Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Daha yeni denemelermiş ikimizinde. Yediklerine dikkat ediyor musun. Ben çok iyi beslenmiyordum evlenmeden. Herşeyi yemem, çök yemem.. biraz kendimize bakmamız lazım. Bu ay biraz kuruyemiş. Meyve. Et falan yemeye çalıştım bakalım ne olacak

Ben evlenmeden once agzima meyve koymuyordum desem yeri var. Ben de evlendikten sonra daha iyi beslenmeye başladım. Folik asit kullanmaya başladın mi

Kasık agrisi da belirleyici bir agri değil mi yani

Bence belirleyici, devamı gelirse tabi. Mesela geçen ay ovulasyondan sonraki haftadan sonra adete bir hafta kala geçmişti bütün ağrılar. O zaman olmadığını anladım.

Şimdi benim icin enfeksiyon var o yüzden gebelik mi enfeksiyondan mi kestiremiyorum. Ama senin için ağrın varsa belirleyici bence.

Suan sağ kasigimda içten bir gerilme var. Inşallah hep sürer bat a kadar :)
Enfeksiyon aslında biraz daha bobrege doğru vuruyor canim belki bir kac günden ayırt edersin

Benim esimin spermleri cok dusuk ve gucsuzmus bu ay ogrendik bir hafta oldu ilaca basladi demistim. Bu ay beraber olduktan sonra kendi kendime konuşuyorum hadiyin yavrularim kosun ilk kosan kazanir armin kosuyor arkasindan aslı onu takip ediyor derken ciwan aslının önüne geciyor kiyasiya bir mucadele oda nesi yarisin cok gerisin de kalan inci ve deniz atak yapip aslıyı zorluyor arkalarin da yagız takip ediyor onları .. at yaristirir gibi Spermleri yaristirdim Esim uzayli gormus gibi yuzume bakiyordu cok guldum ifadesine ( o isimler. Benim olursa secip aralarindan koymak istediklerim umarim nasip olur en az 2 tanesi rabbim neylerse guzel eyler sabır

Güzelmiş :)))

Biz o koyu olan günde başlamadan dua okumuştuk. Sonra da ilişkiden sonra hep içimden dua ettim. Eşim de karnım ağrıyor her dediğimde, karnımı okşayarak dua etti. Onlar da şaşırıyor, ağrı olsa bişey olsa hemen seviniyor , mutlu oluyor. Evet şimdi bekleme zamanı Ama, ilişki devam etmeli mi, etmemeli mi? Elimizdeki testlere ne kadar güveneceğiz. Benim gerçi plânlarıma hiç uymadı hastalık 6 gün boşluk oluşturdu.

Kızlar hamilelik belirtisi olarak rüya görmeyi de sayıyormuyuz:)))

Ben sayıyorum canım. Rüya da görmüştüm ben çünkü

Bat 2 ocak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…