Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayırlı bir zamanda yine nasi etsin canım benim. Rabbim yaşarmasın bir daha bu acını sana cennete girmeye vesile kılsın amin

Merhaba arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz bana, adetime 3 gün var
Bu sabah başlayan sağ kasığımda atma hissiyle uyandım ilerleyen saatlerde sancıya dönüştü çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
Göğüslerimde sızlıyor dokununca
Beyaz ve kokusuz akıntım var aşırı denecek kadar
Sizce hamile olabilir miyim
Geçen ocakta klomen tedavisi aldım ve kist oldu sonra kistler geçti doktor şubat ayında dinlen dedi pek aklımda da yoktu ama değerlendirdik yumurtlama günlerini
naz2018

Cani
canim ayni seyler bendede var bu sabah test yaptim 2. Cozgi biraz belirginlesti benmde adetime 2 gun var erken gebelik testi alip bakabilirsin.. insallah guzel haberlerini beklioruz

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ve sürpriz yaparsın eşine.

Belirtileri benziyor. Bi gebelik testi ya da ovülasyon testi yapsan anlarız.

Bu ayi beraber bekliycez o zaman canim gerci benim bu ay olma ihtimali yok gibi ama kismet. Canim sizde hersey normal dimi esine de bakildi.
Evet canm her şey normal..olmaması için engel YÖK dedi doktor..bugün aradım salı günü gel ilaç vericem dedi bakalım artık ümitler bu aya inşallah

28.03.2018

Hasumran mesajlari simdi okudum ay cok sevindim senden bu ay bende umitliydim icten ice. Demekki hakikaten insanin icine doguyor :) hayirli olsun insallah canim :))

Adetime 3 gün var gebelik testinin çıkacağını sanmıyorum yarın kan testi yaptırcam
Benim geç döllendi benim bile 3 gün kala çıktı. Tabi yumurtlama takibi yapan bilir yapmıyorsa gecikmeyi beklemek lazım.

Günaydın kızlar. Klomen tedavisi görüyordum. En son adet tarihim 16 ocak. 19 ocakta klomen başlamıştım ve yumurtam olmadı yani doktor büyümüş catlamışta demişti ama inanmamıştım açıkçası. Şimdi söyle 16 şubatta adet olmam lazımdı olmadım test yaptık 19 şubatta sonuç 1.20çıktı bir kaç gün daha bekle olursun dedi ama hala olmamıştım. Bir kaç gün sonra tekrar gittim tarlusal söktürğcü verdi söktürücü biteli 3 gün oluyor ama ben hala adet olmadım benim gibi olan varsa veya bir bilgisi olan yazabilir mi ???

Hanımlsr Kan testinde erkenden çıkarmı gebelik varsa daha garanti dimi. Yani idrar testi yerine kan versem batı beklemeden çıkar mı sizce

Benim geç döllendi benim bile 3 gün kala çıktı. Tabi yumurtlama takibi yapan bilir yapmıyorsa gecikmeyi beklemek lazım.
Ya adete üç gün kala çıkmıyor. Beta hcg idrara geçmesi zaman alıyor diye yazıyo heryerde. Mesajımı tekrar oku istersen. Yumurtlama takibi yapmadım tahmini günleri değerlendirdim bu ay pek takmadım kafaya diyorum!

Keske testi tekrarlayıp tarlusali öyle kullansaydın canım 1.20 negatif ama bekleseydin belki gebelik vardır diye adetini 15 gün geçmesini tekrar test yapio öyle tarlusal alsaydın

Keske testi tekrarlayıp tarlusali öyle kullansaydın canım 1.20 negatif ama bekleseydin belki gebelik vardır diye adetini 15 gün geçmesini tekrar test yapio öyle tarlusal alsaydın
Adet gecıktıktenn sonra test yapmıştık ama tedaviye başlamadan önce tarlusal bitince adet olmuştum aklım iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…