Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim benim normalde 24martta regl olmam gerekiyordu olmadım 3gün önce test yaptım sonuç alamadım da boşuna mı ümitleniyorum diye merak ettim:)
Cnm rica ederim ne demek biraz bekle arada testi tekrarla ama testler uzun sure negatif çıkarsa mutlaka doktora git Cnm

Cnm rica ederim ne demek biraz bekle arada testi tekrarla ama testler uzun sure negatif çıkarsa mutlaka doktora git Cnm
Normalde saati saatine olurum reglimi 3aydır korunmuyoruz ama yine de hiç şaşmadı içimdede oldu diye bi his var yarın tekrar test yapıcam inşallah sende hamile olduğunu hissetmiş miydin:)

Kızlar bat 31 mart bu sabah test yaptım negatif. Sadece göğüslerinde hafif bir sizi var. Bir umut beklemeye devam. Acaba 3 erken mi test için. Belirti olmadan hamilelik olabilirmi. Kafamda deli sorular

Kızlar bat 31 mart bu sabah test yaptım negatif. Sadece göğüslerinde hafif bir sizi var. Bir umut beklemeye devam. Acaba 3 erken mi test için. Belirti olmadan hamilelik olabilirmi. Kafamda deli sorular
Benimde bat 30 Mart dün test yaptım negatif. Kasıklarımda ağrı var adet olacak olabilirim diyorum bi taraftan inşallah hamişizdir

Oo çok olmuş hormon problemin falan mı var yada esin sperm testi yaptırdı mi rahim filmi cektirdinmi canım
10 yıllık evliyim bir kızım var 4 yıl olmadı bakılabilecek tüm testlere bakılmıştı, her şey normal sebepsiz infertilite dendi. Aşılama ile hamile kaldım 6 yaşlarında kızım var şu an. Geçen yıl klomen tedavisi gördüm yine olmadı, pko ve hipotroid var inşallah ikinci çocuğuma kendiliğinden hamile kalırım

Adete bir hafta kalan progesteron istemişti doktor dün kan verdim sonuç 18.2 bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi doktorum öğleden sonra arayacak o zamana kadar sabırsızım. Pko var bu arada. Bat 4 nisan

10 yıllık evliyim bir kızım var 4 yıl olmadı bakılabilecek tüm testlere bakılmıştı, her şey normal sebepsiz infertilite dendi. Aşılama ile hamile kaldım 6 yaşlarında kızım var şu an. Geçen yıl klomen tedavisi gördüm yine olmadı, pko ve hipotroid var inşallah ikinci çocuğuma kendiliğinden hamile kalırım
Inşallah canım allah bağışlasın kızını çok beklemeden gelir bebişin inşallah naptın baktirdin mi bugün progesteron a

Adete bir hafta kalan progesteron istemişti doktor dün kan verdim sonuç 18.2 bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi doktorum öğleden sonra arayacak o zamana kadar sabırsızım. Pko var bu arada. Bat 4 nisan
Değer çok iyi çıkmış bence. Benimde 20 çıkmıştı. Hamile olduğumu öğrendim. Heveslendirmek istemem de acaba diye geçti aklımdan. :)

Canim yumurtlaman olmuş değerinde çok iyi bende yumurta takibi yaptirmistim 21.8 di ve hamileymişim inşallah seninde tutmuştur iyi bi değer kaliteli bi yumurtan olmuş

X