Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varsa ne ala.yoksa da gelecek ay yine calısirsinız canim.6 aylik evlisin zaten.tadını çıkara çikara çocuk yaparsiniz:KK48:.
Ondan yana sıkıntı yok canım. Onu düşünerek yapmayın diyorlar biz de hiç öyle bi durum olmadı çok şükür. Bi de normal hayatta kendimi rahatlatabilsem :)

Canim o zaman hala umut var sonuçta adet olmadin henuz elinde varsa tekrar yapabilir misin herzman erkenden cikmiyor bazen adetten 10 gun sonra cikiyor.
Bir tane almistim bayada pahalıydı clearblue plus 5 gun kala testiydi. Adet olucam icim de ufacik hamileyim hissi olsaydı yine inan alırdım ama yok

Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.

Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.

Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.:KK55:
Aynen kuzum valla eşime kızdım bak geç çıktık böyle oldu diye hatta ovu testini bile erken yapıp çıkmıştım yolda oyalayıp beni

Kızlar ben dün 4 kere mekik çektim.bebiş varsa bisey olur mu?
Ay ben bir sürü iş yaptim.koli kaldirdim.çekyat sürükledim.
Olsa da düser bebis.pufff ya.

Kizlar kasik agrim basladi simdi akintim geldi acaba stresten olmus olabilirmi biraz uzuldum de eger hamileysem en buyuk belirtim 2 gundur rüyamda komple tatli yiyorum yemek yiyorum simdi tatli yaptim ama canimda hic cekmedi ne alaka bunlar kafm allak bullak oldu artik :KK14:
Senin kafan hakketen allak bullak olmuş canım hele bi sakin ol

Nazzz nazzzz özledım kiz seniii nasılsın varmı belirtilerin:)

anladım canım teşekkür ederim açıkladığın için... çok geçmiş olsun tekrardan
Teşekkürler canım bakalım bu da geçti sayılır. Dikişlerim alınsa rahat edeceğim. Regl şikayetleri ile ameliyat şikayetleri birbirine karıştı şu bir iki günde. Ağrım sızım çok ilaç içince geçiyor ilaçlarda bir uyutuyor..

Test yapmamış olmasaydım kendimi hamile sanırdım moda girerdim sonra batta kahrolurdum neden mi. 4,5 günden bu yana ögürüyorum su icsem bile. mide bulantısından açlıktan ölücem tabiii ki okadar camasir suyu tederjanlar vsyre ve üşütmüşümdür okadar eminim adet olacagima iyki test yapmısim :süslü:
Oha hamile olmayasın hem sen testi çok erken yaptın

X