- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Amin canimAmiinnn. Inşallah su topik bebis haberleri ile dolaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimAmiinnn. Inşallah su topik bebis haberleri ile dolaarrrr
Takvime göre yarın diyor kit falan kullanmadım bu aralar yumurtlamaHosgeldin canim peki yumurtlama gününü takip ettin mi :)
Canım ben de geçen ay soğan kürü yaptım ben de hiç bir şey yok ama adetlerim ağrılı geçiyordu yatıyordum sürekli geçen ay adetim iki gün geçti tuttu galiba dedim malesef 3. Gün geldi ama hiç agrım olmadi kürü uygularken hafif hafif kasiklarimda belimde sancı olduKızlar ben.bu ay soğan kürü uygulamıstım bu ayki adetimde hiç agrım olmadı cok şiddetli agrım oluyordu iki agrı kesici ile ancak geciyrdu de da pko baslangıcı demişti gecen ay bu ay galiba rahatladım biraz bakalım bu sfer ne diyecek dr ?
Tabiki eger faydalı olduysa ben bursan tavsiye ederim sizleredeBu ayki kontrolünden sonra beni bilgilendirir misin bu hayıt otu işe yaramış mı
Bunu 6 ayda bir yapmak gerekşyormus zaten faydalı olabilmesi için .Canım ben de geçen ay soğan kürü yaptım ben de hiç bir şey yok ama adetlerim ağrılı geçiyordu yatıyordum sürekli geçen ay adetim iki gün geçti tuttu galiba dedim malesef 3. Gün geldi ama hiç agrım olmadi kürü uygularken hafif hafif kasiklarimda belimde sancı oldu
Benimki geçti, çok heyecanlıyım :)Takvime göre yarın diyor kit falan kullanmadım bu aralar yumurtlama
Evet geldi iki gun ust ustte zirve dogurganligi gordum testimde de hayirlisi.. senin nasil gidiyor ?Kiste donusse hemen 3 günden belirti verir mi acaba. Yumurtlama akıntın geldi mi
Rabbim gönlümüze göre verir inşallahBenimki geçti, çok heyecanlıyım :)
Hadi bakalimBenimki geçti, çok heyecanlıyım :)
Kasiklarin sagi ve solunda .ben yumurtlamami hissediyorum bu ay sol tarafimdan yumurtladim ama yumurtam catladigi gunun ertesi sabah acayip bir ağrıyla uyandim karninda gaz sansicisi olur ya ayni onun gibi ama o yumurtalıgim da ve kasiklarimda ve rahmime vuruyordu dolasiyor resmen agrisi hala da tam gecmis degil .Senle aynı gün yumurtlamamiz galiba. Şu anda nasılsın ne belirtilerin var. Bende sağ kasigimda ağrı var. Yumurtalık tam olarak nerde ? Zaten kasikların sagi ve solu değil mi? Seninki nasıl bir ağrı.
Hadi bakalim
Kasiklarin sagi ve solunda .ben yumurtlamami hissediyorum bu ay sol tarafimdan yumurtladim ama yumurtam catladigi gunun ertesi sabah acayip bir ağrıyla uyandim karninda gaz sansicisi olur ya ayni onun gibi ama o yumurtalıgim da ve kasiklarimda ve rahmime vuruyordu dolasiyor resmen agrisi hala da tam gecmis degil .
insallah bulusmuslardır :))) kacinci denemen? (kacinci denemeniz kizlar?)Bence ovulasyon testlerinde ve programda gösterilen tahmini yumurtlama günü. Çünkü o gün bir belirti olmuyor vücudumuzda, birtek o yumurta akü akıntı var. O günden 2-3 gün sonra kaşıklar şiddetli ağrıyor. Karnın ağrıyor. Benimde öyle oldu. O ağrı olduğu gün yumurtanın tüplere geçip, döllenmeyi beklediği zaman. Iste ondan sonra ağrı tek bir tarafta kalıyor gibi.
insallah bulusmuslardır :))) kacinci denemen? (kacinci denemeniz kizlar?)
Senin yumurtlamadan sonra hep kasiklarin agrir mi ?Bence ovulasyon testlerinde ve programda gösterilen tahmini yumurtlama günü. Çünkü o gün bir belirti olmuyor vücudumuzda, birtek o yumurta akü akıntı var. O günden 2-3 gün sonra kaşıklar şiddetli ağrıyor. Karnın ağrıyor. Benimde öyle oldu. O ağrı olduğu gün yumurtanın tüplere geçip, döllenmeyi beklediği zaman. Iste ondan sonra ağrı tek bir tarafta kalıyor gibi.
Sünüp uzayan akıntının geldigi gün yumurtlama çatlamış oluyor diye biliyorum ben. Benim de sağ kasigimda bir agri var bugünBenim göbeğimin altı ağrıyor.bugün 14.günüm.ama 11.gün akıntı geldi.12.gün çoğaldı.o zamandan beri kasıklarimda bi ağrı var.akıntım da durdu.sizce hangi gün yumurtlamiş olabilirim?
Hadi ins canim hamilesindir.kız valla cok istuyorum senin hamile kalmani.Sünüp uzayan akıntının geldigi gün yumurtlama çatlamış oluyor diye biliyorum ben. Benim de sağ kasigimda bir agri var bugün
Bence ovulasyon testlerinde ve programda gösterilen tahmini yumurtlama günü. Çünkü o gün bir belirti olmuyor vücudumuzda, birtek o yumurta akü akıntı var. O günden 2-3 gün sonra kaşıklar şiddetli ağrıyor. Karnın ağrıyor. Benimde öyle oldu. O ağrı olduğu gün yumurtanın tüplere geçip, döllenmeyi beklediği zaman.
insallah bulusmuslardır :))) kacinci denemen? (kacinci denemeniz kizlar?)
Senin yumurtlamadan sonra hep kasiklarin agrir mi ?
Iki aydır dikkat ediyorum ağrıyor. Ovulasyon falan dikkatli okuyunca onları hissetmeye başladım. (Bekarken hic hissetmezdim, sadece bir agri batardi adet olmama yakin o kadar) Kimyasal gebelik olduğunda zaten karnım kaşıklarım çok ağrımıştı. Geçen ay yumurtlama zamanı ağrımıştı, ama bir önceki ay gibi hiçbir belittim yoktu.
Şimdi kasiklarım ağrıyor ama idrar yollarımda enfeksiyonlu o yüzden belirtilerin neden olduğunu bilemiyorum. Bugün masadan kalkarken sağ kasigima ağrı saplandı. Karnım da şişti bugün. Şu olay hayırlısı ile bir netlesse ilaçlarıma başlayacağım.