Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım tabi Allah tüm isteyenlere versin.. benim 5 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum inşallah ben araları çok olmasın diye acele ediyorum tabi Allah bilir bide ona hamile kaldığım zaman hiç böyle ovu testi erken gebelik testi bilmiyorudum adetim geçti öğrenmiştim bazen bilmemekte daha iyi :p Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :anne:
Ne güzel allah bağışlasın bencede öyle daha iyi böyle hep stres yapıyoruz hic iyi olmuyor

Evet canim

Ben baktim canim cin takvimine gore erkek gosterior acikcasi bende ole hissediorum ama nasip bakalim daha cinsiyeti ogrenmeye cok haftalar var henuz 5+5 siz
Canım bende daha 9 haftalık çin takvimi erkek gösteriyor bu sene erkek senesi diyor herkes

Biraz erken değil mi kan testi için? Daha döllenme olsa bile 4-5 günlük olduğundan yerleşme olmadığı için hcg çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben gebeliği öğrendikten sonraki günler ovulasyon testi yapmaya devam ettim
Kanda hcg 68 çıktıktan sonraki günler sırasıyla şöyle çıktı ovulasyon testlerim (üstteki en eski sonrakiler birer gün sonra)

Ama gebeliği öğrendiğim gün silikti

Eki Görüntüle 2124388
Canım ya bişey sorucam? Yumurtlama takip ettin anladığım kadarıyla adetin kaçıncı günü yumurtladın? Yumurtlamadan kaçgün sonra idrarda pozitifi yakaladın? Belki çok kez cevap vermişsindir hakkını helal et :KK39:

Canım ya bişey sorucam? Yumurtlama takip ettin anladığım kadarıyla adetin kaçıncı günü yumurtladın? Yumurtlamadan kaçgün sonra idrarda pozitifi yakaladın? Belki çok kez cevap vermişsindir hakkını helal et :KK39:

Canım ben sanırım o işi çok beceremedim :KK70:
Son adetin başlangıcından 18. Gün sonra ben çift çizgi gördüm ovulasyonda. Sonra daha da yapmadım ne de olsa yumurtladım diye.
Ama muhtemelen 25. -27. Günler arası döllendi benim yani neredeyse diğer adetimin başlayacağı zaman

Yumurtlamanın 20 şubat gibi olduğunu düşünüyorum
1 martta negatifti gebelik testi
4 martta silik bir pozitif çıktı
12. Gün falan geçmiştir diye düşünüyorum

Canım ben sanırım o işi çok beceremedim :KK70:
Son adetin başlangıcından 18. Gün sonra ben çift çizgi gördüm ovulasyonda. Sonra daha da yapmadım ne de olsa yumurtladım diye.
Ama muhtemelen 25. -27. Günler arası döllendi benim yani neredeyse diğer adetimin başlayacağı zaman

Yumurtlamanın 20 şubat gibi olduğunu düşünüyorum
1 martta negatifti gebelik testi
4 martta silik bir pozitif çıktı
12. Gün falan geçmiştir diye düşünüyorum
Anladım canım bende tam 20. Gün pozitif yakaladım ertesi gün silikleşmeye başladı yapmayı bıraktım bugünde yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti senden yola çıkarak 12 gün geçince test yapabilirim :) çok sağol

Anladım canım bende tam 20. Gün pozitif yakaladım ertesi gün silikleşmeye başladı yapmayı bıraktım bugünde yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti senden yola çıkarak 12 gün geçince test yapabilirim :) çok sağol
İnşllah gönlüne göre olur :)
Freely marka test ile öğrendim
Resmen pazarlamacısı gibi her yere yazıyorum ama bulursan onunla yap
Gece idrarı ile çıktı benim

Okeanos_p Okeanos_p
gzdy gzdy
Ve diğer soran tüm arkadaşlar :)
Doktordan geldim
Gayet rahmin içine yerleşmiş 1 adet kese varMış
İçinde yolk kesesi de
Haftaya kalp atışı duymayı bekliyoruz hiçbir sorun görünmüyor dedi
Burada sizin başınızı çok ağrıttım
Hepinize teşekkür ederim :)
İçim rahat ve mutluyum :KK66:
Çok sevindim umarım her şey yolunda olur sağlıkla kucağına da alırsın. Ne baş ağrısı estağfurullh. Böyle güzel haberler almak herkese iyi geliyordur eminim

Okeanos_p Okeanos_p
gzdy gzdy
Doktordan geldim
İçinde yolk kesesi de
Canim cok sevindim ben sana demistim Allah kucagimiza almayida nasip etsin simdilik kacinci gunundeymissin

İnşllah gönlüne göre olur :)
Freely marka test ile öğrendim
Resmen pazarlamacısı gibi her yere yazıyorum ama bulursan onunla yap
Gece idrarı ile çıktı benim
Aaa iyi oldu bunu öğrendiğim bakayım bulurum inşallah faydalı bilgi bunlar her yere yaZmak lazım zaten :KK66:

Onu kalp atışını gördüğünde bebeği ölçerek net olarak söyleyeceğim ama 5 hafta 2-3 ya da 4 gün olabilir dedi
Ayyyy cok guzel ikimizinkide 1 yada 2 gun arayla benim doktorum 7. Haftada gel kalp atisini dinleyelim dedi bu pazartesi degil bidaki pazartesi tam 7 olcak ozaman gidicem tatlim

Okeanos_p Okeanos_p
gzdy gzdy
Doktordan geldim
İçinde yolk kesesi de
Canım benim çok çok mutlu oldum.Ben zaten sorun olmadığından emindim :KK66: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh=)

X