Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen b-hcg ile karıştırdın bu progesteron hormon sonucu değerimama ben kızımdada öğrendiğimde 10,23 falandı yime 3-5 gün vardı adetime sanırım
Daha önce yaptırdım 17-18 mm kadar klomenle büyümüştü o kadar takviye yaptım işe yaramadı demek ki.7 gün oluyor canım. Yumurta takibi yaptırman lazım senin.
Bak bal-tarçın-çörekotu kürü tam sana göre. E2 kaçtı senin hatırlıyor musun?Daha önce yaptırdım 17-18 mm kadar klomenle büyümüştü o kadar takviye yaptım işe yaramadı demek ki.
Hayırlısı artık ne diyeyim
Yumurtlamanın 7nci gününde mi verdin kan ?
Düşük yaa. Kaliteli değil yumurta. Gebelik olmaz herhalde bu değerle canım Çok erken baktırmadıysan tabi.
Canım ben yaptım ya onu sana sorup hatta, kısmet olmayınca olmuyor demek ki, neyse sabretmeye devam inşallahBak bal-tarçın-çörekotu kürü tam sana göre. E2 kaçtı senin hatırlıyor musun?
Çıkar canım ama şöyle. Döllenme olduysa git gide yükselecektir. Olmadıysa 7nci günden sonra düşüşe geçer. Mesela 7nci gün yaptırsaydın değerin 13 çıkacaktı ama döllenme olmadı düşmeye başladı 9ncu gün 7 çıktı mesela. 7 değeri iyi bi değer değil biliyorsun yumurta kaliteli değil demek. Ama 13 değeri güzel bi değer. Yani çıkan değere göre değil de bi kaç üst değerine göre yorumlaman gerekir. Eğer gebelik var mı diye baktırıyorsan o zaten çıkar gebelikte git gide yükseleceği için. Karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir :)Canım peki illa 7. Gün mu olacak. Ben yarın vereyim diyorum 9.Gün olacak yarın. Progesteron değerim doğru çıkar mi? Gitmişken bhcg de yaptırayım diyorum, hazır kan vermişken.
O zaman doktor kontrolünde takip yaptır canım. Vakti gelmemiş demekki.Canım ben yaptım ya onu sana sorup hatta, kısmet olmayınca olmuyor demek ki, neyse sabretmeye devam inşallah
Adet olunca gidicem inşallah, yardımların içinO zaman doktor kontrolünde takip yaptır canım. Vakti gelmemiş demekki.
Doktor doğuma gitmiş yarına kaldı canım :)Canim doktora gidicektin ne oldu nasil gecti
Çıkar canım ama şöyle. Döllenme olduysa git gide yükselecektir. Olmadıysa 7nci günden sonra düşüşe geçer. Mesela 7nci gün yaptırsaydın değerin 13 çıkacaktı ama döllenme olmadı düşmeye başladı 9ncu gün 7 çıktı mesela. 7 değeri iyi bi değer değil biliyorsun yumurta kaliteli değil demek. Ama 13 değeri güzel bi değer. Yani çıkan değere göre değil de bi kaç üst değerine göre yorumlaman gerekir. Eğer gebelik var mı diye baktırıyorsan o zaten çıkar gebelikte git gide yükseleceği için. Karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir :)
Rica ederim canım :) :)
Güvenilir canım. Hiç şaştığını duymadım.Arkadaşlar iyi geceler bi sorum olcak freely marka gebelik testi güvenilir mi ?
Diyebiliriz canım. Aşağı yukarı belli olur. Hcg de muallakta çıkabilir de çıkmayabilir de.Yumurtlama olmuş mu diye baktıracaktım. Birde progesteron değerim nasıl onu da merak ediyorum. Yanı tam 7. Günü yaptirsam yumurtlama olduğunu anlayacaktım. Ama döllenme olup olmadığını 7.günde anlamıycam değil mi?
Yarın yaptırırsam şayet yüksekse bir nevi döllenme olmuştur diyebiliriz yani. Hcg çıkar mi acaba 9.günde?
Anladım canım bana biraz dandik geldi de o yüzden sordum :):)Güvenilir canım. Hiç şaştığını duymadım.
Merhaba kızlar dunden berı hastanedeyım anıden kanamam oldu bebek ıyı ama suan azalmıs olsada rıskım varmış dua edın lutfen
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlenmen lazim dikkat et kendine lutfen.Merhaba kızlar dunden berı hastanedeyım anıden kanamam oldu bebek ıyı ama suan azalmıs olsada rıskım varmış dua edın lutfen