İnşallah vardır canın da yarın kanda çıkar inşallahh canım haber veririm size deBenimde agrım var solda ve belimde sık idrar a çıkıyorum bide krem gibi akintim var tek tarafıymış ağrın canım batta gelmiş bence var sende ama bi test yap bakalım belli olur
O zaman bekle canm geç döllenme olduysa negatif çıkabilirPko o var bende bilmiyorum ama son adet tarihim 4 şubat. Aşağı yukarı döngüm 31-33 gün. Yani tahmini bat 7-9 mart
Ver canım beklerim mutlaka go lince olur insallahİnşallah vardır canın da yarın kanda çıkar inşallahh canım haber veririm size de
Nasıl sabırsızım anlatamam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah tutabilirim kendimiO zaman bekle canm geç döllenme olduysa negatif çıkabilir
Sabret canm tutarsın kendiniNasıl sabırsızım anlatamam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah tutabilirim kendimi
39. Günüme de adet olmadan girdim
Artık sinir yapıyor herşeye patlıyorum
Canım benimde 3 gün gecikti bugün ama senin tamamen stresten maydonoz suyu denesene bi o getiriyor eğer kanda da negatif çıktıysa tabiki
Limonlu su içmeni öneririm kanı sulandırır adet olacaksan kolay söker ama bebekde varsa ona zarar vermez demiştim ya 44 günde adet oldum diye son 2 gün öyle yapmıştım
33. Günde kanda negatifti
Maydonoz suyu daha önce hiç içmedim
2-3 güne başlamazsa içeyim
Bu da iyiymiş
Suya limon mu sıkayım?
Direkt limonu da yiyebilirim oluyorsa.
Geçmiş olsun canim pek bilgim yok ama şüphe duyuyorsan bir gebelik testi yapmani oneririm eger negatif cikarsa doktora yejrar gidersin.Kizlar yardim edin lutfen benim tup bebek tedavisinde negatifi gordumten bir hafta sonra adet olmustum sonraku ay gelmedi bir hafta gecikince dr gittim tarlusal verdi neyse onu kullandim bitti ustunden yirmu gun gecti yok dun acik pembe kanamam oldu azcik goguslerim cok agriyo belim falan dokundummu aciyo tarlusal ictikten sonra gebelik durumu olurmu oluyo diye duymustum birkac kisiden
cenGeçmiş olsun canim pek bilgim yok ama şüphe duyuyorsan bir gebelik testi yapmani oneririm eger negatif cikarsa doktora yejrar gidersin.
Acik pembemsi oluyor 1 hafta surabilir ama 1 veya 2 damla birsey oluyor canim yarin yapta bakalim testi de atarsin.Haftaya gidicem zatende iki bucuk hafta once yapmistim test yarin yine yapicam bi umut belki vardir akintim da cok var yumurta aki gibi bu arada yerlesme kanamasi nasil yani nee kadar sure olur rengi falan
cen
Her zaman adet oncesi olurmuydu eger olmuyosa evet bi belirti olabilir canimHanımlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı bi belirti olabilirmi :/
Acik pembe gelmissti dun bir iki damla sonra gelmedi akintim cok var sabah kalkincami yapayim yiksa gun icinde de olurmu sabahlari yapiyodum genelde gun icindede olur diyolarAcik pembemsi oluyor 1 hafta surabilir ama 1 veya 2 damla birsey oluyor canim yarin yapta bakalim testi de atarsin.