Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç bir belirti yok o yüzden düşünmüyorm sence düşünmelimiym bi belirti olmadığı için cnm ümitszmde yoğundm takip edemedim. Cnm normalde adet döneminde böyle belirtiler olur muydu

Aynen ben de böyle düşünüyorum
Yarın hcg baktırıcam sonra da başka doktora gidicem
Merhaba cnm TKİP edemedm seni bna kısa özet geçer misn en son adetini 7 gün geçmişti cnm testlerin negayifti noldu şimdi hmile misn merak ediyorum seni güzel haberler ver cnm bna bzr

Kızlar bişey sorucam benim bat 20 mart bugünü saymazsak 6 gün var yumurtlama tarihimin üzerindende 7 gün geçti.. erken gebelik testi ne zaman sağlıklı sonuç verir?
Çok birşey fark etmiyor canım döllenme ve tutunma olduysa 4 kala ogrenirsin

Canım hiç bir belirti yok o yüzden düşünmüyorm sence düşünmelimiym bi belirti olmadığı için cnm ümitszmde yoğundm takip edemedim. Cnm normalde adet döneminde böyle belirtiler olur muydu
Ben birazda üşüttüm ondan ağrılarım fazla adet dönemlerimde de olurdu yani o yüzden sende umudunu kaybetme yumurtlama gününü yakaladın değil mi? İnşallah kavuşuruz bebişlere

Çok birşey fark etmiyor canım döllenme ve tutunma olduysa 4 kala ogrenirsin
Yani yarın yapsam öğrenebilirim ama korkuyorum seninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır istiyordun? Yumurtalama günü hesapladın mı?

Yani yarın yapsam öğrenebilirim ama korkuyorum seninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır istiyordun? Yumurtalama günü hesapladın mı?
Biraz daha bekle canım erken öğrenmek iyi değil bat günü yap daha çok stres yaparsın değerin düşük çıkar yukselecekmi diye en azından bat a 2 kalaya kadar bekle benim 10. Ayımdı uzun süredir ovulasyon testi kullanıyordum bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptirmistim progesteron baktırmak için yumurta catliyor mu diye hamile kaldım sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Evet bakalım bekleyelim diyoruz eşimde acele etme diyor hayırlı sonuçlansın inşallah..inşallah seninde doğunca bebişinle resimlerini görürüz

Ben birazda üşüttüm ondan ağrılarım fazla adet dönemlerimde de olurdu yani o yüzden sende umudunu kaybetme yumurtlama gününü yakaladın değil mi? İnşallah kavuşuruz bebişlere
Adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyor canım ayırması güç

Sende cnm haber et bna :) sen testi yaptıracak gibisin :)
Ya bilemiyorum ki canım cuma günü yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçmil oluyor o zaman artıyormuş hormon en azından cumaya kadar beklicem adetimede 4 gün kalmış olacak sabredersem :)

Ya bilemiyorum ki canım cuma günü yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçmil oluyor o zaman artıyormuş hormon en azından cumaya kadar beklicem adetimede 4 gün kalmış olacak sabredersem :)
Sabret ozaman Cnm kan testi olarak mı yptırmyı dşünyırsn cnm

Evet aslında aynı ama biraz erken değil mi?
Benim 14. Gün yumurtlama oldu 24. Gün sol tarafımda adet ağrısı benzeri ama biraz farklı şiddetli bi batma olmuştu ilk agri m o zamandı sonra şiddetlenerek bel ağrısıyla birlikte devam etti şuan bile arada oluyor bat a 6 kala falanda başlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…