Amiiiin :)Tamam yazarım hamiş olan arkaşımızdan rica edeyim yazarsa eklerim oraya.
İnşallah sizinkileri de eklerim kızlaaaar
Doktora göre engel değil. Saraçoğluna mesaj attım o düşük incir kürü yap dedi bende yaptım. Klomen vermesi gerekmez miydi doktorun. Daha yeni evli sayılırım diye mi üzerine düşmedi anlamadımDüsükmüş canim.doktora nasil yükseltebiliriz diye sordun mu?
Adetten 2 gün önce koyulaşmasını anladım canım. Az önce bir grafikte gördüm gerçekten de adete yakın yukselişe geçmiş. Ben de ovu testinde bir sey çıkmayınca umutsuzluğa kapıldım ama demekki daha erkenAma daha var tabi adetten 2 gun once koyulasiyormus sanirim baktim da bende 9 gun kaldi bende yapcam
Canim kesin sonuc vermiyormus hamilelik tespit edilemez diyor doktoarda umut iste denemek istiyoruz gebelik testi icin bile iliskiden 12 gun sonra yapin kan testide adete 3 gun kala diyorlar kesin sonuc icin ama dayanamiyoruz kiAdetten 2 gün önce koyulaşmasını anladım canım. Az önce bir grafikte gördüm gerçekten de adete yakın yukselişe geçmiş. Ben de ovu testinde bir sey çıkmayınca umutsuzluğa kapıldım ama demekki daha erken
Ya herşey ayrı bir stres resmenYa bu ovü testlerini sabah 10 la akşam 8 arası yapın diyolar ya ben tam 19.30-20.00 gibi evde oluyorum o saatte yapıyorum dün akşam ilk defa çizgi biraz koyulaşmıştı 9.günümdü dün. Bu akşam da bakıcam bakalım. Aklım gidiyo bu akşam falan koyulaşır die
Yarın test var perhizdeyiz değerlendiremeyiz cuma akşam kayınvalidemdr kalacaz inşallah c.tesiye kadar koyulaşmaz
Klomen ne için ki canim.senin yumurtlaman olmasa verir.yumurtlamanda problem yoksa zaten vermez.Doktora göre engel değil. Saraçoğluna mesaj attım o düşük incir kürü yap dedi bende yaptım. Klomen vermesi gerekmez miydi doktorun. Daha yeni evli sayılırım diye mi üzerine düşmedi anlamadım
koyulastiginda haber veririsin bir degerlendirme yapariz ne zamanlar sansin yüksek diye canim.Ya bu ovü testlerini sabah 10 la akşam 8 arası yapın diyolar ya ben tam 19.30-20.00 gibi evde oluyorum o saatte yapıyorum dün akşam ilk defa çizgi biraz koyulaşmıştı 9.günümdü dün. Bu akşam da bakıcam bakalım. Aklım gidiyo bu akşam falan koyulaşır die
Yarın test var perhizdeyiz değerlendiremeyiz cuma akşam kayınvalidemdr kalacaz inşallah c.tesiye kadar koyulaşmaz
Ayyy sorma yaaa arkadaş düşünüyorum da tek atışta tutturanların nasıl bi hormonu nasıl bi spermi var anlamıyorumYa herşey ayrı bir stres resmen
Canim ben bu ilac tedavilerini filan hic bilmiyorum siz su hormon diyorsunuz soyle olmasi lazim ven bakıyorum neyin icinde varmis gida olarak tuketmeye calisiyorum hic ilac seven bir insan degilim.Klomen ne için ki canim.senin yumurtlaman olmasa verir.yumurtlamanda problem yoksa zaten vermez.
Doktorlar ćok ilgisiz.10 yıllık da evli olsan umurunda değil.ilgilenmezler.
Tamam canım atarım buraya fotokoyulastiginda haber veririsin bir degerlendirme yapariz ne zamanlar sansin yüksek diye canim.
Yumurta gelişiyor ama döllenecek kadar büyümüyor. Yani şöyle düşün. Mesela 20-22 mm de dölleniyorsa benim ki 15-16 da duruyor. Bunuda klomenle destekliyorlar. Klomen zaten yumurta üretmiyor olan yumurtayı büyütüyor. Yumurta görmezse klomen yazmaz doktor.Klomen ne için ki canim.senin yumurtlaman olmasa verir.yumurtlamanda problem yoksa zaten vermez.
Doktorlar ćok ilgisiz.10 yıllık da evli olsan umurunda değil.ilgilenmezler.
Bı arkadaş aradı kız bir buçuk yıllık evli sadece bir kez korunmamis ve hamile kaldı diyor ki bu işi ben ne kadar kolay yapmışım ne zor MuşAyyy sorma yaaa arkadaş düşünüyorum da tek atışta tutturanların nasıl bi hormonu nasıl bi spermi var anlamıyorum
Valla ilk 15 gün korundum dedim ki ilk geceden olur falan Allah muhafaza millet evlenmeden önce yapmıs der kafası basmaz kimseye malzeme vermiyim dedim arkadaş bilsem korunmazdım zaten olmuyomus ha diyince
Heh işte onlar işte onlae nasıl yapıyolar hemenBı arkadaş aradı kız bir buçuk yıllık evli sadece bir kez korunmamis ve hamile kaldı diyor ki bu işi ben ne kadar kolay yapmışım ne zor Muş
Mesaj yazdığımız yerin altında dosya yükle var ona tıkla. Fotoğrafı seç. Yüklenecek sonra yanında küçük resim ve büyük resim yazıları çıkacak. Küçük boyut istiyorsan küçüğe büyük boyut istiyorsan büyüğe bas mesaj yazdığımız yerde imleç nerdeyse oraya yapıştırıyor fotoğrafı.Tamam canım atarım buraya foto
Ya bu arada telden foto atamayan bi benmiyim yoksa bi püf noktası mı var :/
Ama çocuk istemiyordu sürpriz olmuş bu daha garipHeh işte onlar işte onlae nasıl yapıyolar hemen
Bu iş varya çok yiyip kilo almamaya benziyo en az onun kadar sinir bozucu
Canim boyutu buyuk geliyor galeriden girip atcagin resmi duzenle ayarlar filan yazar kenarından kosesinden cekip kucultmen lazim sonra kaydediyorsun o halini bu topikte cevaplanin yaninda dosya yukle dioruz altta belgeler cikiyor oradan resimlere tiklayip buluyorsun yukluyorsun.Tamam canım atarım buraya foto
Ya bu arada telden foto atamayan bi benmiyim yoksa bi püf noktası mı var :/
Heh işte o dediğini bilgisayardan yapıorum ama telden olmuyo basıorm ama hiç bi tepki vermiyo ben de sıkıntı var sanırım :/Mesaj yazdığımız yerin altında dosya yükle var ona tıkla. Fotoğrafı seç. Yüklenecek sonra yanında küçük resim ve büyük resim yazıları çıkacak. Küçük boyut istiyorsan küçüğe büyük boyut istiyorsan büyüğe bas mesaj yazdığımız yerde imler nerdeyse oraya yapıştırıyor fotoğrafı.
Benim telde sıkıntılı atamıyorumMesaj yazdığımız yerin altında dosya yükle var ona tıkla. Fotoğrafı seç. Yüklenecek sonra yanında küçük resim ve büyük resim yazıları çıkacak. Küçük boyut istiyorsan küçüğe büyük boyut istiyorsan büyüğe bas mesaj yazdığımız yerde imleç nerdeyse oraya yapıştırıyor fotoğrafı.
Benim kini atar msn canım sen atsamCanim boyutu buyuk geliyor galeriden girip atcagin resmi duzenle ayarlar filan yazar kenarından kosesinden cekip kucultmen lazim sonra kaydediyorsun o halini bu topikte cevaplanin yaninda dosya yukle dioruz altta belgeler cikiyor oradan resimlere tiklayip buluyorsun yukluyorsun.