Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım allah bağışlasın kızını çok beklemeden gelir bebişin inşallah naptın baktirdin mi bugün progesteron a
Sağ ol aminn inşallah, sana da rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Evet sabah verdim test yarın çıkacak çok heyecanlıyım

Günaydın kızlar bu sabah da ovulasyon testi yaptım hala koyu ama gebelik testinde bir şey görünmüyor neden acaba böyle olup da hamile olan var mı ? Bu da az önce yaptığım test hala koyu
Canım geçen ay benim de böyleydi hatta efulimle bide kumral la şaşırmıştık ama bende bişey çıkmadı inşallah sende çıkar

Değer çok iyi çıkmış bence. Benimde 20 çıkmıştı. Hamile olduğumu öğrendim. Heveslendirmek istemem de acaba diye geçti aklımdan. :)
BENİM 42 ÇIKTI YİNE GEBELİK YOKTU TEK YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI PROGESTERONUN HAMİLELİKTE ALAKASI YOK DİYOR DOKTORLAR AMA BİLEMEDİM

Canim yumurtlaman olmuş değerinde çok iyi bende yumurta takibi yaptirmistim 21.8 di ve hamileymişim inşallah seninde tutmuştur iyi bi değer kaliteli bi yumurtan olmuş
BENİM 42 ÇIKTI YİNE OLMAMIŞTI BEBİŞ PROGESTERON

Canim yumurtlaman olmuş değerinde çok iyi bende yumurta takibi yaptirmistim 21.8 di ve hamileymişim inşallah seninde tutmuştur iyi bi değer kaliteli bi yumurtan olmuş
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hamile olmasam bile bu değere sevinmekiyim diye düşünüyorum :)

Evet canım zat3n yüksek olması hamilesin demek değil yumurtanın kalitesi nasıl olmuşmuş olmamismi ona bakma amaç hamilesin demek değil ne yazık ki güzel bi değer dollendiyse hamile kalabilir

Evet canım zat3n yüksek olması hamilesin demek değil yumurtanın kalitesi nasıl olmuşmuş olmamismi ona bakma amaç hamilesin demek değil ne yazık ki güzel bi değer dollendiyse hamile kalabilir

En azından yumurtlaman çok güzelmiş ama 40 yüksek bi değer degilmi ya doktor ne dedi buna bu kadar yüksek hic duymadim
ONA GÖSTEMERDİM BENİM DOKTORUM RAHAT BEN BURDAN KADINLARDAN DUYDUM YAPTIRMIŞTIM BENDEN Bİ HORMON TAHLİLİ İSTEDİ SONRA KLOMEN DEDİ O SIRADA EŞİMDE SORUN ÇIKTI VARIKOSEL VE HAREKET AZLIGI AMELİYAT DEDİ AMA DOKTOR BİRAZ DAHA BEKLEYİN DEDİ ÇOCUK OLMICAK GİBİ Bİ TAHLİL İYOK EŞİNDE DEDİ CUMARTESİ YİNE SPERM TAHLİLİ VERCEZ

BENİM 42 ÇIKTI YİNE GEBELİK YOKTU TEK YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI PROGESTERONUN HAMİLELİKTE ALAKASI YOK DİYOR DOKTORLAR AMA BİLEMEDİM
HAMilelik için değil zaten pko var bende her ay yumurtlama olmuyor ne yazıkki. Ama bu ay olmuş demekki bende sevindim dolayısıyla :)) allah nasip ettiyse olmuştur döllenme onu adet gecikmeden bilemeyiz tabiki

Varikosel kolay bi ameliyatmis ama normal olması için beklemek istemiştir doktorda klomen niye verdi ki senin yumurtlaman normal degilmi hsg cekindinmi

Varikosel kolay bi ameliyatmis ama normal olması için beklemek istemiştir doktorda klomen niye verdi ki senin yumurtlaman normal degilmi hsg cekindinmi
HSG ÇEKİLMEDİM ONUDA BU REGL OLURSAM ÇEKİLCEM BAT YARIN ARTIK TESTLERDE NEGATİF ÇIKTI BUGUN .LH FSH BAKTI İKİSİDE 8 AMA KÜSÜRATLARI VARDI YİNEDE KLOMEN VERDİ

HSG ÇEKİLMEDİM ONUDA BU REGL OLURSAM ÇEKİLCEM BAT YARIN ARTIK TESTLERDE NEGATİF ÇIKTI BUGUN .LH FSH BAKTI İKİSİDE 8 AMA KÜSÜRATLARI VARDI YİNEDE KLOMEN VERDİ
Yükselmiş canım sende pco da var madem ama hsg iyi gelir belki ufak tıkanıklıkları açıyormuş ya ben cektirdikten sonra 3. Adeti olmadım hamile kaldım faydası oldumu bilmiyorum tabi ama etkisi olabiliyormuş

Reactions: Cac
Kızlar biz eşimle 11 Aydır uğraşıyoruz 11 ayın 9 ayında aktif deneme yaptık tutmadı olmuyor niye bilmiyorum ben de ya da eşimde bir sorun var diye tahmin ediyorum. Eşim dr a hiç gitmedi vakti yok gidemiyor .Ben gittim sorun falan bulamadı doktor . Hormonların normal rahim iyi 1 sene uğraş dedi . 1 senenin dolmasına 1 ay kaldı. Artık bundan sonra rahim filmi yolu göründü bana .eşim henüz doktora gitmedi artık üzülmekten ağlamaktan mahvoldum bir defa bile çift çizgiyi görmek nasip olmadı bazen diyorum acaba hiç mi olmayacak ... bugün 28. Günüm test yaptım negatif her zamanki gibi tek çizgi . Tiksindim srtık uğraşmaktan yoruldum bunaldım ...hamile kalmaya çalışan bayanlar ortalama kaç ayda hamile kalabiliyorlar acaba ? Bizde 11 aydır sürekli negatif .... kesinlikle artık umudum kalmadı benim. Denemelerden de vazgeçtim artık . Hep elde var koca bir sıfır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…