :)