- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Biraz daha koyu çıkmalı canım dah var belli olmaz bak benim böyleydi bat a 2 kalaEki Görüntüle 2124214
Böyle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha koyu çıkmalı canım dah var belli olmaz bak benim böyleydi bat a 2 kalaEki Görüntüle 2124214
Böyle canım
Gunaydin canim bugun doktora gider gitmez yaz oldumu Hayirli guzel haberlelrle gel canm
Gunaydin canim bugun doktora gider gitmez yaz oldumu Hayirli guzel haberlelrle gel canm
Belkide daha bugün 10 geçti yumurtlamadan 4 gün var tahmini bata artık adet geçerse test yapayım diyorum dayanırsamBiraz daha koyu çıkmalı canım dah var belli olmaz bak benim böyleydi bat a 2 kala
Aaaa tekrar umutlandım teşekkür ederim demekki olabiliyor inşallah bende beklediğim sonuca ulaşırım teşekkür ederim
Çok az kalmış canım dayan dayan :)Belkide daha bugün 10 geçti yumurtlamadan 4 gün var tahmini bata artık adet geçerse test yapayım diyorum dayanırsam
Sağol canım iyi ki yazıyosun bana teşekkür ederim konuşmak iyi geliyorÇok az kalmış canım dayan dayan :)
Rica ederim canım ne demek senin hobiydim bende burdaki arkadaşlarda öyle şimdi hepsi bir bir hamile kaldı sıra size geldi bu ay olmadı bir dahaki ay olur canını sıkmaSağol canım iyi ki yazıyosun bana teşekkür ederim konuşmak iyi geliyor
Hadi bakalm insallah hersey cok guzel cikacak benim smdilik iyi kuzum kasik agrimda kalmadi zaten midemde bulanmiordu suan cok sukur aslinda hicbise hissetmiorum haftaya bende kalp atislarini duyucam bende merak icerisindeyim evet zaman gecmior canim ya hemde hicGünaydın Okeanos_p akşam iş çıkış saatinde gideceğim
Zaman geçmiyor şu an. Mutlaka yazarım
Sen nasılsın?
Nasıl hissediyorsun?
Öyle canım tabi Allah tüm isteyenlere versin.. benim 5 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum inşallah ben araları çok olmasın diye acele ediyorum tabi Allah bilir bide ona hamile kaldığım zaman hiç böyle ovu testi erken gebelik testi bilmiyorudum adetim geçti öğrenmiştim bazen bilmemekte daha iyi Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınRica ederim canım ne demek senin hobiydim bende burdaki arkadaşlarda öyle şimdi hepsi bir bir hamile kaldı sıra size geldi bu ay olmadı bir dahaki ay olur canını sıkma
S Spizella peki bundan daha koyu oldumu. yani benı koyudan öncesi ve sonraı günde böyleydi ben öncesiniş ve koyu olanı değerlendirdim sonrasındaki siliği yanı koyunun ertesi gününü değerlendiremedim 10 gün var bata kan testi yapsammı. hastanede çalışıyorumya birazdan gidip istek yaptırcam ama kan için beklesemmi onu bilemedim çok sabırsızım
Hadi bakalm insallah hersey cok guzel cikacak benim smdilik iyi kuzum kasik agrimda kalmadi zaten midemde bulanmiordu suan cok sukur aslinda hicbise hissetmiorum haftaya bende kalp atislarini duyucam bende merak icerisindeyim evet zaman gecmior canim ya hemde hic
Biraz erken değil mi kan testi için? Daha döllenme olsa bile 4-5 günlük olduğundan yerleşme olmadığı için hcg çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben gebeliği öğrendikten sonraki günler ovulasyon testi yapmaya devam ettim
Kanda hcg 68 çıktıktan sonraki günler sırasıyla şöyle çıktı ovulasyon testlerim (üstteki en eski sonrakiler birer gün sonra)
Ama gebeliği öğrendiğim gün silikti
Eki Görüntüle 2124388
ben battan 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktıbata kaç gün kala yaptın
ben battan 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı
battan 7 gün sonra idrar testi pozitif çıktı
geç döllenme yani benim
seni yanıltmasın benim durumum.
lh yükselmesi de ancak battan 9-10 gün sonra oldu bende.