Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın. acaba kanda ne kıadar merken belli olur gebelik. öyle sabırsızımki. daha çift çizgiyi göreli 5 gün oldu. bata 10 11 gün var ama kandan bakayım diyorum :KK70: ne dersiniz
Canm bat a 2 gün kala falan yaptır kan testini ve canm idrar testinide tekrar yenile o aralar

Canm bat a 2 gün kala falan yaptır kan testini ve canm idrar testinide tekrar yenile o aralar

internetten araştırdım biraz tuttuysa hemen belli olur yazıyor :) sanırım psikoloji bozulmasın diye batı bekle diyorlar. ben haftasonunu zor ederim yada edemem ama batı asla bekleyemem :)

Hahahah süpersin canm ya o zaman şansını dene :-)

çalışmaya ilk başladıgımda en az 3 defa kan testi yapmışımdır çıkmamıştı. 2 ayda tuttu ama onda 1 hafta kala öğrenmiştimm küçük bir değerle :) sonra yine değer artıyormu yaptırmıştım :KK70:

kızlar günaydın. acaba kanda ne kıadar merken belli olur gebelik. öyle sabırsızımki. daha çift çizgiyi göreli 5 gün oldu. bata 10 11 gün var ama kandan bakayım diyorum :KK70: ne dersiniz

çıkmaz
en azından 8-9 gün bekle
hem kanda 12 gibi bi değer çıktı mesela bu defa her 2 günde bir arttı mı diye endişe edeceksin
en güzeli adet tarihini beklemek ama sen bilirsin
insan sabırsız oluyor

Tamam kızlar yarın haber veririm mutlaka :)
gzdy gzdy durumun ne
Doktora cumartesi gidiyodun di mi?
Canım bende durumlar karışık.Test yapıyorum bakıyorum o an sanki bir karartı var gibi oluyor.Sabah yaptığıma akşam bakınca resmen 2.çizgi görünüyor.Ama kendimi de umutlandırmak istemiyorum.Cumartesi belli olur nasılsa.

Canım bende durumlar karışık.Test yapıyorum bakıyorum o an sanki bir karartı var gibi oluyor.Sabah yaptığıma akşam bakınca resmen 2.çizgi görünüyor.Ama kendimi de umutlandırmak istemiyorum.Cumartesi belli olur nasılsa.

ben de seni çok merak ediyorum ya

Evet ben üşüttüğüm için bu ağrılar oluyor sanırım bakalım görücez.. benimde 6 mart yumurtlama günüydü cuma günü 10 gün geçmil olacak o zaman test düşünüyorum erken gebelik
10. Günde erkan gebelik çıkar varsa canım

Kızlar yumurtlama gününde sizde hiç pubik kemiğinde ağrı oluyor mu? Ben takvimi şaşırdım biraz sat 25 şubat kış dönemi 25 günde adet oluyorum buna göre 21-22 Mart'ta adet olmam lazım. Pazartesi sporda iken yürüyüş sonrası ağrı gün boyu sürdü ama kasık kas ağrısı gibi değil bildiğiniz pubik kemiği ağrısıydı

Artış sanki anlamlı gibi değil mi? Başka bir doktora daha göründün mü? Umarım dış gebelik değildir
bana da anlamlı geliyor
her 30 saatte 2 ye katlanmış değerim
yarın başka doktora randevum var
umarım öyle bir şey değildir.

tanıya da düşük riski yazmış.

bat 25 mart son 10 gün zerre belirti yok kızlar reglim 25 şubattı-1 martta temizlendim.3-4-6-8-10 ve 13 martı değerlendirdik.Tükendim sanırım artık

Kızlar yumurtlama gününde sizde hiç pubik kemiğinde ağrı oluyor mu? Ben takvimi şaşırdım biraz sat 25 şubat kış dönemi 25 günde adet oluyorum buna göre 21-22 Mart'ta adet olmam lazım. Pazartesi sporda iken yürüyüş sonrası ağrı gün boyu sürdü ama kasık kas ağrısı gibi değil bildiğiniz pubik kemiği ağrısıydı

bupik kemiği nedir bilmiyorum ama bende ilk dogumumdan sonra yumurtalamzamanı bel agsrısı oluşuyor. yumurtlama geçti şuan yine agrımaya başladı. inşallah ikinci gebeliğim bel agrısı içinde geçmez :KK43: ilkinde hiç ağrım yoktu

10. Günde erkan gebelik çıkar varsa canım
Canım nasılsın? Sana bişey sorucam..kısaca şunu söylüyüm yarın yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmiş olacak batımda 20 si.. dün bugün iş yapıyorum misafirim gelecek ama kasıklarımda inanılmaz ağrı oldu nasıl anlatayım bilemedim normal rutin işler aslında ama süpürgeyle bile zorlandım sence ne düşünmeliyim :110:

Canım nasılsın? Sana bişey sorucam..kısaca şunu söylüyüm yarın yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmiş olacak batımda 20 si.. dün bugün iş yapıyorum misafirim gelecek ama kasıklarımda inanılmaz ağrı oldu nasıl anlatayım bilemedim normal rutin işler aslında ama süpürgeyle bile zorlandım sence ne düşünmeliyim :110:
Erken gebelik testin yada ovulasyon testin varsa yap paylaş bakalım varsa az çok belli olur ağrı oluyor eve ama tek taraflı oluyor daha çok yayılıyor sanki bi tarafında kazı çalışması varmış oyuyorlar mis gibi bi ağrı kasıklarda oluyor rutin işini etkileyecek siddettede oluyor daha önce adet öncesi böyle olmadıysan şüphelenebilirsin tabiki ama karın ağrısının birden çok nedenide olabilir sadece gebeligede bağlamamak lazim

Erken gebelik testin yada ovulasyon testin varsa yap paylaş bakalım varsa az çok belli olur ağrı oluyor eve ama tek taraflı oluyor daha çok yayılıyor sanki bi tarafında kazı çalışması varmış oyuyorlar mis gibi bi ağrı kasıklarda oluyor rutin işini etkileyecek siddettede oluyor daha önce adet öncesi böyle olmadıysan şüphelenebilirsin tabiki ama karın ağrısının birden çok nedenide olabilir sadece gebeligede bağlamamak lazim
Yapayım canım sana atarım foto.. adet ağrım aslında bundan daha farklı ama bilemedim işte bacaklarıma falan vurdu ağrı inşallah gebeliğe işarettir :)

image.jpg
Evet canım köyü olması gerekiyor at bakalım nasilmis
Böyle canım

X