Bilemiyorum ki canim ben googledan direk giriyorum o sekilde oluyor oyle dene istersen birdeHayır hiç bişey açılmıyo. Ben uygulamadan kullanıyorum forumu ondan mı acaba tarayıcıdan girmiyorum
En son test catladigini gösterir canim gece yada dun aksam catlamis bugun de mutlaka degerlendir yumurta 24 saat canli kaliyor cunku.Bişe yazmayan test bugün sabah
Ay evet bende uygulama kullanıyorumEki Görüntüle 2085273
Te allam yaaa ondanmış bak choreme dan girdim smdi oldu
B Bs001 kız kesin seninde ondandır canım sende uygulama mı kullanıyosun
Kocam yok gittiEn son test catladigini gösterir canim gece yada dun aksam catlamis bugun de mutlaka degerlendir yumurta 24 saat canli kaliyor cunku.
Uygulama mağdurları bizAy evet bende uygulama kullanıyorum
Doğru söylüyorsun ya bende çıldırdı m gunlerdirUygulama mağdurları biz
Sen de webden gir canım zaten uygulamanında çok bi farkı yok
Yaaa kıyamam sana ikide bir kocam yok diyo yaaa kız stok bırakmıştır içerde du bakalım olur inşallah yaaaKocam yok gitti
Cok sukur canim daha olmamis bugun aksam degerlendir esinle 2 gun iliski olmuycak dedin cunku spermler hazirda beklesin.Eki Görüntüle 2085273
Te allam yaaa ondanmış bak choreme dan girdim smdi oldu
B Bs001 kız kesin seninde ondandır canım sende uygulama mı kullanıyosun
Yaaa kıyamam sana ikide bir kocam yok diyo yaaa kız stok bırakmıştır içerde du bakalım olur inşallah yaaa
Olsun canim uzulme zaten sen koyu gunleri degerlendir sanirim sorun olmaz.Kocam yok gitti
Anammm deme deme bu akşam değerlendirememCok sukur canim daha olmamis bugun aksam degerlendir esinle 2 gun iliski olmuycak dedin cunku spermler hazirda beklesin.
Hahhaha dimi ama koca yoksa ev temizlemir2 klasik türk kadınıev temizlerim bende
Heheee unuttum onu ben olmamis daha koyu olcak ikinicisi canim sen testlerini at yaotigin zaman o zamn bakalim.Anammm deme deme bu akşam değerlendirememyarın sabah test var bu dün akşamın testiydi ya smdi eve gidince olmuşsa off yaaa
Hahhaha dimi ama koca yoksa ev temizlemir2 klasik türk kadını
Ayy tamam ben zaten hiç foto çekmiyodum dün akşam burda öğrendim çekmem gerektiğiniHeheee unuttum onu ben olmamis daha koyu olcak ikinicisi canim sen testlerini at yaotigin zaman o zamn bakalim.
Deme öyle deme vardır bi hayır umutsuzluk yok dua edelim stokladıgı spermler işe yarasın içerde :)sinirden kendimle kavga ediyor um sinirlerim bozuldu ya
Rica ederim canim ben simdi gidiyorum azcik işlerim var aksm bakcam mesajlariniza opuyorum cok gorusuruz.Ayy tamam ben zaten hiç foto çekmiyodum dün akşam burda öğrendim çekmem gerektiğini
Tamam o zaman atıcam yaptıkça çok saol canım :*
Forumun uygulaması mı var hani nerde :) bende indireyim adı neHayır hiç bişey açılmıyo. Ben uygulamadan kullanıyorum forumu ondan mı acaba tarayıcıdan girmiyorum
Canım hormonlar yiyeceklerle birlikte alinmaz.beyin tarafindan uyarilarak hormon salgılattirilir.hele ki esey hormonlari salgilanmiyorsa kesinlikle tedavi gerekir.Canim ben bu ilac tedavilerini filan hic bilmiyorum siz su hormon diyorsunuz soyle olmasi lazim ven bakıyorum neyin icinde varmis gida olarak tuketmeye calisiyorum hic ilac seven bir insan degilim.