Sağ ol aminn inşallah, sana da rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Evet sabah verdim test yarın çıkacak çok heyecanlıyımInşallah canım allah bağışlasın kızını çok beklemeden gelir bebişin inşallah naptın baktirdin mi bugün progesteron a
Amin inşallah canım çok sağol hadi hayırlısı bakalimSağ ol aminn inşallah, sana da rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Evet sabah verdim test yarın çıkacak çok heyecanlıyım
Sonuç güzel inşallah güzel haberler alırsın. Kırmızıları görmezsin :)Ah o acabalar gitmiyorki kafamdanadet gecikene kadar sabredeceğim
EŞim işe geç kaldım dedi götürmedi canım oturup ağlamak üzereyimDilarassd naptin canim verdin mi.kan??
Canım geçen ay benim de böyleydi hatta efulimle bide kumral la şaşırmıştık ama bende bişey çıkmadı inşallah sende çıkarGünaydın kızlar bu sabah da ovulasyon testi yaptım hala koyu ama gebelik testinde bir şey görünmüyor neden acaba böyle olup da hamile olan var mı ? Bu da az önce yaptığım test hala koyu
BENİM 42 ÇIKTI YİNE GEBELİK YOKTU TEK YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI PROGESTERONUN HAMİLELİKTE ALAKASI YOK DİYOR DOKTORLAR AMA BİLEMEDİMDeğer çok iyi çıkmış bence. Benimde 20 çıkmıştı. Hamile olduğumu öğrendim. Heveslendirmek istemem de acaba diye geçti aklımdan. :)
BENİM 42 ÇIKTI YİNE OLMAMIŞTI BEBİŞ PROGESTERONCanim yumurtlaman olmuş değerinde çok iyi bende yumurta takibi yaptirmistim 21.8 di ve hamileymişim inşallah seninde tutmuştur iyi bi değer kaliteli bi yumurtan olmuş
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hamile olmasam bile bu değere sevinmekiyim diye düşünüyorum :)Canim yumurtlaman olmuş değerinde çok iyi bende yumurta takibi yaptirmistim 21.8 di ve hamileymişim inşallah seninde tutmuştur iyi bi değer kaliteli bi yumurtan olmuş
İNŞALLAHSonuç güzel inşallah güzel haberler alırsın. Kırmızıları görmezsin :)
Evet canım zat3n yüksek olması hamilesin demek değil yumurtanın kalitesi nasıl olmuşmuş olmamismi ona bakma amaç hamilesin demek değil ne yazık ki güzel bi değer dollendiyse hamile kalabilirBENİM 42 ÇIKTI YİNE OLMAMIŞTI BEBİŞ PROGESTERON
Evet canım zat3n yüksek olması hamilesin demek değil yumurtanın kalitesi nasıl olmuşmuş olmamismi ona bakma amaç hamilesin demek değil ne yazık ki güzel bi değer dollendiyse hamile kalabilirBENİM 42 ÇIKTI YİNE OLMAMIŞTI BEBİŞ PROGESTERON
OLMADIII OLMADIIIEvet canım zat3n yüksek olması hamilesin demek değil yumurtanın kalitesi nasıl olmuşmuş olmamismi ona bakma amaç hamilesin demek değil ne yazık ki güzel bi değer dollendiyse hamile kalabilir
En azından yumurtlaman çok güzelmiş ama 40 yüksek bi değer degilmi ya doktor ne dedi buna bu kadar yüksek hic duymadimOLMADIII OLMADIII
ONA GÖSTEMERDİM BENİM DOKTORUM RAHAT BEN BURDAN KADINLARDAN DUYDUM YAPTIRMIŞTIM BENDEN Bİ HORMON TAHLİLİ İSTEDİ SONRA KLOMEN DEDİ O SIRADA EŞİMDE SORUN ÇIKTI VARIKOSEL VE HAREKET AZLIGI AMELİYAT DEDİ AMA DOKTOR BİRAZ DAHA BEKLEYİN DEDİ ÇOCUK OLMICAK GİBİ Bİ TAHLİL İYOK EŞİNDE DEDİ CUMARTESİ YİNE SPERM TAHLİLİ VERCEZEn azından yumurtlaman çok güzelmiş ama 40 yüksek bi değer degilmi ya doktor ne dedi buna bu kadar yüksek hic duymadim
HAMilelik için değil zaten pko var bende her ay yumurtlama olmuyor ne yazıkki. Ama bu ay olmuş demekki bende sevindim dolayısıyla :)) allah nasip ettiyse olmuştur döllenme onu adet gecikmeden bilemeyiz tabikiBENİM 42 ÇIKTI YİNE GEBELİK YOKTU TEK YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI PROGESTERONUN HAMİLELİKTE ALAKASI YOK DİYOR DOKTORLAR AMA BİLEMEDİM
Varikosel kolay bi ameliyatmis ama normal olması için beklemek istemiştir doktorda klomen niye verdi ki senin yumurtlaman normal degilmi hsg cekindinmiONA GÖSTEMERDİM BENİM DOKTORUM RAHAT BEN BURDAN KADINLARDAN DUYDUM YAPTIRMIŞTIM BENDEN Bİ HORMON TAHLİLİ İSTEDİ SONRA KLOMEN DEDİ O SIRADA EŞİMDE SORUN ÇIKTI VARIKOSEL VE HAREKET AZLIGI AMELİYAT DEDİ AMA DOKTOR BİRAZ DAHA BEKLEYİN DEDİ ÇOCUK OLMICAK GİBİ Bİ TAHLİL İYOK EŞİNDE DEDİ CUMARTESİ YİNE SPERM TAHLİLİ VERCEZ
HSG ÇEKİLMEDİM ONUDA BU REGL OLURSAM ÇEKİLCEM BAT YARIN ARTIK TESTLERDE NEGATİF ÇIKTI BUGUN .LH FSH BAKTI İKİSİDE 8 AMA KÜSÜRATLARI VARDI YİNEDE KLOMEN VERDİVarikosel kolay bi ameliyatmis ama normal olması için beklemek istemiştir doktorda klomen niye verdi ki senin yumurtlaman normal degilmi hsg cekindinmi
Yükselmiş canım sende pco da var madem ama hsg iyi gelir belki ufak tıkanıklıkları açıyormuş ya ben cektirdikten sonra 3. Adeti olmadım hamile kaldım faydası oldumu bilmiyorum tabi ama etkisi olabiliyormuşHSG ÇEKİLMEDİM ONUDA BU REGL OLURSAM ÇEKİLCEM BAT YARIN ARTIK TESTLERDE NEGATİF ÇIKTI BUGUN .LH FSH BAKTI İKİSİDE 8 AMA KÜSÜRATLARI VARDI YİNEDE KLOMEN VERDİ