Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolun
size de inşallah en kısa sürede.

yani şaşırdım çünkü ben ovulasyon testlerine göre 11 şubatta yumurtladığımı düşünüyodum.
adet günüm geçince kanda da negatif çıktı (33. gün)
e daha 3 gün önce silik çizgi bile yoktu.
ne kadar geç döllenme olcak nasıl oldu, gerçekten inanması benim için çok zor şu an.

gidip kan veririm yarın
hay allah keşke testi yarın sabah yapsaydım
şimdi evde de yalnızım
kafayı yemezsem iyidir.
Ben 15 gün sonra testte çıkan duydum. Yarın kan testini ver asıl o zaman kesin kesin sevinelim. Kalbini bozma pozitif düşün darısı tüm isteyenlerin başına :anneadayı:

heyacanladin ya indan sakin ol yarinda yaptir testini bizede bildir burdan insallah vardir:KK49:

valla şu anda dünyada bi siz bi ben biliyorum :KK70:
sağol melekannesi haber vericem mutlaka.

Kııızzz bu senin mi :-) süper süper süper ❤️❤️❤️

Sende bişeyler vardı canım. Belliydi ama kesinleşmeyince insan çok dile getiremiyor. Bu arada markası ne bunun. Ayy valla çok sevindim. Kaçıncı mesaj atışım :KK70:

ay ne biliyim E Efulimm41
sen bi de beni test sonucu çıkarken görcektin. tek çizgiye odaklanmıştım. hmmm bakalım tek çizgi hadi çöpe atalım diyodum ki kalakaldım.

freely markası
3 gün önce de bundan yapmıştım
silik 2. çizgi bile yoktu.

biliyosun daha öncekilerin rengini bile ters çevirip baktıydım :KK70:

arkadaşlar kimse benim belirtim yok diye umutsuzluğa kapılmasın. eğer benimki gerçekten pozitif ise buraya günlerce yazdım hiçbir değişiklik, ağrı vs.yok bende. gögüslerim hassas değil, belim de ağrımıyo, akıntım yok, lh de koyu değil

bi lh yapıp geleyim mi
test etmiş oluruz :KK70:

valla şu anda dünyada bi siz bi ben biliyorum :KK70:
sağol melekannesi haber vericem mutlaka.

ay ne biliyim E Efulimm41
sen bi de beni test sonucu çıkarken görcektin. tek çizgiye odaklanmıştım. hmmm bakalım tek çizgi hadi çöpe atalım diyodum ki kalakaldım.

freely markası
3 gün önce de bundan yapmıştım
silik 2. çizgi bile yoktu.

biliyosun daha öncekilerin rengini bile ters çevirip baktıydım :KK70:

arkadaşlar kimse benim belirtim yok diye umutsuzluğa kapılmasın. eğer benimki gerçekten pozitif ise buraya günlerce yazdım hiçbir değişiklik, ağrı vs.yok bende. gögüslerim hassas değil, belim de ağrımıyo, akıntım yok, lh de koyu değil

bi lh yapıp geleyim mi
test etmiş oluruz :KK70:
Evet sende hiç bişey yoktu o yüzden hiç ısrar edemiyordum. Bi yap bakalım ne çıkacak merak ettim:)

lh yaptım geldim aynı idrarı kullandım damlalıkta kalmıştı resmen çöp karıştırdım iğrençç :kusmuk:

yine silik sayılır ama bence bunda da artış var, çünkü benim lhler çok daha silik çıkıyordu. hatta E Efulimm41 bana daha önce lh yap dediğinde bayağı silikti.
IMG_0699.JPG

lh yaptım geldim aynı idrarı kullandım damlalıkta kalmıştı resmen çöp karıştırdım iğrençç :kusmuk:

yine silik sayılır ama bence bunda da artış var, çünkü benim lhler çok daha silik çıkıyordu. hatta E Efulimm41 bana daha önce lh yap dediğinde bayağı silikti.
Eki Görüntüle 2119161
Hamile olmayan birine göre yüksek canım. Lh da yükseliyor belli ki. Kopkoyu olur bi kaç güne.

benim şimdi biraz konudan uzaklaşıp ders çalışmam lazım
yarın okulda sunumum var. ve şu an kafam yerinde değil :)
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler, sevgiler arkadaşlar :KK200:
yarın sizi bilgilendiricem sabah kan verdikten sonra:KK25::KK19:

Evet canım öyle yap bekle bir kaç gün daha kesin olsun ovulasyonun çok koyu çıkarsa gebelik yaparsın var mi belirtin falan
Hiç olmayan sarı akıntılar var.bir de gün için de başım dönüyor gibi. Kafamda bir ağırlık ve tansiyon düşüyor gibi bir his.sabaha doğru sıcaktan uyanıyorum.ama bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum.

Acik pembe gelmissti dun bir iki damla sonra gelmedi akintim cok var sabah kalkincami yapayim yiksa gun icinde de olurmu sabahlari yapiyodum genelde gun icindede olur diyolar
Dun geldiyse cikmayabilir belki ama sabah yap ilk idrarla at bizde bakalim belki cikar gec dollenme olmustur ben hamile olabilcegini dusunuyorum insallah yanilmam.

Kızlar bu da benim bugünki ovulasyon testim hala olmadım adet.Kasıklarımda ağrı var hatta dün ped taktım olucam diye hala gelen giden yok S Spizella umut oldu banaa

Eklentiler

• A98AE09C-7648-42AF-9F90-DC8C45DF8F37.jpeg
    A98AE09C-7648-42AF-9F90-DC8C45DF8F37.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 173
Hiç olmayan sarı akıntılar var.bir de gün için de başım dönüyor gibi. Kafamda bir ağırlık ve tansiyon düşüyor gibi bir his.sabaha doğru sıcaktan uyanıyorum.ama bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum.
Yakında belli olur canım hayırlısı olsun

X