Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
39. Günüme de adet olmadan girdim
:kızgın:

Artık sinir yapıyor herşeye patlıyorum

Limonlu su içmeni öneririm kanı sulandırır adet olacaksan kolay söker ama bebekde varsa ona zarar vermez demiştim ya 44 günde adet oldum diye son 2 gün öyle yapmıştım

S Safimu22 canım nasılsın? Yakalayabildin mi günü? Benimde bugün baya bi kasık ağrım var daha yapmadım testi bakalım ne çıkacak

Canım benimde 3 gün gecikti bugün ama senin tamamen stresten maydonoz suyu denesene bi o getiriyor eğer kanda da negatif çıktıysa tabiki

33. Günde kanda negatifti
Maydonoz suyu daha önce hiç içmedim
2-3 güne başlamazsa içeyim

Limonlu su içmeni öneririm kanı sulandırır adet olacaksan kolay söker ama bebekde varsa ona zarar vermez demiştim ya 44 günde adet oldum diye son 2 gün öyle yapmıştım

Bu da iyiymiş
Suya limon mu sıkayım?
Direkt limonu da yiyebilirim oluyorsa.

Kizlar yardim edin lutfen benim tup bebek tedavisinde negatifi gordumten bir hafta sonra adet olmustum sonraku ay gelmedi bir hafta gecikince dr gittim tarlusal verdi neyse onu kullandim bitti ustunden yirmu gun gecti yok dun acik pembe kanamam oldu azcik goguslerim cok agriyo belim falan dokundummu aciyo tarlusal ictikten sonra gebelik durumu olurmu oluyo diye duymustum birkac kisiden

33. Günde kanda negatifti
Maydonoz suyu daha önce hiç içmedim
2-3 güne başlamazsa içeyim

Bu da iyiymiş
Suya limon mu sıkayım?
Direkt limonu da yiyebilirim oluyorsa.

Ben sabah kalkınca 1 bardak suya sıktım çaya sıktım öyle tükettim

Kizlar yardim edin lutfen benim tup bebek tedavisinde negatifi gordumten bir hafta sonra adet olmustum sonraku ay gelmedi bir hafta gecikince dr gittim tarlusal verdi neyse onu kullandim bitti ustunden yirmu gun gecti yok dun acik pembe kanamam oldu azcik goguslerim cok agriyo belim falan dokundummu aciyo tarlusal ictikten sonra gebelik durumu olurmu oluyo diye duymustum birkac kisiden
Geçmiş olsun canim pek bilgim yok ama şüphe duyuyorsan bir gebelik testi yapmani oneririm eger negatif cikarsa doktora yejrar gidersin.

Haftaya gidicem zatende iki bucuk hafta once yapmistim test yarin yine yapicam bi umut belki vardir akintim da cok var yumurta aki gibi bu arada yerlesme kanamasi nasil yani nee kadar sure olur rengi falan
Geçmiş olsun canim pek bilgim yok ama şüphe duyuyorsan bir gebelik testi yapmani oneririm eger negatif cikarsa doktora yejrar gidersin.
cen

Haftaya gidicem zatende iki bucuk hafta once yapmistim test yarin yine yapicam bi umut belki vardir akintim da cok var yumurta aki gibi bu arada yerlesme kanamasi nasil yani nee kadar sure olur rengi falan

cen
Acik pembemsi oluyor 1 hafta surabilir ama 1 veya 2 damla birsey oluyor canim yarin yapta bakalim testi de atarsin.

Hanımlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı bi belirti olabilirmi :/

Arkadaşlar
Evde son bi test vardı
Az önce yaptım öylesine

Bu ne???
Hemen çıktı 2 dk içinde

Bu ne yaa şok oluyorum şu an

Eklentiler

• IMG_0697.JPG
    IMG_0697.JPG
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
X