- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
Bende seni görünce yazıyim dedimYok cnm bnm başka arkadaşlara sorayım dedm belirti fln var mı dye :)
Canım hiç bir belirti yok o yüzden düşünmüyorm sence düşünmelimiym bi belirti olmadığı için cnm ümitszmde yoğundm takip edemedim. Cnm normalde adet döneminde böyle belirtiler olur muyduSafimuu bende seni merak ediyordum bakıyorum ama göremiyordum.. benimde 20 mart..bende acayip kasık ve bel ağrısı var hamilelik düşünmesem adet olacağım derim sürekli uzanıyorum..bide suratımı sivilce bastı ergenlikte bile olmazdı hayırlısı bakalım erken gebelik testi düşünüyor musun?
:) grubu takip edemyordm bu ara yoğundum sadece seni TKİP ediyordumBende seni görünce yazıyim dedim
Merhaba cnm TKİP edemedm seni bna kısa özet geçer misnAynen ben de böyle düşünüyorum
Yarın hcg baktırıcam sonra da başka doktora gidicem
Çok birşey fark etmiyor canım döllenme ve tutunma olduysa 4 kala ogrenirsinKızlar bişey sorucam benim bat 20 mart bugünü saymazsak 6 gün var yumurtlama tarihimin üzerindende 7 gün geçti.. erken gebelik testi ne zaman sağlıklı sonuç verir?
Ben birazda üşüttüm ondan ağrılarım fazla adet dönemlerimde de olurdu yani o yüzden sende umudunu kaybetme yumurtlama gününü yakaladın değil mi? İnşallah kavuşuruz bebişlereCanım hiç bir belirti yok o yüzden düşünmüyorm sence düşünmelimiym bi belirti olmadığı için cnm ümitszmde yoğundm takip edemedim. Cnm normalde adet döneminde böyle belirtiler olur muydu
Yani yarın yapsam öğrenebilirim ama korkuyorumÇok birşey fark etmiyor canım döllenme ve tutunma olduysa 4 kala ogrenirsin
İnşallah cnm bnm tuturduk gibi amaBen birazda üşüttüm ondan ağrılarım fazla adet dönemlerimde de olurdu yani o yüzden sende umudunu kaybetme yumurtlama gününü yakaladın değil mi? İnşallah kavuşuruz bebişlere
Biraz daha bekle canım erken öğrenmek iyi değil bat günü yap daha çok stres yaparsın değerin düşük çıkar yukselecekmi diye en azından bat a 2 kalaya kadar bekle benim 10. Ayımdı uzun süredir ovulasyon testi kullanıyordum bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptirmistim progesteron baktırmak için yumurta catliyor mu diye hamile kaldım sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahYani yarın yapsam öğrenebilirim ama korkuyorumseninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır istiyordun? Yumurtalama günü hesapladın mı?
İnşallah inşallah bana haber vermeyi unutmaİnşallah cnm bnm tuturduk gibi ama
Evet bakalım bekleyelim diyoruz eşimde acele etme diyor hayırlı sonuçlansın inşallah..inşallah seninde doğunca bebişinle resimlerini görürüzBiraz daha bekle canım erken öğrenmek iyi değil bat günü yap daha çok stres yaparsın değerin düşük çıkar yukselecekmi diye en azından bat a 2 kalaya kadar bekle benim 10. Ayımdı uzun süredir ovulasyon testi kullanıyordum bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptirmistim progesteron baktırmak için yumurta catliyor mu diye hamile kaldım sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Amin inşallah canım benimEvet bakalım bekleyelim diyoruz eşimde acele etme diyor hayırlı sonuçlansın inşallah..inşallah seninde doğunca bebişinle resimlerini görürüz
Adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyor canım ayırması güçBen birazda üşüttüm ondan ağrılarım fazla adet dönemlerimde de olurdu yani o yüzden sende umudunu kaybetme yumurtlama gününü yakaladın değil mi? İnşallah kavuşuruz bebişlere
Evet aslında aynı ama biraz erken değil mi?Adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyor canım ayırması güç
Ya bilemiyorum ki canım cuma günü yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçmil oluyor o zaman artıyormuş hormon en azından cumaya kadar beklicem adetimede 4 gün kalmış olacak sabredersem :)Sende cnm haber et bna :) sen testi yaptıracak gibisin :)
Sabret ozaman Cnm kan testi olarak mı yptırmyı dşünyırsn cnmYa bilemiyorum ki canım cuma günü yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçmil oluyor o zaman artıyormuş hormon en azından cumaya kadar beklicem adetimede 4 gün kalmış olacak sabredersem :)
Yok canım idrarda çıkarsa kan yaptırırım ilk kan düşünmedim ama sence?Sabret ozaman Cnm kan testi olarak mı yptırmyı dşünyırsn cnm
Benim 14. Gün yumurtlama oldu 24. Gün sol tarafımda adet ağrısı benzeri ama biraz farklı şiddetli bi batma olmuştu ilk agri m o zamandı sonra şiddetlenerek bel ağrısıyla birlikte devam etti şuan bile arada oluyor bat a 6 kala falanda başlayabilirEvet aslında aynı ama biraz erken değil mi?