Çok sağol :)Canım benim çok çok mutlu oldum.Ben zaten sorun olmadığından emindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh=)
Tamam spizellacımm haber vericem.İnşallah ters bir durum yokturÇok sağol :)
Doktor randevuna gidince haber ver olur mu?
Yok canım kullanmıyorum. Bir sonraki ay tekrar yaptiricam bakalımBenimki siniri gecti canim 59 cikti ilaca basladim tekrar olcum yapilicak sen ilac kullanoyor musun?
Üzüldüm canım
Aynen canım herşeyimize baktı kistim yok herhangi başka sorun yok ama olmuyor işteÜzüldüm canımsöktürücüyü kullan ama başka bi doktora daha git mutlaka. Ve iyi bi doktor olsun mutlaka. Hormonlarına eşinin sperm değerlerine baktı da mı nasıl karar verdi.
Ben o kadar inandim ki hamile olduğuna buay uzuldum. Sorun yoksa ama bakmisin kalmisin diger ay sadece takma kafana liskiyide istediğinde olsun birde boylr dene cnm.
Canim benim ki 0.50 dusmus ilax kullandim 14 gunde dustu.Yok canım kullanmıyorum. Bir sonraki ay tekrar yaptiricam bakalım
Ya bence sebep yoksa infertelite değildir. Yani ben sebepsiz kısırlık diye bişeye inanmıyorum. Bi arkadaşıma da bu teşhisi koydular. Ama 2 defa doğal yollardan hamile kaldı. Stres yapıp çok istediğinde olmadı. Kendi de dedi daha sonrasında çok istediğim zaman hamile kalamıyordum. Ne zaman o ay düşünmedim hamile kalmışım diye. Hayatın stresli mi? azaltmayı denesen?
Bana hamilesin gibi gelmişti yaa. ÜzüldümAynen canım herşeyimize baktı kistim yok herhangi başka sorun yok ama olmuyor işte
Aynen öyle canım valla istemiyorum artık her ay hastanelere taşınmak yoruldum artık bi sürü para gidiyor yazık günahBen o kadar inandim ki hamile olduğuna buay uzuldum. Sorun yoksa ama bakmisin kalmisin diger ay sadece takma kafana liskiyide istediğinde olsun birde boylr dene cnm.
Valla canım aynen öyle insanlar düşünmediğinde oluyor.Ben de artık düşünmemeye çalışıcam en azından denicem.Stres bizde atasporuYa bence sebep yoksa infertelite değildir. Yani ben sebepsiz kısırlık diye bişeye inanmıyorum. Bi arkadaşıma da bu teşhisi koydular. Ama 2 defa doğal yollardan hamile kaldı. Stres yapıp çok istediğinde olmadı. Kendi de dedi daha sonrasında çok istediğim zaman hamile kalamıyordum. Ne zaman o ay düşünmedim hamile kalmışım diye. Hayatın stresli mi? azaltmayı denesen?
Kendine dinlenme ayi ver 3 ay canim hastaneler yipratiyor ben bile biktim simdiden.Aynen öyle canım valla istemiyorum artık her ay hastanelere taşınmak yoruldum artık bi sürü para gidiyor yazık günah
Aynen canım benim biraz vücudumu dinlendiricem artık zaten kistim yok bişeyim yok sadece bu ay için çatlama iğnesi vericem dedi onu kullanıcam olmazsa da artık bırakıcam gitmicem bir süreKendine dinlenme ayi ver 3 ay canim hastaneler yipratiyor ben bile biktim simdiden.
Bence tup bebege gerek kalmıycak sadce cok takioz ondan olmuyor.Aynen canım benim biraz vücudumu dinlendiricem artık zaten kistim yok bişeyim yok sadece bu ay için çatlama iğnesi vericem dedi onu kullanıcam olmazsa da artık bırakıcam gitmicem bir süre
Takmıyalım artık napalım takınca oluyor mu sanki olmuyorBence tup bebege gerek kalmıycak sadce cok takioz ondan olmuyor.
Selam canım nasılsın? Ben bugün sabah idrar testi yaptım negatifAmin inşallah canım :)