Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu da Yeni öğrendim canım iyi geliyormuş. Ama ben çakşır suyunu deniycem o daha etkiliymiş. İkisini bir yapsam bişey olur mu sence ?
Onu bilmiyorum cnm ben bide her aksam findik fistik kabak cekirdegi yediriyorum yeniden tahlil yapildi 150 milyon sperm olusmus yuzde kirki haretli dedi doktor

Canim bu kadar kişiyiz.yok mu ben kendimi hamile hissediyorum diyen.benle naz hissetmistik.
Hadi bakalım kimler kendini hamile hissediyor görelim.
Ben hissediyordum taa ki incir kürünün yumurtalık sancısı yapabildiğini öğrenene kadar :KK70:
En belirgin belirti o gibi geliyordu çünkü.

Bilmiyorum cnm sonucu vermedi bilgisayardan bakip soyledi yuzde kirki hareketli dedi ilaca gerek yok dedi
Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra :KK70:

Anladim bence acele etme bak bana ne kadar sakinim ama ornek al beni :-) ahahhaaa kiz bekle iste batimiz ayni ne guzel ayni anda yapariz testi tabi adet gelmezse benim
Mesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.
Annaaam sen hiç heyecanlı değil misin yoksa
Ben var ya bugun yerimde oturamadım

Anladim bence acele etme bak bana ne kadar sakinim ama ornek al beni :-) ahahhaaa kiz bekle iste batimiz ayni ne guzel ayni anda yapariz testi tabi adet gelmezse benim
Mesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.
Annaaam
Yaa of kızlar ne öğrendim. Ben ilk defa bu ay bu kadar geç yumurtladım. İncir kürü yaptığım için birden fazla yumurtladım demiştim. Birden fazla yumurta olunca hepsi birden gelişmeye çalışıyormuş. Haliyle çatlayacak boyuta geç geliyorlarmış. Bende ayın 17sinde ara verdim küre 4 gün sonra çatlayacak boyuta gelmiş demek ki 21inde yumurtam çatladı, bilsem daha önce ara verirdim. Doktorlar incir kürünü yumurtlama zamanına kadar yapın devam etmeyin diyormuş. Off yaa ben de bunu çok geç öğrendim. Boşa adet düzenimi bozdum :kızgın:

Siz siz olun iyice araştırmadan yapmayın bişey. :KK43:
AA hadi ya. Üzülme canım vardır bunda da bi hayr

Kizlar benim de gecen ay ki belirtilere gore bu ay hic yok denecek gibi devam ediyor hafif agrilar var ama adet agrilarinada benzetiyorum inşallah adet ağrısı değildir yaa

Ben hissediyordum taa ki incir kürünün yumurtalık sancısı yapabildiğini öğrenene kadar :KK70:
En belirgin belirti o gibi geliyordu çünkü.
Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.

Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra :KK70:
Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.

Yok valla eşim geldi beni almaya sonra çıktık ama yetişemedik eczaneler kapandı nöbetçi de aksi gibi tanıdık :KK70:
Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.:KK55:

X