- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Hayirli olsun gec dollenme oldu heralde gozun aydin ne zamandir adeti bekliyodun canim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun gec dollenme oldu heralde gozun aydin ne zamandir adeti bekliyodun canim ❤
Ben 15 gün sonra testte çıkan duydum. Yarın kan testini ver asıl o zaman kesin kesin sevinelim. Kalbini bozma pozitif düşün darısı tüm isteyenlerin başınasağolun
size de inşallah en kısa sürede.
yani şaşırdım çünkü ben ovulasyon testlerine göre 11 şubatta yumurtladığımı düşünüyodum.
adet günüm geçince kanda da negatif çıktı (33. gün)
e daha 3 gün önce silik çizgi bile yoktu.
ne kadar geç döllenme olcak nasıl oldu, gerçekten inanması benim için çok zor şu an.
gidip kan veririm yarın
hay allah keşke testi yarın sabah yapsaydım
şimdi evde de yalnızım
kafayı yemezsem iyidir.
heyacanladin ya indan sakin ol yarinda yaptir testini bizede bildir burdan insallah vardir
Kııızzz bu senin mi süper süper süper
Sende bişeyler vardı canım. Belliydi ama kesinleşmeyince insan çok dile getiremiyor. Bu arada markası ne bunun. Ayy valla çok sevindim. Kaçıncı mesaj atışım
Ama olmadin ve bebis seninlebugün 39. gün.
ben 30-32 de adet olurum normalde.
Evet sende hiç bişey yoktu o yüzden hiç ısrar edemiyordum. Bi yap bakalım ne çıkacak merak ettim:)valla şu anda dünyada bi siz bi ben biliyorum
sağol melekannesi haber vericem mutlaka.
ay ne biliyim E Efulimm41
sen bi de beni test sonucu çıkarken görcektin. tek çizgiye odaklanmıştım. hmmm bakalım tek çizgi hadi çöpe atalım diyodum ki kalakaldım.
freely markası
3 gün önce de bundan yapmıştım
silik 2. çizgi bile yoktu.
biliyosun daha öncekilerin rengini bile ters çevirip baktıydım
arkadaşlar kimse benim belirtim yok diye umutsuzluğa kapılmasın. eğer benimki gerçekten pozitif ise buraya günlerce yazdım hiçbir değişiklik, ağrı vs.yok bende. gögüslerim hassas değil, belim de ağrımıyo, akıntım yok, lh de koyu değil
bi lh yapıp geleyim mi
test etmiş oluruz
Ayy var burdaArkadaşlar
Evde son bi test vardı
Az önce yaptım öylesine
Bu ne???
Hemen çıktı 2 dk içinde
Bu ne yaa şok oluyorum şu an
Hamile olmayan birine göre yüksek canım. Lh da yükseliyor belli ki. Kopkoyu olur bi kaç güne.lh yaptım geldim aynı idrarı kullandım damlalıkta kalmıştı resmen çöp karıştırdım iğrençç
yine silik sayılır ama bence bunda da artış var, çünkü benim lhler çok daha silik çıkıyordu. hatta E Efulimm41 bana daha önce lh yap dediğinde bayağı silikti.
Eki Görüntüle 2119161
Hiç olmayan sarı akıntılar var.bir de gün için de başım dönüyor gibi. Kafamda bir ağırlık ve tansiyon düşüyor gibi bir his.sabaha doğru sıcaktan uyanıyorum.ama bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum.Evet canım öyle yap bekle bir kaç gün daha kesin olsun ovulasyonun çok koyu çıkarsa gebelik yaparsın var mi belirtin falan
Ne guzel bir cift cizgi seni buayin mucizesi ilan ediyorum canim.
Dun geldiyse cikmayabilir belki ama sabah yap ilk idrarla at bizde bakalim belki cikar gec dollenme olmustur ben hamile olabilcegini dusunuyorum insallah yanilmam.Acik pembe gelmissti dun bir iki damla sonra gelmedi akintim cok var sabah kalkincami yapayim yiksa gun icinde de olurmu sabahlari yapiyodum genelde gun icindede olur diyolar
Ay canımm yeni gördüm benn niyr olmuyorum niye olmuyorum diyodun bak ayy çok güzel haberr
AynennnNe guzel bir cift cizgi seni buayin mucizesi ilan ediyorum canim.
Yakında belli olur canım hayırlısı olsunHiç olmayan sarı akıntılar var.bir de gün için de başım dönüyor gibi. Kafamda bir ağırlık ve tansiyon düşüyor gibi bir his.sabaha doğru sıcaktan uyanıyorum.ama bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum.
İnşallah canım.şu zamanı bi geçirebilsem bir sıkıntı kalmayacak zatenYakında belli olur canım hayırlısı olsun