Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yükselmiş canım sende pco da var madem ama hsg iyi gelir belki ufak tıkanıklıkları açıyormuş ya ben cektirdikten sonra 3. Adeti olmadım hamile kaldım faydası oldumu bilmiyorum tabi ama etkisi olabiliyormuş
ADETLERİM DÜZENLİ AMA HİÇ ŞAŞMADI LH FSH 10 KADAR NORMAL SAYIYORLAR BİLİYORUM ADAMDA BANA PCOSUN DEMEDİ

RAHİM FİLMİNİ ÇEKTİR Bİ. AMA EŞİNE KESİNLİKLE BAKTIR KADINDA SORUM YOKSA EŞİNDE SORUN ÇIKIYO

Pco görünümü var dedi mi doktor sana adet düzenli olsada olabiliyormuş canim
BİŞE DEMEDİ PCO FALAN DEMEDİ.
Prolaktin 27.96 ref araligi 4ile 23
Fsh 8.53
Lh 8.38
DEĞERLERİM BÖYLE İDİ PROAKTİN İÇİNDE İLAÇ VERDİ ÇOKTA YUKSEK DEĞİL DEDİ AMA İLAÇDA VERDİ ONA

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim once esini ikna etmelisin sorun onda ise ne yapsan bos suanda birde umirtsizlige kapilma 14 ay oldu bana da olur insallah once doktor kontrolleriniz yapılsın sonra elimizden geldigi kadar yardimci oluruz sana.

BİŞE DEMEDİ PCO FALAN DEMEDİ.
Prolaktin 27.96 ref araligi 4ile 23
Fsh 8.53
Lh 8.38
DEĞERLERİM BÖYLE İDİ PROAKTİN İÇİNDE İLAÇ VERDİ ÇOKTA YUKSEK DEĞİL DEDİ AMA İLAÇDA VERDİ ONA
Yuksek yine canım evet çok yüksek değil ama etkileyebilir inşallah olur canım progesteron baya yüksek degilmi senin benim hamilelikte bile 30 cıktı düşün 40 hic duymadım

Yuksek yine canım evet çok yüksek değil ama etkileyebilir inşallah olur canım progesteron baya yüksek degilmi senin benim hamilelikte bile 30 cıktı düşün 40 hic duymadım
aynen oyle 42 çıktı bilmiyorum artık doktorumu değiştircem ona sorarım

Kızlar hastaneyi arayıp sordum progesteron hormon sonucu 7,23 bu ne demek şimdi hamile değilim kesin di mi?
E Efulimm41 Hasumran ve anlayan diğer arkadaşlar
Yumurtlamanın 7nci gününde mi verdin kan ?
Düşük yaa. Kaliteli değil yumurta. Gebelik olmaz herhalde bu değerle canım Çok erken baktırmadıysan tabi.

Yumurtlamanın 7nci gününde mi verdin kan ?
Düşük yaa. Kaliteli değil yumurta. Gebelik olmaz herhalde bu değerle canım Çok erken baktırmadıysan tabi.
Günü erken mi oldu acaba
Solda ki test perşembe sağdaki cuma ki ovülasyon testim.
Adet başlangıcımdan bugün 31. Günüm 30. Günde test yaptırmışım işte, canım sıkıldı hamilelik oluşsa yüksek çıkardı herhalde

olmasa 0,01 falan çıkması laızm değilmi kızlar bende ve arkadaşımda öyle çıktı. inşallah vardır bebiş canım

Dün yazan testin üzerinden 7 gün geçince kan vermeliydin. Öyle mi oldu ?

ama ben kızımdada öğrendiğimde 10,23 falandı yime 3-5 gün vardı adetime sanırım
Adetine kaç gün kaldığı değilde yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli. O ay geç yumurtlamışsındır mesela haliyle progesteron geç yükselir hamilelikte sağlıklı bi şekilde oluşabilir. Geç döllenme dediğimiz olay yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…