Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum valla eşime kızdım bak geç çıktık böyle oldu diye hatta ovu testini bile erken yapıp çıkmıştım yolda oyalayıp beni
Herşeyde bi hayır vardır canim.yarin alirsın.10 gün de dolmuş olur.
Yarın gidip test alirsin.bakarız.hadi ins çift çizgi çikar.ben senden umutluyum.

Kız niye böyle zorluyon kendini tövbe tövbe
Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.

Teşekkürler canım bakalım bu da geçti sayılır. Dikişlerim alınsa rahat edeceğim. Regl şikayetleri ile ameliyat şikayetleri birbirine karıştı şu bir iki günde. Ağrım sızım çok ilaç içince geçiyor ilaçlarda bir uyutuyor..
Geçmiş olsun canim.hoşgeldin.geçer bu günler de.yine sağlığına kavusursun ins.

U Umudumbitmedi_ ay bu erkekler niye böyle ya. Kimseye inat kendine zarar verme canımm boşver.. Kız benim gene yanaklar al al :oops:
Yarın gidip test alirsin.bakarız.hadi ins çift çizgi çikar.ben senden umutluyum.

Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.[/QUOTE

Kızlar benim bat normalde 11 Ocak ama klomen sayesinde yumurtalarım erken büyüdü ve çatlatma iğnesi erken oldu geçen ay iğnenin 15. Günü adet olmuştum yine öyle olursa bat 4 Ocak oluyor sizce bat ı neye göre hesaplamalıyım kafam karıştı

Ben de seni özledim kız temizliğe kaptırdım bizi unuttun. Ha ama iyi oldu bütün yıl inşallah evin pozitif enerji dolar. Benm belirti dün yanaklarım kızardı acaba bi alakası var mı
Kırmızı yanakından öpeyim seni :KK15: :) ne tatlı belirti o öyle olur mu olur hamile kalırsan cok ama cok sevinecegimmmmmmm:) guzel dileklerin icin teşekkür ediyorum. İnsallah canımın içi amin.

Mekik birisinin inadina cektim.temizlik de esim çok titiz.onun icin yaptim.kaldir şu koliyi diyorum.belki hamile olabilirim.diyorum.hamile değilsin.bırak bu lafı diyor.
Hem sana yardım etmeyip böyle konuşuyor hem temizlik bekliyorsa ben olsam yapmam :)

U Umudumbitmedi_ ay bu erkekler niye böyle ya. Kimseye inat kendine zarar verme canımm boşver.. Kız benim gene yanaklar al al :oops:
Çatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.
Kiz senin yanaklarıni eşin çok sıkıyor olmasın:KK48:
Forumda kimsenin yanağı kizarmiyor.söyle bakiyim.:oops:

Kızlar ben dün 4 kere mekik çektim.bebiş varsa bisey olur mu?
Ay ben bir sürü iş yaptim.koli kaldirdim.çekyat sürükledim.
Olsa da düser bebis.pufff ya.
Mekikten bişey olmaz bende squat yapıyorum. Spor sonuçta. Ama ağır kaldırma. Dikkat et kendine.

Çatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.
Kiz senin yanaklarıni eşin çok sıkıyor olmasın:KK48:
Forumda kimsenin yanağı kizarmiyor.söyle bakiyim.:oops:
Benim de kıpkırmızı valla :):)

Hem sana yardım etmeyip böyle konuşuyor hem temizlik bekliyorsa ben olsam yapmam :)
Kendisi de yanimda yapiyor ama.çok söyleniyor.o olsa da ben yine kaldiriyorum.
Hemen belim ağrıdi diyor.bu ara sular kesik.5 kiloluk bidon doldurup mutfakta habire kaldiriyorum.yemek yaparken bulasik yakarken.korkuyorum artik ya hamileysem diye.

X