İşte bak ben de o belgeler ya da galeri açılmıyo foto seçme aşamasına gelemiyorum ki :/ hiç tepki vermiyo bastgmdaCanim boyutu buyuk geliyor galeriden girip atcagin resmi duzenle ayarlar filan yazar kenarından kosesinden cekip kucultmen lazim sonra kaydediyorsun o halini bu topikte cevaplanin yaninda dosya yukle dioruz altta belgeler cikiyor oradan resimlere tiklayip buluyorsun yukluyorsun.
Aynısı bende de var canım Huawei kullanıyorum çıkmıyorHeh işte o dediğini bilgisayardan yapıorum ama telden olmuyo basıorm ama hiç bi tepki vermiyo ben de sıkıntı var sanırım :/
Tabiki canim atarim yolla senBenim kini atar msn canım sen atsam
Benimki de note5 ama bende skntılıyım bu konuda bişi atıcaksam cepten pc te mail atıyorum ordan girip foruma atabiliyorum ama evde pc yok akşamları yapamıorm meselaAynısı bende de var canım Huawei kullanıyorum çıkmıyor
Dosya yukle diyince belgeler cikmiyormu?İşte bak ben de o belgeler ya da galeri açılmıyo foto seçme aşamasına gelemiyorum ki :/ hiç tepki vermiyo bastgmda
Aynı sıkıntı bendede var da ben kumral a özelden attım o atacak benim testleriBenimki de note5 ama bende skntılıyım bu konuda bişi atıcaksam cepten pc te mail atıyorum ordan girip foruma atabiliyorum ama evde pc yok akşamları yapamıorm mesela
Ona bakma bence yaKızlar ovulasyon testimin negatifliği :)
Tarayıcının fotoğraflarına erişme izni olmayabilir. Ayarları bi kurcala bakalım. Bulursun illa.İşte bak ben de o belgeler ya da galeri açılmıyo foto seçme aşamasına gelemiyorum ki :/ hiç tepki vermiyo bastgmda
Hee ben de öylesine yaptım zatiOna bakma bence ya
:) at bakalımKızlar ovulasyon testimin negatifliği :)
Oooo hiç bişey yok tertemiz :)Az önce foto yüklenmemiş sanırım
Evet gelmemisti foto canim eger hamile olursakda denemek amaci ile yapalim cikcakmi diye.Az önce foto yüklenmemiş sanırım
evet kalbim kadarOooo hiç bişey yok tertemiz :)
Hayır hiç bişey açılmıyo. Ben uygulamadan kullanıyorum forumu ondan mı acaba tarayıcıdan girmiyorumDosya yukle diyince belgeler cikmiyormu?
aynenEvet gelmemisti foto canim eger hamile olursakda denemek amaci ile yapalim cikcakmi diye.