- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Rica ederim canimTeşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canimTeşekkür ederim :)
Normal test yok yine bundan yapcam canım paylaşırım yarın :)Çok sevindim canm senin adına o zaman doğruluk payı yüksek olabilir sen yarın bir de normal test yap bakalım merak ettim :)
Sağol canım teşekkür ederim :)Çok sevindim canım hayırlı olsun.
Tebrik ederim canım benimde 18 iydi yumurtlama bugün ki erken gebelik testim pozitifti 2 gun kalaKizlar merhaba bende bu ay ovulasyon testini kullanarak cift cizgiyi yakaldgm zamanlrda birlkte oldm esimle sanirim 19 subatti. Simdi bugun erken gebelik testi alip yaptim ustunde regle 5 gun onceden yaziordu resmi atiyorum sizce pozitifmi birde regl olucakmisim gibi kasik agrim ve goguslermde agriorEki Görüntüle 2118709
Tesekkur ederim canim.Ücreti 700 tl ama benim doktorumun anlaşması olduğu İçin 500 tl verdim
Ne demek canım inşallah hiç gerek kalmazTesekkur ederim canim.
Anlamadım canımYaa smsi bu pozitif mi yani senindemi bole cikti resmi varmi hasumran
Naz geldi mi yoktu bu aralar ama nedenkinaz2018 canım bu ay çalışmalara basliycaz bat 25 Mart eklersen sevinirim
Bariz var hamilelik. Tebrik ederim. Adet ağrısı kasık ağrısı normal. Bi kaç gün içinde adet ağrısı biter kasık ağrısıyla ve göğüs ağrısıyla devam edersin hamileliğine:)Kizlar merhaba bende bu ay ovulasyon testini kullanarak cift cizgiyi yakaldgm zamanlrda birlkte oldm esimle sanirim 19 subatti. Simdi bugun erken gebelik testi alip yaptim ustunde regle 5 gun onceden yaziordu resmi atiyorum sizce pozitifmi birde regl olucakmisim gibi kasik agrim ve goguslermde agriorEki Görüntüle 2118709
Canim senin testinde bolemi cikti resim cekmismiydin yani sanki benimki biraz silik gibi oyuzden merak ettimAnlamadım canım
Yaaa insallah vardir insan emin olmadan sevinemiorda bir kac gun gecsin kan testine gidicem. Bu adet sancisi normal yani olemi sanki regl olcakmisim gb hissediyorum insaalahh olmamda bebis tutunur bana hayirlisiylaBariz var hamilelik. Tebrik ederim. Adet ağrısı kasık ağrısı normal. Bi kaç gün içinde adet ağrısı biter kasık ağrısıyla ve göğüs ağrısıyla devam edersin hamileliğine:)
Evet canım atayim bak benimki de silik ovulasyon testim çok koyu olunca yapayim dedim gebelik silik ciktiCanim senin testinde bolemi cikti resim cekmismiydin yani sanki benimki biraz silik gibi oyuzden merak ettim
Buradaki hamilelerin hemen hemen hepsinde oldu sancı. Hatta korkup doktora gidenimiz bile oldu ama geçiyor bi kaç güne. İçini ferah tut. Kan vermekte bencede acele etme. Yükseldi mi diye stres oluyor insan.Yaaa insallah vardir insan emin olmadan sevinemiorda bir kac gun gecsin kan testine gidicem. Bu adet sancisi normal yani olemi sanki regl olcakmisim gb hissediyorum insaalahh olmamda bebis tutunur bana hayirlisiyla
Hadi Allah bize Nasip eder insallah canim eger tutunursa ikimizinkide nerdeyse 1 gun arayla insallah hamileyizdir canim benimEvet canım atayim bak benimki de silik ovulasyon testim çok koyu olunca yapayim dedim gebelik silik cikti
Evet yazilanlari bende cok okuyorum hemen kan testine gidenlerinde sonradan uzulduklerinide biliyorum en iyi sonuc 8 9 mart gibi gidersem ogrenebilirim tabiki regl olmazsam insallah olurda 12 marrta dogum gunum esime dogum gunumde mujdeli haberi veririm nasipse burda bole kizlarla konusmak insanin icini ferahlatioBuradaki hamilelerin hemen hemen hepsinde oldu sancı. Hatta korkup doktora gidenimiz bile oldu ama geçiyor bi kaç güne. İçini ferah tut. Kan vermekte bencede acele etme. Yükseldi mi diye stres oluyor insan.
Amin canim insallah vardir bebisler gelir bekletmezler artik bizi sağlıkla mutlulukla kulaklarımıza almakta nasip olur insallahHadi Allah bize Nasip eder insallah canim eger tutunursa ikimizinkide nerdeyse 1 gun arayla insallah hamileyizdir canim benim