Aaaa şimdi mi yumurtlama o zaman. Bayağı koyu hemdeBu nasıl oluyorrrr....
kızlar biz testleri yanlış yorumlamışız baksanıza... daha ovulasyon olmamış benim...
17.günüm canımmmŞu an adete göre kaçıncı günün. Bende bile bu kadar koyuluk olmadi. Acaba o hastalandigim dönemdemiydi.
aynen senella vallaha içime bir his geldi dedim bugün de bi yapayım hatta wc ve su içme şeyine dikkat bile etmedim düşün....Aaaa şimdi mi yumurtlama o zaman. Bayağı koyu hemde
aynen senella vallaha içime bir his geldi dedim bugün de bi yapayım hatta wc ve su içme şeyine dikkat bile etmedim düşün....
sen kaçırmadın bence çünkü seninki silikleşmeye devam etti..benim ilk yaptığım ay da böyle bu kadar koyulaşma olmadan silikleşmeye başlamıştı. benim adetime şuan 14 gün var evet..Bence testler erken gösteriyor, kasik ağrısı daha sonra oluyor. Ve o ağrı olduğu gün yumurtlama gerçekleşiyor. Peki bugünden itibaren adet 14gun mu var senin. Çatlama geç oluyor belki de.
O zaman bende ovulasyon kaçırdım. Hiçbir zaman c den koyü olmadi. Sonra da bıraktım hergun yapmayı. Iki günde bir yaptım silik cikti
bak seninki de bariz çift çizgi çıkmış sonra koyulaşmaya başlamış(alıntıda foto gelmiyor mu?)Ben pes peşe çok yaptım. Atıyorum. Hiç bir zaman diğerinden koyu olmadi. Hâlâ silik çıkıyor.
bak seninki de bariz çift çizgi çıkmış sonra koyulaşmaya başlamış(alıntıda foto gelmiyor mu?)
Aynen canım eşim e söyledim şok geçirdiYok gelmiyor foto. Belki o koyuluğu görünce 1 kaç saat içinde gene yapmak lazım. Bence bugünü kaçırma:) adamlar da şaşırıyor bugün yumurtladım, dün yumurtladım:))) şu dijitaller daha sağlıklı olabilir.
Aynen canım eşim e söyledim şok geçirdiadamın beyni yandı resmen
zeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.Canim hadi hayirli olsun degerlendir benimki de dün koyuydu sabah da koyuya yakın çıktı oglen tekrar yaptım siliklesti ve hemen değerlendirdim bekliyorum batımı
Açıkçası bunu bende pek bilmiyorum ama acı kahvenin iyi geldiğini okumuştum bir yerde ben eşime kahve icirdim sadece bi saat sonra da ilişki olduzeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.
ya benim şimdi benim kafam bişe takıldı.
biz bu son 3 günü değerlendirdik ya, acaba sperm sayısındaki azalma olumsuz yönde mi etkileyecek şimdi beni.
kızlar lütfen fikrinizi yazın, kafama takıldı.
zeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.
biz bu son 3 günü değerlendirdik ya, acaba sperm sayısındaki azalma olumsuz yönde mi etkileyecek şimdi beni.
mzeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.
bizim spermler dusuk ya havuc suyu iciyor turk kahvesi bitter çikolata hem rahat ol yumurtani karsilicak askerler hazir da simdi takviye birlikleri gonderme zamani :)) allah gonlune gore versin iyi dusun beynine olumsuz yukleme allahhh büyükzeycan teşekkür ederim gerçekten benim için de bir süpriz oldu.
çok mantıklı aynen öncü birlikler gitti benim hatta baya gittim
bizim spermler dusuk ya havuc suyu iciyor turk kahvesi bitter çikolata hem rahat ol yumurtani karsilicak askerler hazir da simdi takviye birlikleri gonderme zamani :)) allah gonlune gore versin iyi dusun beynine olumsuz yukleme allahhh büyük
ay kızlar bugün bi alem oldum.Valla hepimizin öyle oldu. Bugün koyu, su günde diye diye peş peşe oldu. Bence fındık fıstık ıncir, pekmez falan yükle bünyesine.. hatta şimdiden yesin akşama faydası olabilir. :))))