Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrar testi kızlar bise yok demi bugun regl geceli 1 gun

Eklentiler

• 20180331_072346.jpg
    20180331_072346.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun canım . Sen niye izin almıyorsun şu işinden. Baştan beri senin kuzu nazlı. Yorulmayi sevmiyor. Kendine dikkat et, yorulma. Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah.
Zaten rapor alcm en az 10 gun cnm gercekten yorulmusuz sanırm

Geçmiş olsun canım. Tekrar olmaz inşallah. İlaç verdiler mi.
Dun sanah ıse gıtmek ıcın kalktm bı anda asırı kanamam oldu sımdı daha azaldı cnm ıgne yaptılar progestan 200ml uc defa ıcıyorum bırazdn tekrar ultrasona gırıcem ıns daha ıyı olcak dun bebek ultrasobda zıplıyodu hareket cekıyodu valla allahm dogdugu gunlerı gostersn ıns cok dıkkat edın kendınıze

Dun sanah ıse gıtmek ıcın kalktm bı anda asırı kanamam oldu sımdı daha azaldı cnm ıgne yaptılar progestan 200ml uc defa ıcıyorum bırazdn tekrar ultrasona gırıcem ıns daha ıyı olcak dun bebek ultrasobda zıplıyodu hareket cekıyodu valla allahm dogdugu gunlerı gostersn ıns cok dıkkat edın kendınıze
Ayy inşallah daha kanaman olmaz. Tahmin edebiliyorum stresini. Ultrasondan çıkınca haber et olur mu.

Diyebiliriz canım. Aşağı yukarı belli olur. Hcg de muallakta çıkabilir de çıkmayabilir de.

Progesteronum yerlerde 0.14 çıkmış. Yumurtlama olmamis mi? Yoksa progesteron degeri mi bende cok düşük. Bu ay ovulasyon testi yapmadım. Takvim programına gore ise 10.Gün yaptırmistim testi.

Progesteronum yerlerde 0.14 çıkmış. Yumurtlama olmamis mi? Yoksa progesteron degeri mi bende cok düşük. Bu ay ovulasyon testi yapmadım. Takvim programına gore ise 10.Gün yaptırmistim testi.
Bildigim kadari ile yumurtlama olmamis bu ay canim doktor kontrolunde mi ilerledin bu ay eger degilse mutlaka bu ay git klomen filan verir yumurtani gelistirir ovulasyon testinde koyulasma olmasi catladigini gostermiyormus canim doktora gittigimde benimde yumurtamin catlamadigni soyledi catlasa bile kalitesiz oluyormus dollenememis bu ay catladi hamile kaldim darisi sana canim.

Belki yumurtlamamışsındır daha canım. Yumurtlama gününü bilmeden yapılan test pek doğru sonuç vermez. Yumurtlamadan önce 1'in altında oluyor zaten. Belki geç yumurtlayacaksın.

Arkadaşlar yumurta takibi yaptırmak için ne zaman gitmem lazım . Bilgisimolan var mı ? Adetin 19 günü progesteron 11 çıkmıştı . Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum . Bu ay doktor kontrolünde deneyeceğim ama ne zaman girmem gerekir ona göre randevu alayım diyorum

Arkadaşlar yumurta takibi yaptırmak için ne zaman gitmem lazım . Bilgisimolan var mı ? Adetin 19 günü progesteron 11 çıkmıştı . Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum . Bu ay doktor kontrolünde deneyeceğim ama ne zaman girmem gerekir ona göre randevu alayım diyorum
adetin 3.günü aç karnında git hormon tahlillerini yaptım progesterone yumurtan çatlarsa 21.gün ama şöyleki progesteron 21 ile 23 gun bakılıyo bazen geç çatlayan oluyor ve ovulasyon testi al yumurta takıbı yap nette toplu ucuz paketler var, kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama 4.aydan sonra bence eşine yaptırmadıysan sperm tahlili yaptır onunki temiz çıkarsa 5.ayda yada 6 ayda beklemek istersen bazen doktorlar 1sene sonra rahim filmi çektiriyo sana kalmış biz 6.ayımıza girdik eşimde hareket azlığı ve varıkosel çıktı ama beklersenız bebek sahibi olursunuz biz beklmek istemedik süre belli değil.o ameliyat olcak ondan sonrada ben rahmime baktırcam tüplere .hormonlarla beraber troidine baktır yüksek troıd varsa oda gebeliğe engel olur diye biliyorum

adetin 3.günü aç karnında git hormon tahlillerini yaptım progesterone yumurtan çatlarsa 21.gün ama şöyleki progesteron 21 ile 23 gun bakılıyo bazen geç çatlayan oluyor ve ovulasyon testi al yumurta takıbı yap nette toplu ucuz paketler var, kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama 4.aydan sonra bence eşine yaptırmadıysan sperm tahlili yonunki temiz çıkarsa 5.ayda yada 6 ayda beklemek istersen bazen doktorlar 1sene sonra rahim filmi çektiriyo sana kalmış biz 6.ayımıza girdik eşimde hareket azlığı ve varıkosel çıktı ama beklersenız bebek sahibi olursunuz biz beklmek istemedik süre belli değil.o ameliyat olcak ondan sonrada ben rahmime baktırcam tüplere .hormonlarla beraber troidine baktır yüksek troıd varsa oda gebeliğe engel olur diye biliyorum
Canım bizim beşinci ay olacak denemelerde. Ben hormon testi yaptırdım hepsi normal çıktı sadece e2 25 çıktı doktor da ona da normal dedi. Bebek olmayınca Eşime de test yaptırdık morfoloji bozukluğu çıktı . Varikosel dediler . Ameliyat oldu. Ameliyat olalı iki ay olacak bu ay da adet oldum . Morfolojisi düzelmiş mi henüz bilmiyoruz çünkü tekrar sperm testi yaptırmadık , altı ay bebek olmazsa yapmak doğru dediler . O yüzden beklemedeyiz . Bende bu sefer acaba yumurtlama günlerini mi tutturamıyorum diyorum . Geçen ay ovülastob yaptım . Çift çizgiden 12 gün sonra bat geldi . Yine tutmadı . O yüzden acaba yumurta takibini doktora mı yaptırsam diyorum .

Son düzenleme:
X