Ay inşallah canımDündü canım ama yumurtlamam geç olduğu için adetim gecikecek. Ocağın 5i gibi olurum anca. İnşallah olmam tabi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canımDündü canım ama yumurtlamam geç olduğu için adetim gecikecek. Ocağın 5i gibi olurum anca. İnşallah olmam tabi :)
Onu bilmiyorum cnm ben bide her aksam findik fistik kabak cekirdegi yediriyorum yeniden tahlil yapildi 150 milyon sperm olusmus yuzde kirki haretli dedi doktorOnu da Yeni öğrendim canım iyi geliyormuş. Ama ben çakşır suyunu deniycem o daha etkiliymiş. İkisini bir yapsam bişey olur mu sence ?
Ooo süpermiş. İleri hız kaç olmuş?Onu bilmiyorum cnm ben bide her aksam findik fistik kabak cekirdegi yediriyorum yeniden tahlil yapildi 150 milyon sperm olusmus yuzde kirki haretli dedi doktor
Benimde aynı şekilde iki gün koyuydu bugün silik birazcanım benim de dün ve önceki gün koyuydu bugün silikleşmiş çatladılar galiba bizim yumurtlalar :)
Dur dur aklına sokma yine, bugünü zor atlattı :)naz2018 canım ne yaptın?test aldın mı?
Aslında haksız da sayilmaz.beklemek çok zor ya.benim bugün 25.günüm saniyordum.24 müş.nasıl üzüldüm anlatamam.Dur dur aklına sokma yine, bugünü zor atlattı :)
Anlıyorum. Günler geçmek bilmiyor ki.Aslında haksız da sayilmaz.beklemek çok zor ya.benim bugün 25.günüm saniyordum.24 müş.nasıl üzüldüm anlatamam.
Canim bu kadar kişiyiz.yok mu ben kendimi hamile hissediyorum diyen.benle naz hissetmistik.Anlıyorum. Günler geçmek bilmiyor ki.
Bilmiyorum cnm sonucu vermedi bilgisayardan bakip soyledi yuzde kirki hareketli dedi ilaca gerek yok dediOoo süpermiş. İleri hız kaç olmuş?
Canım bence gçbu test bugun koyulaşmaz daha bir iki gün var gibiAnammm deme deme bu akşam değerlendiremem yarın sabah test var bu dün akşamın testiydi ya smdi eve gidince olmuşsa off yaaa
Ben hissediyordum taa ki incir kürünün yumurtalık sancısı yapabildiğini öğrenene kadarCanim bu kadar kişiyiz.yok mu ben kendimi hamile hissediyorum diyen.benle naz hissetmistik.
Hadi bakalım kimler kendini hamile hissediyor görelim.
Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.Bilmiyorum cnm sonucu vermedi bilgisayardan bakip soyledi yuzde kirki hareketli dedi ilaca gerek yok dedi
AA hilalcim gerçekten çok özür dilerim görmemişimYok yahu soru sormadim naz2018 e yazdim biseyler oda sagolsun cevap vermedi. Onemli degil canim ilgilendigin icin sagol :)
Mesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.Anladim bence acele etme bak bana ne kadar sakinim ama ornek al beni ahahhaaa kiz bekle iste batimiz ayni ne guzel ayni anda yapariz testi tabi adet gelmezse benim
Mesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.Anladim bence acele etme bak bana ne kadar sakinim ama ornek al beni ahahhaaa kiz bekle iste batimiz ayni ne guzel ayni anda yapariz testi tabi adet gelmezse benim
AA hadi ya. Üzülme canım vardır bunda da bi hayrYaa of kızlar ne öğrendim. Ben ilk defa bu ay bu kadar geç yumurtladım. İncir kürü yaptığım için birden fazla yumurtladım demiştim. Birden fazla yumurta olunca hepsi birden gelişmeye çalışıyormuş. Haliyle çatlayacak boyuta geç geliyorlarmış. Bende ayın 17sinde ara verdim küre 4 gün sonra çatlayacak boyuta gelmiş demek ki 21inde yumurtam çatladı, bilsem daha önce ara verirdim. Doktorlar incir kürünü yumurtlama zamanına kadar yapın devam etmeyin diyormuş. Off yaa ben de bunu çok geç öğrendim. Boşa adet düzenimi bozdum
Siz siz olun iyice araştırmadan yapmayın bişey.
Yok valla eşim geldi beni almaya sonra çıktık ama yetişemedik eczaneler kapandı nöbetçi de aksi gibi tanıdıknaz2018 canım ne yaptın?test aldın mı?
İnşallah canım.AA hadi ya. Üzülme canım vardır bunda da bi hayr
Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.Ben hissediyordum taa ki incir kürünün yumurtalık sancısı yapabildiğini öğrenene kadar
En belirgin belirti o gibi geliyordu çünkü.
Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra
Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.Yok valla eşim geldi beni almaya sonra çıktık ama yetişemedik eczaneler kapandı nöbetçi de aksi gibi tanıdık