Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 çift çizgi cnm 14 çatlamış sanırım silikleşmiş çünküKızlar dün gece yaptığım test çift çizgimi acil yardım ??? Eki Görüntüle 2123537
Hangi zamanları değerlendirmem gerekirdi peki ?13 çift çizgi cnm 14 çatlamış sanırım silikleşmiş çünkü
dün ve bugünHangi zamanları değerlendirmem gerekirdi peki ?
anovulasyon diye bişey varmışKızlar merhaba benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?yardım edermisiniz
Evet canım köyü gibi ama bozulmuş çok idrar damlatmissi n bide ilk 5 dakika çektiğin fotoyu at böyle yanlış olurKızlar dün gece yaptığım test çift çizgimi acil yardım ??? Eki Görüntüle 2123537
Araştırdım canım onuda az geliyomuş uzun sürüyormuş böyle şeyler bunların hiç birş yok bende.normal adet oluyorumanovulasyon diye bişey varmış
yine de adet olunabiliyor ama çatlamadan kalıyor yumurta
bi araştır istersen
neden böyle olduğunu düşündün?
anovulasyon diye bişey varmış
yine de adet olunabiliyor ama çatlamadan kalıyor yumurta
bi araştır istersen
neden böyle olduğunu düşündün?[/QUOT
CANIM naptin yaptirdinmi bugun kan testini merak ediyorum aeni
Okeanos yaptırdımCanim naptin yaptir
Araştırdım canım onuda az geliyomuş uzun sürüyormuş böyle şeyler bunların hiç birş yok bende.normal adet oluyorum
Valim ciddi ciddi var bebis ya dis gebelikte bole sonic cokarmiki cikmaz heraldeOkeanos yaptırdım
7843 çıktı
Tam 1 hafta önce 259 du
dış gebelik belirtilerinde hcg nin az ve düzensiz artması görünüyor.Valim ciddi ciddi var bebis ya dis gebelikte bole sonic cokarmiki cikmaz heralde
Tamam canım seni haberdar ederim inşallah güzel sonuç olur sana bana hepimizeBncede öyle ama ozamb erken gebelik testi al diğerlerinde çıkmys blir
Evet ben üşüttüğüm için bu ağrılar oluyor sanırım bakalım görücez.. benimde 6 mart yumurtlama günüydü cuma günü 10 gün geçmil olacak o zaman test düşünüyorum erken gebelikBenim 14. Gün yumurtlama oldu 24. Gün sol tarafımda adet ağrısı benzeri ama biraz farklı şiddetli bi batma olmuştu ilk agri m o zamandı sonra şiddetlenerek bel ağrısıyla birlikte devam etti şuan bile arada oluyor bat a 6 kala falanda başlayabilir
Hadi bakalim cuma gunu doktorunada git ozaman sevinecegim guzel haberlerle gel bize canm benmdış gebelik belirtilerinde hcg nin az ve düzensiz artması görünüyor.
bu yüzden biraz rahatladım.
Canım çok sevindim inşallah bişeycik olmaz gelişmelere beni de etiketledış gebelik belirtilerinde hcg nin az ve düzensiz artması görünüyor.
bu yüzden biraz rahatladım.
Hadi bakalim cuma gunu doktorunada git ozaman sevinecegim guzel haberlerle gel bize canm benm
Canım çok sevindim inşallah bişeycik olmaz gelişmelere beni de etiketle