Kesinlikle baska doktoradaha gozuk canim kese rahimde gozukmedimi yani ben anlamadimki dis gebelikte kese gozukmuyor die biliorum ben keseyi gorduyse zaten bebek vardr die biliormGittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
Kesenin çok küçük ve kanama alanı olduğunu söyledi
İğne ve ilaç kullanıcam
2 hafta sonra belli olucakmış kesin olarak
Ama ben başka bir doktora daha gideceğim
Geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.
Beta hcg takibi de yapılacak mı bu sürede?
Aaaaa canım inş olumlu şeyler olur aksilikler düzelir
Kanında pıhtılaşma var mıydı ? Ankara’da pıhtılaşmasidan anlayan doktor bul çukurambarda sevgi hanım var soy ismi aklıma gelmedi şimdi. Şifa diliyorum
Canm çok geçmiş olsun kesinlikle başka Dr ada gitmen iyi olur
Kesinlikle baska doktoradaha gozuk canim kese rahimde gozukmedimi yani ben anlamadimki dis gebelikte kese gozukmuyor die biliorum ben keseyi gorduyse zaten bebek vardr die biliorm
Ben 15 martMerhaba hanımlar batım 18 mart bna ykın olan var mı herhangi bir belirtisi olan var mı
Herhangi bir belirtin var mı cnm testn negatif amaBen 15 martbelirtiler aynı adet belirtileri gibi bel ve kasık ağrısı, göğüs ağrısı,karın şişliği yaklaşık 10 gündür, akıntı var dün normal test yaptım koca bir tek çizgi
Adet olmayı bekliyorum canm şu an.sende var mı belirti?Herhangi bir belirtin var mı cnm testn negatif ama
Ozaman kesin vardir tatlim baska doktorada gec olmadan hemen git bu sefer herseyi sor doktorunaÇok sağol
Kan tahlili yaptırdım hcg istememiş bile doktor
Cuma başka doktora gideceğim
Pıhtılaşma testi de istedi
Onu yaptırınca eğer varsa iğneye başlarız dedi
Ama yaptırsam mı bilemedim
Çok sağol, Zaten doktordan memnun kalmadım gidicem başka doktora
İyice kafam karışık
Kese gördüğünü söyledi
Ultrasonda bana da gösterdi
Rahim dışında da demedi
Ben de anlamadım ki
Yok cnm bnm başka arkadaşlara sorayım dedm belirti fln var mı dye :)Adet olmayı bekliyorum canm şu an.sende var mı belirti?
O
Ozaman kesin vardir tatlim baska doktorada gec olmadan hemen git bu sefer herseyi sor doktoruna
Çok şükür. Kaçmış değerin ?
Merhaba. Bekledikçe renk değişimi oluyor. Dün trhli bi parçacık daha koyu ama asıl önemli olan ilk yaptığınız an koyuluk nasıldı? Her ikisi de birbirine yakın koyulukta mıydı? Kaçırdım diye panik olmayın . Çalışmaya devam. Doktorum bat 21-22 . Güne kadar gün aşırı ilişki demişti. Yumurta belki de henüz çatlamadıKızlar dünkü testlerim daha koyu sanki saatleri farklı ondan mı yoksa kaçırmış olabilir miyim??Eki Görüntüle 2123299
Hadi hayirlisi canim uzulme kese gozuktuyse dis gebeliktr die bise duymadim ben hic.. nasil bir doktorduki anlamadim onu zaten dis gebelik olsa seni neden 2 hafta bekletsinki degilmiCuma gidicem okeanos sağol :)
Bakalım hayırlısı artık
Şu an sadece bekliycem elimden başka şey gelmiyor
Safimuu bende seni merak ediyordum bakıyorum ama göremiyordum.. benimde 20 mart..bende acayip kasık ve bel ağrısı var hamilelik düşünmesem adet olacağım derim sürekli uzanıyorum..bide suratımı sivilce bastı ergenlikte bile olmazdı hayırlısı bakalım erken gebelik testi düşünüyor musun?Merhaba hanımlar batım 18 mart bna ykın olan var mı herhangi bir belirtisi olan var mı
Ooo maşallah:)On bin di canim
Adetine 3 gun kala canimKızlar bişey sorucam benim bat 20 mart bugünü saymazsak 6 gün var yumurtlama tarihimin üzerindende 7 gün geçti.. erken gebelik testi ne zaman sağlıklı sonuç verir?
Anladım canım sağolasın :)Adetine 3 gun kala canim
Eğer dış gebelik gibi bir şüphesi varsa iki hafta sonra gel demesi çok saçma geldi. Çünkü dış gebelik tehlikeli bir şey ( böyle diyerek seni panik etmek istemem), zamanında müdahale önemlidir. Hatta bildiğim kadarıyla beta hcg değeri gözlenir logaritmik artış oluyor mu diye. Kesinlikle başka bir doktora daha görünmelisin.Çok sağol
Kan tahlili yaptırdım hcg istememiş bile doktor
Cuma başka doktora gideceğim
Pıhtılaşma testi de istedi
Onu yaptırınca eğer varsa iğneye başlarız dedi
Ama yaptırsam mı bilemedim
Çok sağol, Zaten doktordan memnun kalmadım gidicem başka doktora
İyice kafam karışık
Kese gördüğünü söyledi
Ultrasonda bana da gösterdi
Rahim dışında da demedi
Ben de anlamadım ki
Aynen ben de böyle düşünüyorumEğer dış gebelik gibi bir şüphesi varsa iki hafta sonra gel demesi çok saçma geldi. Çünkü dış gebelik tehlikeli bir şey ( böyle diyerek seni panik etmek istemem), zamanında müdahale önemlidir. Hatta bildiğim kadarıyla beta hcg değeri gözlenir logaritmik artış oluyor mu diye. Kesinlikle başka bir doktora daha görünmelisin.