- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
Belki yumurtlaman geç olmuştur ondan çıkmamıştır . Ya da 10 gün geçmeden yapmışsındır falan dedim :)Hangi gundu ımmm sanirım ya 6 ya yada 5 gun ben gun kala yaptım bata kacinci gun du hatirlamiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yumurtlaman geç olmuştur ondan çıkmamıştır . Ya da 10 gün geçmeden yapmışsındır falan dedim :)Hangi gundu ımmm sanirım ya 6 ya yada 5 gun ben gun kala yaptım bata kacinci gun du hatirlamiyorum ki
Seninle ayniyiz hosgeldin insallah gelmezz :)Merhabalar beni de ekler misiniz bat 8 ocak :) gelmeyen bat olsun inşaallah
Onlar baya pahali biraz daha bekle olmazsan normal bir testle denersin canim.Bir tane almistim bayada pahalıydı clearblue plus 5 gun kala testiydi. Adet olucam icim de ufacik hamileyim hissi olsaydı yine inan alırdım ama yok
Herşeyde bi hayır vardır canim.yarin alirsın.10 gün de dolmuş olur.Aynen kuzum valla eşime kızdım bak geç çıktık böyle oldu diye hatta ovu testini bile erken yapıp çıkmıştım yolda oyalayıp beni
Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.Kız niye böyle zorluyon kendini tövbe tövbe
Kırmızı kartla 2 gün sonra düserim buraya. Yok görürsünOha hamile olmayasın hem sen testi çok erken yaptın
Geçmiş olsun canim.hoşgeldin.geçer bu günler de.yine sağlığına kavusursun ins.Teşekkürler canım bakalım bu da geçti sayılır. Dikişlerim alınsa rahat edeceğim. Regl şikayetleri ile ameliyat şikayetleri birbirine karıştı şu bir iki günde. Ağrım sızım çok ilaç içince geçiyor ilaçlarda bir uyutuyor..
Teşekkürler canım. Regl olayım benim için de heyecan başlayacak.. Zaten yumurtlamadan sonra da tatile geleceğim türkiyeye kafam da iyice dağılır. Güzel olacak bu ay :)dennisgo m benim topiğimizin reellik kraliçesi geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Bugun test yapmayi uNuttum evde degildim yarin.bir tane denicem sonkezSenin çizgi siliklestimi cnm
Herşeyde bi hayır vardır canim.yarin alirsın.10 gün de dolmuş olur.
Yarın gidip test alirsin.bakarız.hadi ins çift çizgi çikar.ben senden umutluyum.
Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.[/QUOTE
Teşekkürler canım haftasonu rahatlarım diye umuyorum bakalım. Zaten yeni yıl yeni gündem güzel olacak. Sen ne yaptın? Var mı bir gelişme?Geçmiş olsun canim.hoşgeldin.geçer bu günler de.yine sağlığına kavusursun ins.
Yav sen de iyi kaptırdın kendini yok demeyeKırmızı kartla 2 gün sonra düserim buraya. Yok görürsün
Kırmızı yanakından öpeyim seni :) ne tatlı belirti o öyle olur mu olur hamile kalırsan cok ama cok sevinecegimmmmmmm:) guzel dileklerin icin teşekkür ediyorum. İnsallah canımın içi amin.Ben de seni özledim kız temizliğe kaptırdım bizi unuttun. Ha ama iyi oldu bütün yıl inşallah evin pozitif enerji dolar. Benm belirti dün yanaklarım kızardı acaba bi alakası var mı
Hem sana yardım etmeyip böyle konuşuyor hem temizlik bekliyorsa ben olsam yapmam :)Herşeyde bi hayır vardır canim.yarin alirsın.10 gün de dolmuş olur.
Yarın gidip test alirsin.bakarız.hadi ins çift çizgi çikar.ben senden umutluyum.
Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.
Ovilasyon testinin babsini almısim bacim takip etmistim :)Belki yumurtlaman geç olmuştur ondan çıkmamıştır . Ya da 10 gün geçmeden yapmışsındır falan dedim :)
Çatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.U Umudumbitmedi_ ay bu erkekler niye böyle ya. Kimseye inat kendine zarar verme canımm boşver.. Kız benim gene yanaklar al al
Mekikten bişey olmaz bende squat yapıyorum. Spor sonuçta. Ama ağır kaldırma. Dikkat et kendine.Kızlar ben dün 4 kere mekik çektim.bebiş varsa bisey olur mu?
Ay ben bir sürü iş yaptim.koli kaldirdim.çekyat sürükledim.
Olsa da düser bebis.pufff ya.
Benim de kıpkırmızı valla :):)Çatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.
Kiz senin yanaklarıni eşin çok sıkıyor olmasın
Forumda kimsenin yanağı kizarmiyor.söyle bakiyim.
Kendisi de yanimda yapiyor ama.çok söyleniyor.o olsa da ben yine kaldiriyorum.Hem sana yardım etmeyip böyle konuşuyor hem temizlik bekliyorsa ben olsam yapmam :)