- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Evet konusan cok ama bana cevap verip sallayan olmadi maalesef istemiyo gibi hissettimAyy ben çalışıyorum yetişemiyorum size ne çok konuşuyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet konusan cok ama bana cevap verip sallayan olmadi maalesef istemiyo gibi hissettimAyy ben çalışıyorum yetişemiyorum size ne çok konuşuyosunuz
Ben koyamiyorum fotoğraf sıkıntı var telde ama benim bayağı koyuydu bu sabah yaptım açılmış inşallah dediğin gibidir Allahım aminnnnnn
Canim nefes alirken degil hic gecmedi yatakta sag tarafa agriyan yere kucuk yastik sikistirip uyudum usutsem ben karnim agrir ama sanirim siskinlikden dolayi gaz sancisi olabilir diye düşünuyorum adete kadar gecer insallah bu agrilar ben her adet donemi hastanelik oluyorum sancidan cekemem hepsiniNefes alırken giren bıçak batması gibi mi. Bana da oldu geçen ama bence soğuk almışız.
Olur mu canim.hepimizin zamani az ama yinede kopamadiğımız icin bazi msjlara cvp verebiliyoruz.Evet konusan cok ama bana cevap verip sallayan olmadi maalesef istemiyo gibi hissettim
Umut oldun bana ya inan yumuş günlerimizde aynı insallllaaahhhhh güzel haber veririz birliktelikamin canım
ovu testiyle hamile kaldım ben düşük yapmadan önce otele tatile gitmiştik tam o sabah koyuydu sonra otele gider gitmez siftahladık
ertesi günü yapamadık eğlenceye daldık yorgunluktan uyuduk
diğer gün de olmadı çünkü eşim kaydırakta ayagını burktu ertesi sabaha kadar yani iki gün olmadı silikleşince ama ben hamile kaldım
Hadi bakalım inşallah :)yaptım kuzum silikleşmişim :)))
Kiyamam sana ne sormuştun canim ben gormedim kaçırdım heralde yoksa herkes yaziyor birbirine canim rica etsem tekrar sorar misinEvet konusan cok ama bana cevap verip sallayan olmadi maalesef istemiyo gibi hissettim
<20 yazıyor sadece. Tam değer yazmıyor.Değerin kaç canim.
Naz ovulasyon testin kalmadi bir denesen ikinci cizginin koyulugu nasil cikcak.bizim burda da öyle derler ki ben de gözlemlediğim kadarıyla doğru :)
Valla ben girip.girip çıkıyorum o arada da çok kaçırıyorum kusura bakma canım ne sormuştunEvet konusan cok ama bana cevap verip sallayan olmadi maalesef istemiyo gibi hissettim
Düsükmüş canim.doktora nasil yükseltebiliriz diye sordun mu?<20 yazıyor sadece. Tam değer yazmıyor.
Evet ya.ben hamile olunca heryere yazmistim.biri de çikıp şunlari yaşadim dese çok güzel olur.Ya kizlar hamile olan arkadaslarimiz guzel haberi verdikten sonra belirtilerini de yazabilir mi?? belirtisi varmiymis diye eskilere donup bakmaktan gozum agridi
Hatta rica edelim ilk sayfaya yazsın naz2018 arkadaşımız. Göz önünde olsun. :) istediğimiz zaman bakalım, kuruntu yapalım. Oley oleyEvet ya.ben hamile olunca heryere yazmistim.biri de çikıp şunlari yaşadim dese çok güzel olur.
Amin canim.Hatta rica edelim ilk sayfaya yazsın naz2018 arkadaşımız. Göz önünde olsun. :) istediğimiz zaman bakalım, kuruntu yapalım. Oley oley
Ay inşallah hepimiz yazarız sırayla belirtilerimizi.
Canım çıktı normal çıkandan bile silik çıktı.Naz ovulasyon testin kalmadi bir denesen ikinci cizginin koyulugu nasil cikcak.
Tamam yazarım hamiş olan arkaşımızdan rica edeyim yazarsa eklerim oraya.Hatta rica edelim ilk sayfaya yazsın naz2018 arkadaşımız. Göz önünde olsun. :) istediğimiz zaman bakalım, kuruntu yapalım. Oley oley
Ay inşallah hepimiz yazarız sırayla belirtilerimizi.
Bende aynen hemen herseyi paylascam merak ediyor insan bilsek dahi tekrar duymak guzel oluyorEvet ya.ben hamile olunca heryere yazmistim.biri de çikıp şunlari yaşadim dese çok güzel olur.
Ama daha var tabi adetten 2 gun once koyulasiyormus sanirim baktim da bende 9 gun kaldi bende yapcamCanım çıktı normal çıkandan bile silik çıktı.