Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun insallah darisi bizlerin basina
Ayyy ne bereketli bir ay ne güzel hayırlı olsun
Hayirlisi olsun insallah darisi bizlerin basina
Ayyy ne bereketli bir ay ne güzel hayırlı olsun
En garanti kan testi tabi yarin hemen yaptirin bence emin olmak icin insallah vardirtest yanlış değil midir ya ?
geçen pazartesi kanda çıkmadı.
daha perşembe günü tekrar idrar testi yaptım bişey yoktu.
az önce eşimle konuştuk (şehir dışında) ben çocuk işinden vazgeçtim 5-6 sene sonra yapsak olur mu dedim
sonra gittim son testi yaptım çünkü bu işi rafa kaldırcaktım.
gerçekten aşırı bir şok içindeyim şu an evde kendi kendime kafayı yiyeceğim sanırım.
yine gidip kan vercem yarın :/
bence test yanlış.
benim hiç belirtim falan yok ki
Geç döllenme olmuştur neden negatif düşünüyorsun belirtiler de zaten herkeste hemen başlamıyor ki erken belirti nadir oluyor yarın erkenden git kan ver bence sağlıkla kucağına alırsın inşallahtest yanlış değil midir ya ?
az önce eşimle konuştuk (şehir dışında) ben çocuk işinden vazgeçtim 5-6 sene sonra yapsak olur mu dedim
gerçekten aşırı bir şok içindeyim şu an evde kendi kendime kafayı yiyeceğim sanırım.
bence test yanlış.
Şoktayım şuan adet olmayı beklerken mucize gibi bişey bence çok sevindim canm sabah erkenden test al kan testi falan yaptır hayırlı olsun devamı da olsun inşallahArkadaşlar
Evde son bi test vardı
Az önce yaptım öylesine
Bu ne???
Hemen çıktı 2 dk içinde
Bu ne yaa şok oluyorum şu an
En garanti kan testi tabi yarin hemen yaptirin bence emin olmak icin insallah vardir
Geç döllenme olmuştur neden negatif düşünüyorsun belirtiler de zaten herkeste hemen başlamıyor ki erken belirti nadir oluyor yarın erkenden git kan ver bence sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Stres yapma sakinnn insallah vardir bir ihlamur ic sakinlessağolun
size de inşallah en kısa sürede.
yani şaşırdım çünkü ben ovulasyon testlerine göre 11 şubatta yumurtladığımı düşünüyodum.
adet günüm geçince kanda da negatif çıktı (33. gün)
e daha 3 gün önce silik çizgi bile yoktu.
ne kadar geç döllenme olcak nasıl oldu, gerçekten inanması benim için çok zor şu an.
gidip kan veririm yarın
hay allah keşke testi yarın sabah yapsaydım
şimdi evde de yalnızım
kafayı yemezsem iyidir.
Şoktayım şuan adet olmayı beklerken mucize gibi bişey bence çok sevindim canm sabah erkenden test al kan testi falan yaptır hayırlı olsun devamı da olsun inşallah
Ben bile cok heyacanlandim yarin test yapicam bende ama inan tek cizgi gorucem diye huzursuzum hayirlisi bakalimsağolun
size de inşallah en kısa sürede.
yani şaşırdım çünkü ben ovulasyon testlerine göre 11 şubatta yumurtladığımı düşünüyodum.
adet günüm geçince kanda da negatif çıktı (33. gün)
e daha 3 gün önce silik çizgi bile yoktu.
ne kadar geç döllenme olcak nasıl oldu, gerçekten inanması benim için çok zor şu an.
gidip kan veririm yarın
hay allah keşke testi yarın sabah yapsaydım
şimdi evde de yalnızım
kafayı yemezsem iyidir.
Stres yapma sakinnn insallah vardir bir ihlamur ic sakinles
Ayy sürpriz yumurta ya hayırlı olsun çok sevindimArkadaşlar
Evde son bi test vardı
Az önce yaptım öylesine
Bu ne???
Hemen çıktı 2 dk içinde
Bu ne yaa şok oluyorum şu an
Bisey olmaz korkma varsada ben ogluma hamilemisim antibiyotik icmistim tabu bilmedenevet her gün şuraya yazıyodum bugün de adet olmadım diye.
bana hala testte bozukluk var gibi geliyor yav. bakıp bakıp duruyorum.
geçen hafta (4 gün önce falan) kan testi negatif çıkınca aferin grip ilacı içtim, üstünde hamileler içmesin yazıyodu. bişey olur mu ki?
Ben bile cok heyacanlandim yarin test yapicam bende ama inan tek cizgi gorucem diye huzursuzum hayirlisi bakalim
Ayy sürpriz yumurta ya hayırlı olsun çok sevindim
heyacanladin ya indan sakin ol yarinda yaptir testini bizede bildir burdan insallah vardir:) bi bardak soğuk su içtim valla
içim hala bi acayip ellerim uyuştu durup durup "yok artık" diyorum
Kııızzz bu senin mi süper süper süper
Senin döllenmen baya baya geç oldu o zaman :) yaaa olsun sonu güzel oldu yaa :)evet her gün şuraya yazıyodum bugün de adet olmadım diye.
bana hala testte bozukluk var gibi geliyor yav. bakıp bakıp duruyorum.
geçen hafta (4 gün önce falan) kan testi negatif çıkınca aferin grip ilacı içtim, üstünde hamileler içmesin yazıyodu. bişey olur mu ki?
Sende bişeyler vardı canım. Belliydi ama kesinleşmeyince insan çok dile getiremiyor. Bu arada markası ne bunun. Ayy valla çok sevindim. Kaçıncı mesaj atışımtest yanlış değil midir ya ?
bence test yanlış.