Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20180303_133920.jpg
    20180303_133920.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 58
Sağol canım iyi ki yazıyosun bana teşekkür ederim konuşmak iyi geliyor :KK200:
Rica ederim canım ne demek senin hobiydim bende burdaki arkadaşlarda öyle şimdi hepsi bir bir hamile kaldı sıra size geldi bu ay olmadı bir dahaki ay olur canını sıkma

Günaydın Okeanos_p Okeanos_p akşam iş çıkış saatinde gideceğim
Zaman geçmiyor şu an. :KK17:Mutlaka yazarım

Sen nasılsın?
Nasıl hissediyorsun?
Hadi bakalm insallah hersey cok guzel cikacak benim smdilik iyi kuzum kasik agrimda kalmadi zaten midemde bulanmiordu suan cok sukur aslinda hicbise hissetmiorum haftaya bende kalp atislarini duyucam bende merak icerisindeyim evet zaman gecmior canim ya hemde hic

Rica ederim canım ne demek senin hobiydim bende burdaki arkadaşlarda öyle şimdi hepsi bir bir hamile kaldı sıra size geldi bu ay olmadı bir dahaki ay olur canını sıkma
Öyle canım tabi Allah tüm isteyenlere versin.. benim 5 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum inşallah ben araları çok olmasın diye acele ediyorum tabi Allah bilir bide ona hamile kaldığım zaman hiç böyle ovu testi erken gebelik testi bilmiyorudum adetim geçti öğrenmiştim bazen bilmemekte daha iyi :p Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :anne:

S Spizella peki bundan daha koyu oldumu. yani benı koyudan öncesi ve sonraı günde böyleydi ben öncesiniş ve koyu olanı değerlendirdim sonrasındaki siliği yanı koyunun ertesi gününü değerlendiremedim 10 gün var bata kan testi yapsammı. hastanede çalışıyorumya birazdan gidip istek yaptırcam ama kan için beklesemmi onu bilemedim çok sabırsızım :KK43:

S Spizella peki bundan daha koyu oldumu. yani benı koyudan öncesi ve sonraı günde böyleydi ben öncesiniş ve koyu olanı değerlendirdim sonrasındaki siliği yanı koyunun ertesi gününü değerlendiremedim 10 gün var bata kan testi yapsammı. hastanede çalışıyorumya birazdan gidip istek yaptırcam ama kan için beklesemmi onu bilemedim çok sabırsızım :KK43:

Biraz erken değil mi kan testi için? Daha döllenme olsa bile 4-5 günlük olduğundan yerleşme olmadığı için hcg çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben gebeliği öğrendikten sonraki günler ovulasyon testi yapmaya devam ettim
Kanda hcg 68 çıktıktan sonraki günler sırasıyla şöyle çıktı ovulasyon testlerim (üstteki en eski sonrakiler birer gün sonra)

Ama gebeliği öğrendiğim gün silikti

IMG_0758.JPG

Hadi bakalm insallah hersey cok guzel cikacak benim smdilik iyi kuzum kasik agrimda kalmadi zaten midemde bulanmiordu suan cok sukur aslinda hicbise hissetmiorum haftaya bende kalp atislarini duyucam bende merak icerisindeyim evet zaman gecmior canim ya hemde hic

Rahat geçirmene çok sevindim ya
Hep böyle sorunsuz devam eder umarım

Biraz erken değil mi kan testi için? Daha döllenme olsa bile 4-5 günlük olduğundan yerleşme olmadığı için hcg çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben gebeliği öğrendikten sonraki günler ovulasyon testi yapmaya devam ettim
Kanda hcg 68 çıktıktan sonraki günler sırasıyla şöyle çıktı ovulasyon testlerim (üstteki en eski sonrakiler birer gün sonra)

Ama gebeliği öğrendiğim gün silikti

Eki Görüntüle 2124388

adete kaç gün kala yaptın ovülasyonuda silik gördün

ben battan 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı
battan 7 gün sonra idrar testi pozitif çıktı
geç döllenme yani benim
seni yanıltmasın benim durumum.
lh yükselmesi de ancak battan 9-10 gün sonra oldu bende.

teşekkürler canım bu süreçte sabırlı olmak çok zor

X