Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün gece yaptığım test çift çizgimi acil yardım ???
492C430E-D6F9-4D26-A9B7-DFE5C95ECEFE.jpeg

Kızlar merhaba benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?yardım edermisiniz

Kızlar merhaba benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?yardım edermisiniz
anovulasyon diye bişey varmış
yine de adet olunabiliyor ama çatlamadan kalıyor yumurta
bi araştır istersen
neden böyle olduğunu düşündün?

anovulasyon diye bişey varmış
yine de adet olunabiliyor ama çatlamadan kalıyor yumurta
bi araştır istersen
neden böyle olduğunu düşündün?
Araştırdım canım onuda az geliyomuş uzun sürüyormuş böyle şeyler bunların hiç birş yok bende.normal adet oluyorum

Benim 14. Gün yumurtlama oldu 24. Gün sol tarafımda adet ağrısı benzeri ama biraz farklı şiddetli bi batma olmuştu ilk agri m o zamandı sonra şiddetlenerek bel ağrısıyla birlikte devam etti şuan bile arada oluyor bat a 6 kala falanda başlayabilir
Evet ben üşüttüğüm için bu ağrılar oluyor sanırım bakalım görücez.. benimde 6 mart yumurtlama günüydü cuma günü 10 gün geçmil olacak o zaman test düşünüyorum erken gebelik

kızlar günaydın. acaba kanda ne kıadar merken belli olur gebelik. öyle sabırsızımki. daha çift çizgiyi göreli 5 gün oldu. bata 10 11 gün var ama kandan bakayım diyorum :KK70: ne dersiniz

X