Ben hissetsemse bile dile getiremem sanirim doktordan duymadan cunku mucize gibi birsey icimde buyuyen bir bebek ayyy ne guzel olsada hemen sevsekKızlar hadi ya.hiç mi hamile olduğunu hisseden yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hissetsemse bile dile getiremem sanirim doktordan duymadan cunku mucize gibi birsey icimde buyuyen bir bebek ayyy ne guzel olsada hemen sevsekKızlar hadi ya.hiç mi hamile olduğunu hisseden yok.
Ondan yana sıkıntı yok canım. Onu düşünerek yapmayın diyorlar biz de hiç öyle bi durum olmadı çok şükür. Bi de normal hayatta kendimi rahatlatabilsem :)Varsa ne ala.yoksa da gelecek ay yine calısirsinız canim.6 aylik evlisin zaten.tadını çıkara çikara çocuk yaparsiniz.
Hangi gundu ımmm sanirım ya 6 ya yada 5 gun ben gun kala yaptım bata kacinci gun du hatirlamiyorum kiYumurtlamadan sonra kaçıncı gün yaptın canım testi ?
Canim o zaman hala umut var sonuçta adet olmadin henuz elinde varsa tekrar yapabilir misin herzman erkenden cikmiyor bazen adetten 10 gun sonra cikiyor.Evet idarr testi hani şu erken gebelik testi
Hamilelik hissi gelince doktor yok dese bile var diyorsun.öyle bir his canim.inş hemen olur.bıcır bıcır severiz.Ben hissetsemse bile dile getiremem sanirim doktordan duymadan cunku mucize gibi birsey icimde buyuyen bir bebek ayyy ne guzel olsada hemen sevsek
Bence umutsuzluğa kapilma.adet olana kadar yok diyemezsin.ins vardir.Hangi gundu ımmm sanirım ya 6 ya yada 5 gun ben gun kala yaptım bata kacinci gun du hatirlamiyorum ki
Insallh canim hepimizin yüzü biran once guler.Hamilelik hissi gelince doktor yok dese bile var diyorsun.öyle bir his canim.inş hemen olur.bıcır bıcır severiz.
Ne güzel işte canim.Ondan yana sıkıntı yok canım. Onu düşünerek yapmayın diyorlar biz de hiç öyle bi durum olmadı çok şükür. Bi de normal hayatta kendimi rahatlatabilsem :)
Sen en baştan beri bende belirti yok diyon canım inşallah sana sürpriz yapar bebişin :)Kizlar benim de gecen ay ki belirtilere gore bu ay hic yok denecek gibi devam ediyor hafif agrilar var ama adet agrilarinada benzetiyorum inşallah adet ağrısı değildir yaa
Amin canim.Insallh canim hepimizin yüzü biran once guler.
Bir tane almistim bayada pahalıydı clearblue plus 5 gun kala testiydi. Adet olucam icim de ufacik hamileyim hissi olsaydı yine inan alırdım ama yokCanim o zaman hala umut var sonuçta adet olmadin henuz elinde varsa tekrar yapabilir misin herzman erkenden cikmiyor bazen adetten 10 gun sonra cikiyor.
Aynen kuzum valla eşime kızdım bak geç çıktık böyle oldu diye hatta ovu testini bile erken yapıp çıkmıştım yolda oyalayıp beniHay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.
Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.
Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.
Senin kafan hakketen allak bullak olmuş canım hele bi sakin olKizlar kasik agrim basladi simdi akintim geldi acaba stresten olmus olabilirmi biraz uzuldum de eger hamileysem en buyuk belirtim 2 gundur rüyamda komple tatli yiyorum yemek yiyorum simdi tatli yaptim ama canimda hic cekmedi ne alaka bunlar kafm allak bullak oldu artik
Kız niye böyle zorluyon kendini tövbe tövbeKızlar ben dün 4 kere mekik çektim.bebiş varsa bisey olur mu?
Ay ben bir sürü iş yaptim.koli kaldirdim.çekyat sürükledim.
Olsa da düser bebis.pufff ya.
Teşekkürler canım bakalım bu da geçti sayılır. Dikişlerim alınsa rahat edeceğim. Regl şikayetleri ile ameliyat şikayetleri birbirine karıştı şu bir iki günde. Ağrım sızım çok ilaç içince geçiyor ilaçlarda bir uyutuyor..anladım canım teşekkür ederim açıkladığın için... çok geçmiş olsun tekrardan
Oha hamile olmayasın hem sen testi çok erken yaptınTest yapmamış olmasaydım kendimi hamile sanırdım moda girerdim sonra batta kahrolurdum neden mi. 4,5 günden bu yana ögürüyorum su icsem bile. mide bulantısından açlıktan ölücem tabiii ki okadar camasir suyu tederjanlar vsyre ve üşütmüşümdür okadar eminim adet olacagima iyki test yapmısim
Ben de seni özledim kız temizliğe kaptırdım bizi unuttun. Ha ama iyi oldu bütün yıl inşallah evin pozitif enerji dolar. Benm belirti dün yanaklarım kızardı acaba bi alakası var mıNazzz nazzzz özledım kiz seniii nasılsın varmı belirtilerin:)