- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Spor yapma bence.hele karni geren hareketleri.Mekikten bişey olmaz bende squat yapıyorum. Spor sonuçta. Ama ağır kaldırma. Dikkat et kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yapma bence.hele karni geren hareketleri.Mekikten bişey olmaz bende squat yapıyorum. Spor sonuçta. Ama ağır kaldırma. Dikkat et kendine.
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Yapacak bişey yok. Bu gidişle bende saf dışı olcam gibi. :)Ovilasyon testinin babsini almısim bacim takip etmistim :)
Siz de yeni evlisiniz.eşin de senin yanaklarini sıkıyordur:)Benim de kıpkırmızı valla :):)
Benim arkadaşım 7nci ayına kadar günde 4 km koştu. Ki doktor bebek aşağıda istirahat et dediği halde. Ama ne oldu yarım saatte doğurdu çıktı hemde ilk çocuk :) ağırlık kaldırma olmadımı spordan bişey olmaz. Ben devam edicem valla. Annem bana hamileyken bahçe yapıyormuş. Düşün :)Spor yapma bence.hele karni geren hareketleri.
Yumurtladigın günün üstüne 14 gün ekle canim.Kızlar benim bat normalde 11 Ocak ama klomen sayesinde yumurtalarım erken büyüdü ve çatlatma iğnesi erken oldu geçen ay iğnenin 15. Günü adet olmuştum yine öyle olursa bat 4 Ocak oluyor sizce bat ı neye göre hesaplamalıyım kafam karıştı
Ayy utandımSiz de yeni evlisiniz.eşin de senin yanaklarini sıkıyordur:)
Bende ki koca da elimi neye atsam yardim ediyor Akliniza ne gelirse dort dönüyor yapisi boyle. Bazen cildiriyorum delirtiyor beni Bu huyu.Çatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.
Kiz senin yanaklarıni eşin çok sıkıyor olmasın
Forumda kimsenin yanağı kizarmiyor.söyle bakiyim.
Valla ben ovulasyondan bisey anlamiyorum.bu isin müdavimi naz2018Kizlar ovulasyon testi yapayim dedim boyle cikti bata 9 gun var yumurtlamadan 6 gun gecti sanki koyulasmia gibi geldi bana tekrar sizce.Eki Görüntüle 2085394
Canım çok yakından çekmişsin bulanık çıkmışKizlar ovulasyon testi yapayim dedim boyle cikti bata 9 gun var yumurtlamadan 6 gun gecti sanki koyulasmia gibi geldi bana tekrar sizce.Eki Görüntüle 2085394
Canım sen bulmuşsun da bunuyorsun.kız benimki beni catlatti.çok titiz ćok kusur bulur.Bende ki koca da elimi neye atsam yardim ediyor Akliniza ne gelirse dort dönüyor yapisi boyle. Bazen cildiriyorum delirtiyor beni Bu huyu.
Demek ki doğru:)Ayy utandım
Ben 19 kiloluk damacana kaldırıyorum "heyt be koçum benim" diyorKendisi de yanimda yapiyor ama.çok söyleniyor.o olsa da ben yine kaldiriyorum.
Hemen belim ağrıdi diyor.bu ara sular kesik.5 kiloluk bidon doldurup mutfakta habire kaldiriyorum.yemek yaparken bulasik yakarken.korkuyorum artik ya hamileysem diye.
Tamam canım o zaman bat 4 Ocak ooo süperYumurtladigın günün üstüne 14 gün ekle canim.
Ay benimkiler de kizardi ama sanırım kaloriferleri fazla yaktılar
Evde squat nasıl yapıyorsun kız
Anam şimdiki çocuklar yerinde duramiyor.karnimizda nasil duracaklar.yom anam benim dilim yandiBenim arkadaşım 7nci ayına kadar günde 4 km koştu. Ki doktor bebek aşağıda istirahat et dediği halde. Ama ne oldu yarım saatte doğurdu çıktı hemde ilk çocuk :) ağırlık kaldırma olmadımı spordan bişey olmaz. Ben devam edicem valla. Annem bana hamileyken bahçe yapıyormuş. Düşün :)
Öyle yap alistir adamı.ayni ben gibi.sonra da yapmaz.Ben 19 kiloluk damacana kaldırıyorum "heyt be koçum benim" diyor
Çok romantik laflar eder benim herif.
Erkene gelince sevindin dimi.ins adet olmazsin da hamile kalirsin.Tamam canım o zaman bat 4 Ocak ooo süper
Evde squat nasıl yapıyorsun kız