Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben koyamiyorum fotoğraf sıkıntı var telde ama benim bayağı koyuydu bu sabah yaptım açılmış inşallah dediğin gibidir Allahım aminnnnnn

amin canım
ovu testiyle hamile kaldım ben düşük yapmadan önce otele tatile gitmiştik tam o sabah koyuydu sonra otele gider gitmez siftahladık:KK48:

ertesi günü yapamadık eğlenceye daldık yorgunluktan uyuduk

diğer gün de olmadı çünkü eşim kaydırakta ayagını burktu ertesi sabaha kadar yani iki gün olmadı silikleşince ama ben hamile kaldım

Nefes alırken giren bıçak batması gibi mi. Bana da oldu geçen ama bence soğuk almışız.
Canim nefes alirken degil hic gecmedi yatakta sag tarafa agriyan yere kucuk yastik sikistirip uyudum usutsem ben karnim agrir ama sanirim siskinlikden dolayi gaz sancisi olabilir diye düşünuyorum adete kadar gecer insallah bu agrilar ben her adet donemi hastanelik oluyorum sancidan cekemem hepsini

amin canım
ovu testiyle hamile kaldım ben düşük yapmadan önce otele tatile gitmiştik tam o sabah koyuydu sonra otele gider gitmez siftahladık:KK48:

ertesi günü yapamadık eğlenceye daldık yorgunluktan uyuduk

diğer gün de olmadı çünkü eşim kaydırakta ayagını burktu ertesi sabaha kadar yani iki gün olmadı silikleşince ama ben hamile kaldım
Umut oldun bana ya inan yumuş günlerimizde aynı insallllaaahhhhh güzel haber veririz birliktelik

Evet ya.ben hamile olunca heryere yazmistim.biri de çikıp şunlari yaşadim dese çok güzel olur.
Hatta rica edelim ilk sayfaya yazsın naz2018 naz2018 arkadaşımız. Göz önünde olsun. :) istediğimiz zaman bakalım, kuruntu yapalım. Oley oley :KK71:
Ay inşallah hepimiz yazarız sırayla belirtilerimizi. :dua:

Hatta rica edelim ilk sayfaya yazsın naz2018 naz2018 arkadaşımız. Göz önünde olsun. :) istediğimiz zaman bakalım, kuruntu yapalım. Oley oley :KK71:
Ay inşallah hepimiz yazarız sırayla belirtilerimizi. :dua:
Tamam yazarım hamiş olan arkaşımızdan rica edeyim yazarsa eklerim oraya.
İnşallah sizinkileri de eklerim kızlaaaar

X