Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaaaarrrr şuan şok geçiriyorum sizde görünce şok olacaksınız şu an ovu testi yaptım... ve 2. çizgi daha belirgin çıktı foto atıyorum

aynen senella vallaha içime bir his geldi dedim bugün de bi yapayım hatta wc ve su içme şeyine dikkat bile etmedim düşün....

Bence testler erken gösteriyor, kasik ağrısı daha sonra oluyor. Ve o ağrı olduğu gün yumurtlama gerçekleşiyor. Peki bugünden itibaren adet 14gun mu var senin. Çatlama geç oluyor belki de.
O zaman bende ovulasyon kaçırdım. Hiçbir zaman c den koyü olmadi. Sonra da bıraktım hergun yapmayı. Iki günde bir yaptım silik cikti

sen kaçırmadın bence çünkü seninki silikleşmeye devam etti..benim ilk yaptığım ay da böyle bu kadar koyulaşma olmadan silikleşmeye başlamıştı. benim adetime şuan 14 gün var evet..
yarın da yapayım bakalım ne olacak yoksa hamile miyim

bak seninki de bariz çift çizgi çıkmış sonra koyulaşmaya başlamış(alıntıda foto gelmiyor mu?)

Yok gelmiyor foto. Belki o koyuluğu görünce 1 kaç saat içinde gene yapmak lazım. Bence bugünü kaçırma:) adamlar da şaşırıyor bugün yumurtladım, dün yumurtladım:))) şu dijitaller daha sağlıklı olabilir.

Canim hadi hayirli olsun degerlendir benimki de dün koyuydu sabah da koyuya yakın çıktı oglen tekrar yaptım siliklesti ve hemen değerlendirdim bekliyorum batımı
zeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.
ya benim şimdi benim kafam bişe takıldı.
biz bu son 3 günü değerlendirdik ya, acaba sperm sayısındaki azalma olumsuz yönde mi etkileyecek şimdi beni.
kızlar lütfen fikrinizi yazın, kafama takıldı.

Açıkçası bunu bende pek bilmiyorum ama acı kahvenin iyi geldiğini okumuştum bir yerde ben eşime kahve icirdim sadece bi saat sonra da ilişki oldu

Valla hepimizin öyle oldu. Bugün koyu, su günde diye diye peş peşe oldu. Bence fındık fıstık ıncir, pekmez falan yükle bünyesine.. hatta şimdiden yesin akşama faydası olabilir. :))))

m
bizim spermler dusuk ya havuc suyu iciyor turk kahvesi bitter çikolata hem rahat ol yumurtani karsilicak askerler hazir da simdi takviye birlikleri gonderme zamani :)) allah gonlune gore versin iyi dusun beynine olumsuz yukleme allahhh büyük

çok mantıklı aynen öncü birlikler gitti benim hatta baya gitti Allah senin de gönlüne göre versin canım.. İstesek bu kadar yapamazdık demek ki bunda da var bi hayır :)
bu gün o zaman çikolata ve kahveye yükleneyim.
peki havuç suyunu nasıl çıkartıyorsnuz

Kizlar Ovilasyon testine kacinci gunde başlıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…